من میگم منبع معتبر اگه داری بگو...یه تاپیک قشنگ تو فروم قشنگتر به جا منبع معرفی میکنی؟؟؟منبع اونم مینویسی " دنیای مجازی" ...توش هم ذکر کردی از ویکی پدیا درآوردی این مطالب رو...تو سایت نوکیا یک کلمه هم درباره تولید گوشی های نوکیا در چین چیزی گفته نشده...چند نفر هم زیرش گفتن ای والله...خیلی جالب بود...دمت قیژ...حال دادی...مرسی....شد منبع معتبر..آره؟؟؟
مشکل من اینه که حرف مزخرف تو کتم نمیره...عزیز سوالای من ابتدایی، من اطلاع ندارم...شما که اطلاع داری و مسلما میدونی، میشه واسه ما توضیح بدی یه سایت با یه اعلان شرکت نوکیا چه مدرک محکمی برای رعایت قانون تجارت هست؟؟؟آقا من میگم
طبق قانون یه شرکت یا موسسه یا واحد تجاری نمیتونه اسم ، مارک ، برند شرکت دیگه ای رو استفاده کنه، مگر اینکه تحت لیسانس اون شرکت باشه و این عبارت روی کالا ذکر شده باشه...تو برمیگردی میگی شرکت نوکیا در اعلان ها و
همه جا گفته ما چند جا گوشی تولید میکنیم؟؟؟آقای با اطلاع...هر ادمی اگه یه کم فکر کنه میتونه بفهمه...شما چرا نمیخوایی فکر کنی؟؟؟من از قانون دارم میگم...اگه نمیدونی برو بخون...سایت نوکیا هم اگه گفته بود که ما در چین و فلان جا و فلان جا گوشی تولید میکنیم ( که نگفته) هیچ دلیلی بر اینکه روی گوشی نزنن تحت لیسانس نوکیا نمیشه طبق قوانین تجارت جهانی...اگه اطلاع داری ازش که حتما داری...
جواب عکستون رو هم من میدم...نمیخواد شرکت نوکیا جواب بده...بفرما اینم عکس...
واقعا جالبه...الان هر بچه 2 ساله ای میدونه با فتوشاپ و نرم افزارهای کامپیوتر میشه چی کارا کرد...شما اگه میخوایی وانمود کنی نمیدونی مشکل من نیست عزیز...