اي واي وقتي ميخواي بفرستي خوب يه ندايي بده منم دادم ديدي چي شد؟؟؟؟؟؟![]()
اي واي وقتي ميخواي بفرستي خوب يه ندايي بده منم دادم ديدي چي شد؟؟؟؟؟؟![]()
ببين اگه اويل شما دوبلس مكالمه ها رو بزار در ضمن اپولوگ شري رو جا انداختي
عكس D
زامبي ها راه ميروند
در پشت آن نوشته شده: تاثيرات ويروس T
شکال نداره شد دیگه.اگه کامپیوترم مشکل نداشت ترجمم رو ور میداشتم.مال شری رو ترجمه کردم ولی یادم رفته بذارم تا چند دقیقه دیگه میذارم.برای م دوبله شده هست ولی اول بذار متنها ترجمه بشن بعد سراغ اونها هم میریم در ضمن شما بگو الان چی رو داری ترجمه میکنی که من دوباره ترجمه نکنم
من الآن مي خوام فايل بعد از عكس رو ترجمه كنم شما بعد از اونو ترجمه كن![]()
هيچ خويشاوندي داري؟
وقتي افسر ارتش ازش سئوال كرد شري بيركين جوابي براش نداشت اون فاميل نزديكي نداشت.پدر و مادرش به خاطر ويروس مردن و اين دختر كوچولو خودش رو با دستهاش نگه داشت و لبش رو محكم گاز گرفت شري با خودش ميگفت "من مطمعنم كه اون بر ميگرده اون منو فراموش نميكنه
مباني آموزش پزشكيوقتي دستگاه آماده شد شما ميتونيد درست كردن واكسن رو شروع كنيد. براي مخلوط كردن واكسن 5 دسته وجود داره. براي اين كار دو مقياس افزايش يا كاهش وجود داره. اگر شما دوتا مقياس ها رو با هم ديگه ميزون كنيد اونا در يك خط مركزي متوقف ميشن و واكسن به طور اتومات توليد ميشه.
سرويس پزشكي آمبرلا
قسمت شمال آمريكا
داگلاس روور
اين يه دستور براي توسعه دادن واكسنه. خواهش ميكنم به چيزي كه پايين تر شرح دادم عمل كنيد:
1. به اندازه ي كافي بر روي سيستم كار كنيد.
2. دستگاه رو در ظرفيت متوسط قرار بديد.
عكس E
زامبي ها حمله ميكنند
![]()
دستور كتبي به مديران
احتياجات ماموريت:براوو 16
1-تمام اطلاعات و نمونه مربوط به اين مورد(كيس) رو بدست بياريد.اطلاعات مبارزات رو در يو بي سي اس(ubcs) نظاره كرده وضبط كنيد.
2-تمامي مدارك و شواهد رو نابود كنيد اعم از ابزارآلات (دستگاه هاي) پزشكي كه اطلاعات درمان پزشكي رو دارن.
3-براي به انجام رسوندن ماموريت توانايي خوكچه هندي(يا همون كسي كه روش آزمايشات پزشكي انجام ميشه كه اينجا منظور احتمالا يه موجود مثل نميسيسه) رو چك كنيد.
وقتي ماموريت كامل شد محل رو ترك كنيد.به ياد داشته باشيد شما نبايد به كسي كه مدير نيست كمك كنيد.و نبايد باعث بشين چيزي برگرده كه احتمال اثر گذاري در محل اون(جانور) رو داره.
من بعد از اين فايل رو ترجمه ميكنم شما بپر بعدي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)