در ضمن دوستان گوشی هر چی که باشه دل آدم میزنه - دیر یا زود داره ولی بالاخره دل میزنه
در ضمن دوستان گوشی هر چی که باشه دل آدم میزنه - دیر یا زود داره ولی بالاخره دل میزنه
زیر مجموعه htc ؟ من چنین چیزی گفتم ؟ تحت لیسانس htc که اونم پارسال کلا ارتباطشون قطع شد و اگه دقت کنی میبینی حرف من درست بود که این دوتا اصلا ربطی به هم ندارن چون حالا دیگه کلا ارتباطشون قطع شده و دو تا شرکت مجزا هستن........................ به من میگه جالبه که میدونی....
من دارم ازت سوال میکنم خنده داره ؟ تو میگی شاید هم خنده دار باشه ؟ بابا بی خیال در بست ......
مبارکت باشه انشالله ....
اون اولی یه گوشی دیگه بود این دومی یه گوشی دیگه .... تو حالت خوبه ؟
به خاطر اين خندم گرفت ببخشيد ديگه
بابا بي خيال ما اومديم اينجا يه چيزي ياد بگيريم![]()
من يه سوال از شما دارم
شما قبول داري كه وضوح صفحه ان95 از د73 بهتره يا نه؟
به به سلام خدمت مایه داران توپ توپ توپ تایپیک n95 ( دنپایی).
خدا وکیلی حیف اون w850 سونی نبود گذاشتن بقل دست این دنپایی.
![]()
. از طرف ........ .
![]()
تو که i-mate jamin داری... فردا اگه n95 بگیری شاید کیفیتش برات خیره کننده باشه اما کارایی گوشی قبلیتو نداره... البته اگه واقعا از ppc استفاده کرده باشی که بعید میدونم.
اولا كه درست بنويس دمپاييدنپايي چيه ديگه
ثانيا كسي اينجا مايه دار نيست شايد هم باشه من نمي دونم..من خودم مايه دار نيستم ولي اگه شده از نون شبم هم مي گذرم و پول رو هم ميذارم تا اون چيزيو كه دوست دارم به دست بيارم![]()
ثالثا انگار تو هم بدت نمياد يه اخطار بگيريا![]()
والله من كه به شما مي گم ايميت ها كه تو ايران يافت ميشه كلا دوربين خوبي ندارن و كيفيت صداشون هم تعريفي نيست و صفحه نمايش مناسبي هم ندارن(البته از لحاظ شفافيت و تعداد رنگ) ولي خوب صفحه لمسي و ويندوز موبايل يه چيز ديگست
البته من به سيمبيان بيشتر عادت كردم و سعي مي كنم زياد با ايميت ور نرم تا بهش وابسته نشم ...تا ان 95 برسه![]()
به اين(imate )مي گن كامپيوتر جيبي كه سيم كارت هم مي خوره
و به ان95 مي گن موبايلي كه بعضي خصوصيات يك كامپيوتر رو هم داره
اميدوارم منظورمو فهميده باشي
وضوح هر دو یکیه 320 * 240 و نوع صفحه نمایش هم هر دو TFT هستن فقط عمق رنگ N95 بیشتره 16 میلیون رنگ در برابر 256 هزار رنگ.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)