تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 78

نام تاپيک: یاد قدیما بخیر

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ببخشيد. ما يه نظري در مورد سيمز داديم ها.
    نگفتم كه بزنين همديگه رو درب و داغون كنين.
    اصلا سيمز بازي در حد خدا. اصلا سيمز 10 از 10
    شما به بزرگواري خودتون ببخشيد.
    اینم روشه خوبیه!

ببخشيد.ولي دوست منم مغازه داره و معمولا با هم تو مغازه هستيم.
    منم چون ديدم ميگم دخترها بيشتر سيمز رو مي خرن.

البته حق با شماست و خود آدم بايد با بازي حال كنه تقلب هم به درد نمي خوره.
    ولي همين دوستم وقتي بازي رو شروع ميكنه به خصوص بازيهاي rpg همون اول
    كار با ترينر تمام پول و level ش رو تا آخر زياد ميكنه ولي بازي ديگه به آدم حال نميده.
    اینم یه روشه بازی کردنه دیگه! من خودم با ترینر و رمز (مگر در موارد خاص) زیاد موافق نیستم ولی با Walkthrough بازیها موافقم مخصوصا برای بازی های سبک RPG و فکری معمولا لازم میشه! مخصوصا این God Of War II که از این قول اقتاپوسه به بعد برای هر کدوم لازم میشد! وگرنه به همین راحتی ها آدم سر در نمیاره چی به چیه و کیو باید این وسط کی بزنه و این جنازه اه که رو دستمون مونده به چه درد میخوره!

کاملا تایید می شه. بابا اینجا چه گیر بازاره من منظوری نداشتم که. یک چیزی از دهنم پرید چرا الکی گیر می دید.

راست می گه فقط بازیهای Sufering و fear رو کم دارید.

به هر حال اگه ناراحت شدید من معذرت می خوام منظوری نداشتم.
    دوستمون منظور خاصی نداشتن فقط میخواستن به یکی گیر بدن گویا دیوار شما از همه کوتاهتر بود!
    وای الان منو سوژه میکنن و روز از نو روزی از نو!!!

همه تون رو جمیعا بخشیدم!!!!
    ممنون از سخاوتمندیهای سرشارتون

بابت شوخی هم ببخشید...

خوب خوب خوب
    آقایون و خانومهای محترم و محترمه
    بهتره برگردیم به موضوعه اصلیمون اگه 0o1 جان یه دفه سر زده بیاد اینجا و تاپیکو با این حال و وضع ببینه ممکنه در اولین فرصت خودشو از پنجره پرت کنه پایین!
    (امیدوارم طبقه هم کف باشن!)

آهان الان یادم اومد اونجا بودیم که به پیسیه بازی خورده بودیم و دیگه چیزی به فکرمون نمیرسید

اممممم ....

خوب با این تفاصیل شما هوای تاپیکو داشته باشید من میرم خودمو پرت کنم پایین!

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0o1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    یه جای گرم

پيش فرض

آقا داریوش باور کن اگه خونمون ویلایی نبود خودمو پرت می کردم. چه خبره اینجا .ملت فروم باز با دمپایی و کفش و پاره آجر افتادن به جون هم. حالا کی خواست sims بازی کنه . می رم همون هیتمن بازی می کنم . کجایی مامور 47 ...

ولی بدون شوخی رفتم هیتمن blood money رو نصب کردم. الان همون مرحلم که باید یه شیخ عربی رو تو لاس وگاس بکشی. داره کمکی خوش می گذره اگه کارت گرافیکم راه بده. شما هم هر موقع بحث سیمز رو تموم کردید یادی از این جوون بیچاره قوز فیش شده بکنید و یه بازی معرفی کنید. آخه هیتمن دو روز دیگه تمومه.

در ضمن بیایید باهم دوست باشیم , و در صلح و صفا و برادری در کنار هم زندگی کنیم تا همه از بهاری سبز و شیرین برخوردارم شویم. زندگی دو روزه ارزش این همه دشمنی رو نداره. بیایید شادیهایمان را تقسیم کنیم و دست در دست هم بدهیم و ایرانی آباد و سرسبز بسازیم و در جهت اعتلای این مرز و بوم .... خداییش وضعم خیلی خرابه .کمک کنید...

آقا داریوش شما طبقه چند زندگی می کنی آدرس بده بیام با هم بپریم پایین...

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

پست اول رو همین آلان خوندم چقدر دقیقا من هم همینطوری شدم اصلا دیگه بازی ها به من حس و حال قدیم رو نمیده اصلا بدم میاد بازی میکنم ولی بعضی از بازی ها رو دوست دارم مثل Age Of Emprie و Call Of Duty و Max Payne و ...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

آقا داریوش باور کن اگه خونمون ویلایی نبود خودمو پرت می کردم. چه خبره اینجا .ملت فروم باز با دمپایی و کفش و پاره آجر افتادن به جون هم. حالا کی خواست sims بازی کنه . می رم همون هیتمن بازی می کنم . کجایی مامور 47 ...

ولی بدون شوخی رفتم هیتمن blood money رو نصب کردم. الان همون مرحلم که باید یه شیخ عربی رو تو لاس وگاس بکشی. داره کمکی خوش می گذره اگه کارت گرافیکم راه بده. شما هم هر موقع بحث سیمز رو تموم کردید یادی از این جوون بیچاره قوز فیش شده بکنید و یه بازی معرفی کنید. آخه هیتمن دو روز دیگه تمومه.

در ضمن بیایید باهم دوست باشیم , و در صلح و صفا و برادری در کنار هم زندگی کنیم تا همه از بهاری سبز و شیرین برخوردارم شویم. زندگی دو روزه ارزش این همه دشمنی رو نداره. بیایید شادیهایمان را تقسیم کنیم و دست در دست هم بدهیم و ایرانی آباد و سرسبز بسازیم و در جهت اعتلای این مرز و بوم .... خداییش وضعم خیلی خرابه .کمک کنید...

آقا داریوش شما طبقه چند زندگی می کنی آدرس بده بیام با هم بپریم پایین...
    نگفتم! بفرما خودشون اومدن....
    ملت فروم باز با دمپایی و کفش و پاره آجر افتادن به جون هم
    این مورد رو شدیدا باهاتون موافقم من که دیگه داشتم میرفتم هفت تیرم رو بیارم یه تیر هوایی در کنم بلکه یه خورده همچین دوستان آروم بشن ولی ترسیدم تیرش بخوره به بچه های تالار طبقه بالا شر بشه برامون!

خوب، خدا رو شکر یه بازی پیدا کردی یه مدت سرگرمت کنه! والا من که خودم زیادبا سریه هیتمن آشنا نیستم و زیاد علاقه ای ندارم بلکه دوستان یه راه حلی ارائه بدن که نوش لنگه کفش و دمپایی و چماق و ... نباشه
    تا اونجا هم که یادمه بازی Call Of Juarez رو هم بازی کردید

در ضمن بیایید باهم دوست باشیم , و در صلح و صفا و برادری در کنار هم زندگی کنیم تا همه از بهاری سبز و شیرین برخوردارم شویم. زندگی دو روزه ارزش این همه دشمنی رو نداره. بیایید شادیهایمان را تقسیم کنیم و دست در دست هم بدهیم و ایرانی آباد و سرسبز بسازیم و در جهت اعتلای این مرز و بوم ....
    دقیقا خودم هم میخواستم همینو بگم سر زبونم بود!

در مورد جمله آخر هم هرچند بد آموزی ممکنه داشته باشه ولی باید بگم جاتون خالی از طبقه پنجم پریدم پایین ولی طرفای طبقه دوم سیستم نکشید و ریست کرد منم دوباره برگشتم بالا چند بار دیگه هم امتحان کردم ولی بازم نکشید حالا انشالله اگه ارتقا دادم سیستمو پیغام میدم باهم تستش کنیم!

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    یه جای گرم

پيش فرض

آقا این call of j رو یه تستی می زنم.

آقا داریوش از کمکت خیلی خیلی ممنون رفیق...
    Last edited by 0o1; 11-06-2007 at 01:17.

داره خودمونی میشه persian-balouch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منو که همه بازی ها سره حال میارن.....البته وقتی فتحشون کنم ریست میشم
    به نظر من برو Strong hold 1&2 v رو بازی کن
    وقتی فیلم آخر مافیا رو دیدیم گریه کردم

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

اکثر پست ها رو خوندم دیدم عجب رفاقتی تو این تاپیک برقراره گفتم یک پست بزنم تا مارو هم رفقا راهنمایی کنند
    ===
    یادمه یک بازی بود اسمش دلتا فورس بود مرحله اولش رو کنار اهرام مصر بازی میکردی اون خیلی باحال بود ولی حیف من فقط دموش رو داشتم همون مرحله 1 بیشتر جلو نمیرفت .
    حالا کسی از دوستان میدونه این دلتا فورس چند بوده که ما بازی میکردیم؟ آیا جدیدترش هم اومده؟
    من از این سر بازی ها خیلی خوشم میاد محیط باز و طبیعی و دقیقا مثل مرحله ای از Call Of Duty 2 که توی اون بیابان ها آدم ها رو میکشی خیلی باحاله سنگر دارند و کلی بساط دیگه .
    حالا دوستان کارت گرافیک من GEFORCE FX 5500 256MB 128BIT AGP8X هستش و RAM بنده 512 و CPU 2000 CELERON هستش کسی میتونه یکسری از این بازی هایی که دقیقا محیط بازیشون اینطوری هستش به من معرفی کنه ؟
    با تشکر از همگی شما

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

منو که همه بازی ها سره حال میارن.....البته وقتی فتحشون کنم ریست میشم
    به نظر من برو Strong hold 1&2 v رو بازی کن
    وقتی فیلم آخر مافیا رو دیدیم گریه کردم
    کاملا درسته
    بازی قلعه یا همون Stronghold در سبکه بازیهای استراتژی اومده که دارینوش ورژنه فارسیش هم داده بیرون
    آخرین نسخش هم Stronghold Legends هست که اومدن 3 بعدیش کردن ولی زیاد با استقبال مواجه نشده و چه از لحاظ داستانی و چه از لحاظ نوع بازی کردن زیاد طرفداری نسبت به نسخه اول پیدا نکرده
    مافیا هم که محصول 2003 همونطور هم که قبلا دربارش بحث کردیم هم از لحاظ نزدیک بودن به واقعیت هم از لحاظ داستانی و هم از لحاظ سبکه بازی (اکشن سوم شخص) و بالاخص مسافرکشیش! هنوز هم طرفدارای پرو پا قرصی داره
    ممنون بابت شرکت کردن در بحث ما!
    ریست شدن هم خوبه ها! میتونی 10-20 بازر یه بازی رو از اول بری!!! بعد بگین آلزایمره حاد بده!

آقا این call of j رو یه تستی می زنم.

آقا داریوش از کمکت خیلی خیلی ممنون رفیق...
    بازی نکرده بودی؟!
    بازیه جالبیه موفق باشی البته خیلی طول نمیکشه ولی به امتحانش میارزه
    قابلی نداشت کار خاصی نکردم! موفق باشی
    بـــــــــــــــــــــــع دی!

اکثر پست ها رو خوندم دیدم عجب رفاقتی تو این تاپیک برقراره گفتم یک پست بزنم تا مارو هم رفقا راهنمایی کنند
    ===
    یادمه یک بازی بود اسمش دلتا فورس بود مرحله اولش رو کنار اهرام مصر بازی میکردی اون خیلی باحال بود ولی حیف من فقط دموش رو داشتم همون مرحله 1 بیشتر جلو نمیرفت .
    حالا کسی از دوستان میدونه این دلتا فورس چند بوده که ما بازی میکردیم؟ آیا جدیدترش هم اومده؟
    من از این سر بازی ها خیلی خوشم میاد محیط باز و طبیعی و دقیقا مثل مرحله ای از Call Of Duty 2 که توی اون بیابان ها آدم ها رو میکشی خیلی باحاله سنگر دارند و کلی بساط دیگه .
    حالا دوستان کارت گرافیک من GEFORCE FX 5500 256MB 128BIT AGP8X هستش و RAM بنده 512 و CPU 2000 CELERON هستش کسی میتونه یکسری از این بازی هایی که دقیقا محیط بازیشون اینطوری هستش به من معرفی کنه ؟
    با تشکر از همگی شما
    خوش اومدی دوست عزیز امیدوارم دسته پر بری!

خوب فک کنم این Delta Force دو یا سه باشه محصوله طرفای سالهای 2001-2003 در مورد جدید تر اومدنش هم یه چند تایی اومده فک کنم آخریش 2006 اومد ولی من دیگه دنبالش زیاد نبودم
    اینطور که معلومه شما طرفدار بازیهای اکشن اول شخص واقعی هستید با این سیستم فک کنم با بیشتر بازی های اومده تا ساله 2003 و بعضی های از اون به بعد کنار بیاید
    البته این دسته بندی خیلی کلیه
    با توجه به این پستتون:
    پست اول رو همین آلان خوندم چقدر دقیقا من هم همینطوری شدم اصلا دیگه بازی ها به من حس و حال قدیم رو نمیده اصلا بدم میاد بازی میکنم ولی بعضی از بازی ها رو دوست دارم مثل Age Of Emprie و Call Of Duty و Max Payne و ...
    به سوم شخص و استراتژی هم علاقه دارید
    بهتون میتونم این بازی ها رو در سبکه اکشن پیشنهاد بدم

Medal Of Honor کل سریهاش و پچ هاش
    Serious sam 1 البته واقعی نیس ولی تا دلت بخواد زمین هاش بزرگ و رو بازه و همینطور دلباز
    ورژن های دیگه Maxpayne
    و ...

و در سبکه استراتژی:

Red Alert II و Yuri's revenge
    Rise of Nations
    Empires
    Zeus
    Pharaoh
    و ...

در حاله حاضر اینا به فکرم رسید

برای اطلاع بیشتر هم از جزئیات عکس و سال و رمز و ... تو اینجا هر کدوم رو Search کن

بازم سوالی چیزی بود حتما بپرس

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    یه جای گرم

پيش فرض

===
    با تشکر از همگی شما
    این بازی رو من هم دقیقا داشتم و دمو هم بود.گرافیکش هم خیلی پایین بود.
    ولی سری های medal of honor که آقا داریوش هم گفت رو بازی کن. روحت شاد می شه. بخصوص نسخه allied assulat یه مرحله داره از قایق پیاده می شن و به سمت دیوار های دشمن حمله می کنن. باورت نمی شه این صحنه هاش هیچ موقع یادم نمی ره چون کاملا جووش گرفته بودم و حس می کردم یکی از اون سربازا هستم.

ولی اگه دنبال این سبک بازی ها هستی دنبال بازی های جنگ جهانی بگرد...

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون این های رو که گفتید حتما تهیه میکنم فکر کنم بازی های خوب و جالبی باشه
    DaRiOuShJh جان خدایی به نظر من یک درمانگاه گیم درمانی بزن خیلی جواب میده نونت تو روغنه
    0o1 جان بازی medal of honor را تعریفش رو شنیده ام فکر کنم چیزی شبیه Call Of Duty باشه
    باز هم میگم یک بازی باشه مثل مرحله ای از Call Of Duty 2 که توی اون بیابان ها آدم ها رو میکشی خیلی باحاله سنگر دارند و کلی بساط دیگه دوست دارم محیط بازی روشن و بتونم آسمون رو نگاه کنم تا دلم باز بشه و حس بازی بگیرم.
    ممنون وبا تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •