تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 113

نام تاپيک: توجه توجه : تفاوت N73 سری جدید و قدیم - حتماً ببینید - تیر خلاص برای اثبات چینی بودن !

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دقیقاً همرنگ N73 های سری قدیمه دیگه...مشکلیه مگه ؟
    آقای بیخانمان این که از همش کمرنگ تره من به این کمرنگی ندیدم !چطور شما میگی این مشکلی نداره؟ازت تعجب کردم !!! راستی من میگم شما با ان 73 معمولی مقایسه کردی درسته؟بیاید با یه ان73 موزیک اصل مقایسه کنیم شاید رنگ برد ان73 موزیک اصل یه جور دیگه باشه سبز لجنی یا کمرنگ یا سبزی که انگار زرد توش قاتی کردن خلاصه یه موزیکه اصل نه یه معمولی رو برچسب و رنگ بردشو مقایسه کنیم به نظر من گوشی موزیک جناب Gestapo اصله چون هم زود تر خریده هم یه مشخصه های بوی اصل داره حالا اگه زحمت جناب Gestapo نمیشه ایشونم مثل شما یه عکس بذاره ممنون میشیم (در ضمن شما هنوز عکسرو نذاشتیا)

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه چه بحث پر طول و تفصیری بود الان خوابم میاد گیج شدم با این حال
    من w850 رو فروختم می خوام یه n73 بگیرم همچین گیجم کردید که دو دل شدم
    از من میشنوی بگیر N73 رو...اصلا هم دودل نشو...فقط باید دقت کنی که روش زده باشه made in finland و IMEI رو هم چک کنی...و سریال گوشی و جعبه و پشت باطری یکی باشه...

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من میگم منبع معتبر اگه داری بگو...یه تاپیک قشنگ تو فروم قشنگتر به جا منبع معرفی میکنی؟؟؟منبع اونم مینویسی " دنیای مجازی" ...توش هم ذکر کردی از ویکی پدیا درآوردی این مطالب رو...تو سایت نوکیا یک کلمه هم درباره تولید گوشی های نوکیا در چین چیزی گفته نشده...چند نفر هم زیرش گفتن ای والله...خیلی جالب بود...دمت قیژ...حال دادی...مرسی....شد منبع معتبر..آره؟؟؟

مشکل من اینه که حرف مزخرف تو کتم نمیره...عزیز سوالای من ابتدایی، من اطلاع ندارم...شما که اطلاع داری و مسلما میدونی، میشه واسه ما توضیح بدی یه سایت با یه اعلان شرکت نوکیا چه مدرک محکمی برای رعایت قانون تجارت هست؟؟؟آقا من میگم طبق قانون یه شرکت یا موسسه یا واحد تجاری نمیتونه اسم ، مارک ، برند شرکت دیگه ای رو استفاده کنه، مگر اینکه تحت لیسانس اون شرکت باشه و این عبارت روی کالا ذکر شده باشه...تو برمیگردی میگی شرکت نوکیا در اعلان ها و همه جا گفته ما چند جا گوشی تولید میکنیم؟؟؟آقای با اطلاع...هر ادمی اگه یه کم فکر کنه میتونه بفهمه...شما چرا نمیخوایی فکر کنی؟؟؟من از قانون دارم میگم...اگه نمیدونی برو بخون...سایت نوکیا هم اگه گفته بود که ما در چین و فلان جا و فلان جا گوشی تولید میکنیم ( که نگفته) هیچ دلیلی بر اینکه روی گوشی نزنن تحت لیسانس نوکیا نمیشه طبق قوانین تجارت جهانی...اگه اطلاع داری ازش که حتما داری...
    جواب عکستون رو هم من میدم...نمیخواد شرکت نوکیا جواب بده...بفرما اینم عکس...
    واقعا جالبه...الان هر بچه 2 ساله ای میدونه با فتوشاپ و نرم افزارهای کامپیوتر میشه چی کارا کرد...شما اگه میخوایی وانمود کنی نمیدونی مشکل من نیست عزیز...

آقا جوش نیار سوئ تفاهم شده بی خانمان میگه که این برچسب ها رو که نوکیا یا هر چشم بادمیه دیگه ای عوض نکرده که بخاد مجازات بشه توسط تجارت جهانی یا ... که بهش گیر بده و بگه چرا برچسب الکی چسبوندی و میگی موبایلت اصله اینو توی همین ایران چسبوندن مسئله اینه !!یا توی افغانستانی جاییپاکستانی خلاصه جاهای بی صاحاب .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو این تاپیک بگردید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این تاپیک این فروم رو هم خوندم...انصافشون بیشتره...میبینید که در فروم های خارجی هم این بحث ها هست...و صد البته گوشی هایی هست که برای نوکیا باشه و روش نوشته شده باشه made in China یا برزیل با آلمان...یا made BY nokia...درسته؟؟؟این مشکلی نداره..گوشی نوکیایی که روش نوشته شده باشه made in finland نمیتونه چینی باشه...

کد:
    خدا پدرتو بیامرزه...این که به دستور و خواست شرکت نوکیا ساخته نشده...یه شرکت کلاهبرداری تو دهلی گوشی های نوکیا رو تولید کرده...این مطلب به نظرتون فرق نداره با این جمله معروف بعضی دوستان : شرکت نوکیا امتیاز ساخت گوشی هاشو بعد از یکی دو سری که تولید کرد به شرکتهایی در چین و هند و فلان جا میده...
    این مطلب هم ذکر کرده که مهر شرکت نوکیا رو نداشته این گوشی ها...مهر شرکت نوکیا چیه؟؟منظورش ار " مهر " چیه؟؟؟همون لیبل هولوگرام که هم روی باطری و هم روی جعبه گوشی هست؟؟من روی گوشی و جعبه 7610 و 6600 قبلیم علامتی جز همین لیبل ندیدم...

amirfarrrokh عزیز خواهشا اینقدر عصبانی نباش. ما اینجا جمع شدیم هرچی بلدیم به دیگران بگیم و هرچی هم که نمیدونیم یاد بگیریم.
    من 12 تا رو نمیدونم ولی تو فنلاند و چین و هند حتما تولید میشه.

به این جا یه سری بزنید. سایت رسمیه نوکیاست:
    کد:
    چشم عزیز...ولی من عصبانیتی ندارم...حرف شما درست...ولی همون طور که اون دوستمون از یه فروم خارجی واسمون یه تاپیک معرفی کردن، باید به این امر برسیم که گوشی هایی که در چین تولید بشن باید روشون نوشته شده باه made in China یا made by nokia یا licenced by nokia...با این حرف مخالفید؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این تاپیک این فروم رو هم خوندم...انصافشون بیشتره...میبینید که در فروم های خارجی هم این بحث ها هست...و صد البته گوشی هایی هست که برای نوکیا باشه و روش نوشته شده باشه made in China یا برزیل با آلمان...یا made BY nokia...درسته؟؟؟این مشکلی نداره..گوشی نوکیایی که روش نوشته شده باشه made in finland نمیتونه چینی باشه...

خدا پدرتو بیامرزه...این که به دستور و خواست شرکت نوکیا ساخته نشده...یه شرکت کلاهبرداری تو دهلی گوشی های نوکیا رو تولید کرده...این مطلب به نظرتون فرق نداره با این جمله معروف بعضی دوستان : شرکت نوکیا امتیاز ساخت گوشی هاشو بعد از یکی دو سری که تولید کرد به شرکتهایی در چین و هند و فلان جا میده...
    این مطلب هم ذکر کرده که مهر شرکت نوکیا رو نداشته این گوشی ها...مهر شرکت نوکیا چیه؟؟منظورش ار " مهر " چیه؟؟؟همون لیبل هولوگرام که هم روی باطری و هم روی جعبه گوشی هست؟؟من روی گوشی و جعبه 7610 و 6600 قبلیم علامتی جز همین لیبل ندیدم...

چشم عزیز...ولی من عصبانیتی ندارم...حرف شما درست...ولی همون طور که اون دوستمون از یه فروم خارجی واسمون یه تاپیک معرفی کردن، باید به این امر برسیم که گوشی هایی که در چین تولید بشن باید روشون نوشته شده باه made in China یا made by nokia یا licenced by nokia...با این حرف مخالفید؟؟
    آقا چند بار بگم اونا نوشتن چین یه مشت آدم ... عوضش کردن .شما مثل اینکه پست قبلیمو نخوندی.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا جوش نیار سوئ تفاهم شده بی خانمان میگه که این برچسب ها رو که نوکیا یا هر چشم بادمیه دیگه ای عوض نکرده که بخاد مجازات بشه توسط تجارت جهانی یا ... که بهش گیر بده و بگه چرا برچسب الکی چسبوندی و میگی موبایلت اصله اینو توی همین ایران چسبوندن مسئله اینه !!یا توی افغانستانی جاییپاکستانی خلاصه جاهای بی صاحاب .
    من جوش نیاوردم...شاید بشه گفت جوش اونی آورده که وکیلشو میفرسته...این حرفش هم جواب داره...

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من جوش نیاوردم...شاید بشه گفت جوش اونی آورده که وکیلشو میفرسته...این حرفش هم جواب داره...
    آهاااااااااااا ببخشید من اشتباه کردم که اصلا حرف زدم شما درست میگی من وکیلشمو مثل خاک انداز پریدم و... باشه من دیگه حرفی با شما ندارم برو ان73 بخر حالشو ببر ... .بی خانمان تو توجهی نکن و بحث رو ادامه بده اتفاقا به نظر من یکی از بهترین راهه ها همین رنگه برده چون Material برای برد از یه جا اوورده میشه و توی یه بازه زمانی برای مدل های کاملا مشابه یه نوع برد از شرکت سازنده برد توسط نوکیاخریداری میشه.و گچ توی بردا نمیریزن که رنگش عوض بشه.
    Last edited by becareful; 06-08-2007 at 02:04.

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقای بیخانمان این که از همش کمرنگ تره من به این کمرنگی ندیدم !چطور شما میگی این مشکلی نداره؟ازت تعجب کردم !!! راستی من میگم شما با ان 73 معمولی مقایسه کردی درسته؟بیاید با یه ان73 موزیک اصل مقایسه کنیم شاید رنگ برد ان73 موزیک اصل یه جور دیگه باشه سبز لجنی یا کمرنگ یا سبزی که انگار زرد توش قاتی کردن خلاصه یه موزیکه اصل نه یه معمولی رو برچسب و رنگ بردشو مقایسه کنیم به نظر من گوشی موزیک جناب Gestapo اصله چون هم زود تر خریده هم یه مشخصه های بوی اصل داره حالا اگه زحمت جناب Gestapo نمیشه ایشونم مثل شما یه عکس بذاره ممنون میشیم (در ضمن شما هنوز عکسرو نذاشتیا)
    کمرنگی عکس هم به خاطر پلاگ کردن آرم سایت هست که زمینه رو مات کردن .
    من با موزیک اصل مقایسه کردم ! در ضمن هم معمولی داشتم و هم موزیک ، برد هردوشم یرنگ بود .

حالا آخرش رو بگید بخریم یا نخریم مسئله این است...........
    چرا نخری دوست عزیز ؟!
    تو مقایسه گفتم که اون چیزی که من مقایسه کردم جزء کندی ، فرق خاصی با گوشی خودم نداشت. مگه اینکه بعداً مشکلات 5گانه سری جدید رو داشته باشه که اونم زیاد مهم نیست .

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

[QUOTE=Optimus Prime;1398338]من تو Mobile-Review/Forums خونده بودم که کشورهای اصلی سازنده اصلی نوکیا:
    فنلاند مجارستان و آلمانه
    بعد در آسیا مسئولیتش به چینه و برزیل و رومانیو اینام بودند که بعضی ها مثلا گفته بودند فلان گوشیم Made in Brazil .
    ....QUOTE]

بنده هم طبق همین مستندات وسایتها و چند منبع دیگه گفتم 12 کشور .
    انگلستان هم برد نوکیا میسازه و مونتاژ میکنه !

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[quote=!Bikhaneman!;1400924]کمرنگی عکس هم به خاطر پلاگ کردن آرم سایت هست که زمینه رو مات کردن .
    من با موزیک اصل مقایسه کردم ! در ضمن هم معمولی داشتم و هم موزیک ، برد هردوشم یرنگ بود .

فکر کردم با معمولی مقایسه کردی عجب پس معمولیا هم رنگشون با اینا یکیه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •