تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 7 از 503 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

خصوصیات باطریش که نشون میده یه باطری خیلی خوبه...با توجه به خصوصیات باطری و البته خصوصیات گوشی که میزان باطری زیادی رو لازم داره...حدس من 2 روز نگه داشتن باطری با مقدار مناسبی کار با گوشی هست..نه اینکه گوشی یه جا افتاده باشه و اصلا کار نکرده باشه باش.....پرشین بویز عزیز لطفا یه تحقیقی کن...ببین چطوریاست
    درسته خصوصیات باطری اینو نشون میده و همینطور سابقه ی خوب سونی تو زمینه ی باطری و... ! ولی خوب اگه میزان دقیقش نگه داری شارژش رو پرشین بوی بگه که دیگه عالیه !

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

واقعا ممنون پرشین بوی جان رویوی کاملی گذاشتی !
    اگه ممکنه در مورد میزان نگه داری شارژ توسط گوشیت ( با توجه به میزان استفاده ی روزانت از گوشی ) یه توضیحی بده ! خلاصه اینکه خوب شارژ نگه میداره یا نه ؟

سلام. خواهش میکنم.

در مورد باطریش اگه بخوام همینطوری نظر بدم میتونم بگم که عالیه و نسبت به اینکه صفحه نمایش بزرگی داره باطری

رو خوب نگه میداره. از دومین شارژش الان 24 ساعت گذشته و با وجود اینکه در این 24 ساعت متوسط باهاش کار کردم

فقط 20 درصد از باطریش مصرف شده.

اما اگر بخواهید میزان دقیق مصرف باطریش رو بدونید باید صبر کنید که این مقدار باطری که فعلا باقی مونده خالی بشه

و بعد از یک شارژ کامل نتیجه رو بررسی کنم.

فقط موندم شما از چه لحاظ میخواهید بدونید که میزان مصرف باطریش چقدره؟ پخش موزیک. پخش فیلم بصورت مداوم و

یا چیزیای دیگه. چون هر کدوم از اینا مصرف باطری جداگونه ای دارند. طبیعتا نگاه کردن یک فایل تصویری متحرک توسط

این گوشی میزان بیشتری باطری مصرف میکنه نسبت به اینکه بخوایم باهاش موزیک گوش بدیم و یک اینکه فقط

کارهای معمولی یک گوشی رو باهاش انجام بدیم.

پس شما اول خواسته تون رو بگید تا منم اگه تونستم امتحانش کنم.

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

فقط موندم شما از چه لحاظ میخواهید بدونید که میزان مصرف باطریش چقدره؟ پخش موزیک. پخش فیلم بصورت مداوم و

یا چیزیای دیگه. چون هر کدوم از اینا مصرف باطری جداگونه ای دارند. طبیعتا نگاه کردن یک فایل تصویری متحرک توسط

این گوشی میزان بیشتری باطری مصرف میکنه نسبت به اینکه بخوایم باهاش موزیک گوش بدیم و یک اینکه فقط

کارهای معمولی یک گوشی رو باهاش انجام بدیم.

پس شما اول خواسته تون رو بگید تا منم اگه تونستم امتحانش کنم.
    والا میخوام بدونم با یه استفاده ی روتین مثلا روزانه : 1 ساعت گوش کردن به آهنگ + 30 دقیقه مکالمه + 20-30 تا اس ام اس چند روز دووم میاره باطریش ؟
    بازم ممنون از جوابایه دقیقت !

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

persianboy عزیز یک سوال داشتم و اون اینه که آیا دوربین p1 هم مثل k810 لرزش گیر داره یا نه؟ حتما اتو فوکوس هم هست دیگه؟

داره خودمونی میشه Phoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

Persian.Boy جان یه سئوالم من داشتم، این گوشی Picture massege هم میگیره یا نه ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

persianboy عزیز یک سوال داشتم و اون اینه که آیا دوربین p1 هم مثل k810 لرزش گیر داره یا نه؟ حتما اتو فوکوس هم هست دیگه؟
    بله Aoutofocus داره. اما در مورد لرزش گیز خبری ندارم.

در صفحه 3 یا 4 همین تایپک لینک مصاحبه ای رو گذاشتم که در اونجا گفته شده لنز بکار رفته شده در این گوشی همان

لنز ک800 و ک810 است.

Persian.Boy جان یه سئوالم من داشتم، این گوشی Picture massege هم میگیره یا نه ؟

ممنون
    منظور شما همان MMS است؟

چون عکس رو فقط میشه از طریق MMS فرستاد و برای این کار هم گوشی احتیاج به این داره که بتونه از طریق خطی که

روشه به اینترنت وصل بشه. هم خطوط GSM و هم 3G این قابلیت رو دارند.

دریافت اون عکس هم روی همه گوشی هایی که قابلیت دریافت MMS رو دارند کار میکنه. حتی پی910 میتونه دریافت

بکنه چه برسه به پی
    1.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پشتیبانی از زبان فارسی در مرورگر اینترنتی P1

تا الان 5/6 تا سایت فارسی رو از طریق این گوشی باز کردم و با هیچ کدومشون مشکلی نداشته. این عکس ها رو برای

کسانی که میخواهند بدونند باز شدن صفحات اینترنتی از طریق این گوشی به چه شکلی انجام میشه اینجا قرار میدم.

مرورگری که در این گوشی نصب شده Opera 8.6 میباشد.

فعلا تا بعد ..

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

ایول خیلی جالبه این تاپیک

داره خودمونی میشه Phoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

"

منظور شما همان MMS است؟

چون عکس رو فقط میشه از طریق MMS فرستاد و برای این کار هم گوشی احتیاج به این داره که بتونه از طریق خطی که

روشه به اینترنت وصل بشه. هم خطوط GSM و هم 3G این قابلیت رو دارند.

دریافت اون عکس هم روی همه گوشی هایی که قابلیت دریافت MMS رو دارند کار میکنه. حتی پی910 میتونه دریافت

بکنه چه برسه به پی
    1.
    نه منظورم همون Picture massege هائی هست که از طریق SMS فرستاده میشه معمولا هر کدومشونم 3 تا SMS میشن، P990 نمیتونه اینارو دریافت کنه میخواستم ببینم تو این گوشی میشه ازینا گرفت یا فرستاد ؟

بازم ممنون

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

تا حالا ندیده بودم کسی اینقدر زیبا و جذاب وشیرین و در عین حال به صورت حرفه ای در مورد یک گوشی توضیح بده واقعا دست مریزاد
    پیشنهاد می کنم یک تاپیک با عنوان P1 برنید و ارسالهای این دوستمو ن رو در صفجه 1 تاپیک خلاصه کنید تا همه استفاده ببرند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •