تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 115

نام تاپيک: انتخاب بسیار مشکل بین N70 me و 5700 خواهش میکنم راهنمایی کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

حمیدرضا جان برای مطمئن تر شدن در مورد قسمت چرخون 5700 از بچه ها تقاضا کن چند تا عکس از خارهای میانی قسمت چرخون این گوشی بزارن.این خارها در میان خطوطی که در بدنه ی قسمت چرخان این گوشی قرار دارن جای میگیرند.در ضمن این گوشی 360 درجه نمیچرخه به همین دلیل پنکه نمیشه.در مورد لقی قسمت پایین باید بگم که بعد از چند بار چرخوندن این قسمت به مقدار یک میلی متر ساید هم کمتر تکون میخوره!!و بیشتر از این نمیشه!!!میتونی صبر کنی و 3 ماه دیگه گوشی رو بخری تا اون موقع مشخص میشه مال ما لق میشه یا نه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه RapB0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

دوست عزیز من هم دقیقا مثل شما کل اش را خوندم یک میگفت کلید C پریده یکی دیگه مگفت عکسش بده یکی مگفته یک خورده قسمت چرخان لق میشه یکی دیگه ازش تعریف کرده بود یکی هم میگفت با N70 Me کل انداختم تو صدا کم اورد یکی هم میگفت هم چیش خوبه واقعا ادم گیج میشه یکی بیاد تورو خدا بگه ائن قسمت چرخان لق میشه یا نه من خیلی بابت این قسمت میترسم
    نه بابا یعنی چیه که لق شه
    این شایعس که مردم درست کردن
    اون پریدن رنگ دکمه هم خدمتتون پی ام زدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه RapB0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

من کل کلوپ 5700 تو پی تی رو خوندم اون لینک یوتوب رو هم دیدم ولی میخوام که بروم تو ف.ی.ل.ت.ر . ه لامسب حالا یک سوال دیگه حالا خداییش جان من یک خورده هم لق نشده جان من راست بگو جان من
    نه لق نشده اصلا فقط نرم تره اولش میشه.

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

نه لق نشده اصلا فقط نرم تره اولش میشه.
    ایول پس شد 5700

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز من هم دقیقا مثل شما کل اش را خوندم یک میگفت کلید C پریده یکی دیگه مگفت عکسش بده یکی مگفته یک خورده قسمت چرخان لق میشه یکی دیگه ازش تعریف کرده بود یکی هم میگفت با N70 Me کل انداختم تو صدا کم اورد یکی هم میگفت هم چیش خوبه واقعا ادم گیج میشه یکی بیاد تورو خدا بگه ائن قسمت چرخان لق میشه یا نه من خیلی بابت این قسمت میترسم
    دقیقا همین صحبتا و نقیضه گویی ها منو به شک انداخته. دیگه اگه از N70 صداش کمتره که نشد Xpress Music !
    آقایون بالاخره شما تایید می کنید یا نه؟ همین الان همینجا دوباره یکی گفت بلندی صداش از N70 کمتره یکی دیگه بعدش گفت نه N70 جلوش حرفی واسه گفتن نداره! آخه مگه این 5700 و N70هایی که شما امتحان می کنید
    با هم فرق دارن؟ خواهشا یکی جواب قطعی به ما بده. در مورد کیفیت همه اتفاق نظر دارن که کیفیت صداش عالیه. ولی درمورد بلندی صدا انگار اختلاف نظره. کسی جواب قطعی نمیده؟ آقا امیر لطف کنید چندتا از اون عکسای
    خوبتون گه با گوشی 5700 گرفتین آپلود کنید. در حالتی که نور و سایر شرایط مناسب بوده. ممنون.

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

دقیقا همین صحبتا و نقیضه گویی ها منو به شک انداخته. دیگه اگه از N70 صداش کمتره که نشد Xpress Music !
    آقایون بالاخره شما تایید می کنید یا نه؟ همین الان همینجا دوباره یکی گفت بلندی صداش از N70 کمتره یکی دیگه بعدش گفت نه N70 جلوش حرفی واسه گفتن نداره! آخه مگه این 5700 و N70هایی که شما امتحان می کنید
    با هم فرق دارن؟ خواهشا یکی جواب قطعی به ما بده. در مورد کیفیت همه اتفاق نظر دارن که کیفیت صداش عالیه. ولی درمورد بلندی صدا انگار اختلاف نظره. کسی جواب قطعی نمیده؟ آقا امیر لطف کنید چندتا از اون عکسای
    خوبتون گه با گوشی 5700 گرفتین آپلود کنید. در حالتی که نور و سایر شرایط مناسب بوده. ممنون.
    اختلاف نظر سر بلندی صدا برمیگرده به اختلاف قدرت شنوایی یوزرها
    پیدا کن پرتغال فروش را !!!!

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

امیر جان میشه بگی درصدشو چجوری تخمین زدی..من الان دست چپم ان 70 هست.دست راستم 5700 .یه آهنگ رو تو جفتشون ریختم و همزمان پلی کردم.اصلا ان 70 تو بلندی و کیفیت حرفی برای گفتن نداشت!!حالا نه اینکه فکر کنید چون خودم 5700 دارم اینو گفتم
    من همون روزی که گوشی رو خریدم دوستم N70 داشت و تو ماشین داشتیم باسه خودمون تست می زدیم..یه میوزیک بلوتوث کردم و با هم همزمان پلی کردیم....کمی 5700 ضعیف تر بودش اما کیفیتش خیلی ناز بودش

ولی درمورد بلندی صدا انگار اختلاف نظره.
    اقا جون روی بلندی صدای این گوشی اصلا حساب باز نکن..این گوشی برای مانور دادن تو خیابون ساخته نشده..برای میوزیک گوش دادن تو فضای ساکت از جمله تو ماشین ساخته شده...

شما چرا به عکس های من می خوایید انتخاب نظر کنید...تو صفحات قبل همین تاپیک لینک Mobile Review رو دادم...اون لینک رو ببینید چندین و چندین عکس قرار داده شده...فقط من که عکاس نیستم !!! اونجا در تمام شرایط اب و هوایی و نور و شب و ... عکس گرفته شده

شما مطمئن باش این گوشی نسبت به این قیمت خیلی خیلی بیشتر از اینا می ارزه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا جون روی بلندی صدای این گوشی اصلا حساب باز نکن..این گوشی برای مانور دادن تو خیابون ساخته نشده..برای میوزیک گوش دادن تو فضای ساکت از جمله تو ماشین ساخته شده...
    ما هم نخواستیم تو خیابون مانور بدیم .ولی وقتی آدم یه گوشی واسه موزیک گوش دادن میخره میخواد باهاش
    جاهای مختلف موزیک گوش کنه. همه جام که نمیتونه به ملت بگه ساکت ساکت من میخوام موزیک گوش کنم!
    جایی مثل ماشین خب موزیکو تو ضبطش گوش میدیم چرا با گوشی ؟ گوشی که واسه موزیک باشه یعنی تو
    کوچه خیابون می خوای آهنگ گوش کنی. اونجام جای ساکتی نیست. لاقل هدفونش چی؟ اون خوبه؟
    اگه مال خودش خیلی قوی نیست مال سری واکمن سونی بش می خوره؟

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

اختلاف نظر سر بلندی صدا برمیگرده به اختلاف قدرت شنوایی یوزرها
    پیدا کن پرتغال فروش را !!!!
    خیلی باحال گفتی من هم نظرم همینه

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

ما هم نخواستیم تو خیابون مانور بدیم .ولی وقتی آدم یه گوشی واسه موزیک گوش دادن میخره میخواد باهاش
    جاهای مختلف موزیک گوش کنه. همه جام که نمیتونه به ملت بگه ساکت ساکت من میخوام موزیک گوش کنم!
    جایی مثل ماشین خب موزیکو تو ضبطش گوش میدیم چرا با گوشی ؟ گوشی که واسه موزیک باشه یعنی تو
    کوچه خیابون می خوای آهنگ گوش کنی. اونجام جای ساکتی نیست. لاقل هدفونش چی؟ اون خوبه؟
    اگه مال خودش خیلی قوی نیست مال سری واکمن سونی بش می خوره؟
    ببینید اگر دو تا لینک بررسی این گوشی رو از سایت های خارجی می خوندید اینقدر باسه این گوشی فکر نمی کردید

این گوشی دو تا باند داره و استریو هست..یعنی صداش ضعیف هم نیست...بلند هم نیست.نرمال و با کیفیت

کیفیت هدفون هم خوبه...اگر سونی اریکسون باز هستید نه خوب نیست و بیس خوبی نداره...هدفون خودش هم بهترین هدفون هست و برای فیلیپس هست که سفارش نوکیا زده شده....هدفون خودشو رو سونی اریکسون تست کنید بهترین جواب رو میگیرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •