منتظرم..................
پیشنهاد من اینه که اول از تو آپشن بازی گزینه easy radar رو انتخاب کنی و بعد که تو پرواز مهارت پیدا کردی از رادار واقعی استفاده کنی ...
1- حداقل میگفتی کدوم هواپیما رو میگی...!!
فکر کنم همون شکل هواپیمای داخل کابین رو میگی.... اون فقط نشون میده که از اون جهت ها تهدید وجود داره... حالا میخواد هواپیمای دشمن باشه یا پدافند دشمن
2- اگر منظور B, H پایین صفحه هست که B زاویه چرخش به اطراف هست و h هم ارتفاع....
3- موشکها خیلی گسترده هستند... برای هواپیماهای آمریکایی و روسی هم فرق میکنند... اینقدر زیادند که خود من هم همشون رو حفظ نیستم ولی برای موشکهای هوا به هوای آمریکای AIM-7 و AIM-120 و AIM-9 که به ترتیب اسپارو و امرام و سایدوایندر نام دارند و برای روسی هم r-73 - r-27- r-77
4- مستطیل سبزه که روی HUD میبینی برای هدفگیری است... نمیشه اینطوری آموزشش رو بگم... باید تو خود training شبیه ساز کار کنی... البته برای شروع همونطور که گفتم گزینه easy radar رو انتخاب کن...
حتما اگر میخوای اصول پرواز نظامی رو یاد بگیری قسمت training رو وقت بگذار و یاد بگیر....
من تاپیکی برای این بازی پیدا نکردم اینجا تاپیک این بازی نیست اما یه سوال دارم من این بازی رو نصب کردم اما برای اجرا سریال میخواد از اون سایتی هم که خریدم پرسیدم اما کسی جواب نداد هر جا هم گشتم نبود شما هم این مشکل رو داشتید؟
توي بازي LockOn Flaming Cliffs 2 هواپيما چطوري حركت ميكنه من تمام دكمه ها رو زدم اما هواپيما جلو نميره![]()
اعصابم رو. خورد کرده این بازی هر دوتا ورژنش معلوم نیست چی به چیه اصلا کسی نیست تا حالا اینو بازی کرده باشه؟
با سلام
آقا من lock on flaming cliffs2 رو دانلود کردم با حجم 2.24 گیگ که سه فایل هستش
موقع اینستال این اررور رو میده:
LockOn 1.1 Not found! Installation interrupted!
تو سایتی که دانلود میکردم نوشته بود حتما باید Lock On Modern Air Combat از قبل نصب باشه
حالا من کلی گشتم ولی این Lock On Modern Air Combat رو نتونستم لینکی گیر بیارم واسه دانلود که سالم باشه
حالا من از کجا میتونم دانلودش کنم؟؟؟؟؟
آقا خواهشا یکی جواب بده
من که کرک این بازی رو هم پیدا کردم اما باز هم مشکل داره بیخیالش شدم
با سلام
من کل این تاپیکو خوندم ولی لینکی از دانلود lock on modern air combat با وجو د درخواستهای زیاد پیدا نکردم
میتونید لینک دانلودشو بهم بدید
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)