شماره 2 و برادر هود رو پدرشو درآوردم ولی این یکم نچسبه!!!کلا بگیر نگیر داره بازی!!!بعضی وقتا بدل میزنه بعضی وقتا نه!کلا عشق لاتی کار میکنه کاراکتر باری!
شماره 2 و برادر هود رو پدرشو درآوردم ولی این یکم نچسبه!!!کلا بگیر نگیر داره بازی!!!بعضی وقتا بدل میزنه بعضی وقتا نه!کلا عشق لاتی کار میکنه کاراکتر باری!
سلام
دوستان من بازی رو خریدم ولی زبان بازی روسـی هست... چه جوری میشه زبون رو انگلیسی کرد؟؟ از توو خـوده بازی امکانش هست؟ یا باید فایلی چیزی رو دانلود کنم؟؟؟
چرا این یارو رو هوا وایساده؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by SevenCity; 22-12-2012 at 13:41.
یکی از بیشمار باگ های بازیه!
با اینکه نسخه های قبلی رو بازی کردم . ولی این یکم جالبتره . حداقل اون گرافیکش تو اون جنگل ها کلی دل چسبه![]()
باگ های بازی خیلی زیاده مخصوصا غیب شدن عابرین پیاده و یا اینکه یکسان بودن چهره ها. ولی داستان بازی هر چی جلو تر میریم بیشتر فاز میده کم کم داره از کانر خوشم میاد. انصافا دوبلرش خرابش کرده افتضاحه دوبلرش. ولی شخصیتش هر چی بیشتر میرم جلو ابهتش بیشتر میشه. نکته مثبت بازی هم جنگ های فضای باز بازی هست که بعضی جاها تا 200 تا سرباز هم یکجا میبینی.
در کل فاز اساسین های قبلی و نداشته و میلی به مراحل جانبی نداشتم تا حالا ولی بازم لذت بخشه
زبان انگلیسیو باید دانلود کنی بریزی تو قسمت نصب بازی بگرد تو همین تاپیک گیرمیاری
بازی رو یه بار دیگه دارم میرم
انشالله ایندفه رکورد های خوبی بزنم![]()
سلام
چجوری میشه یارامو بفرستم ماموریت تا لولشون بره بالاتر
سلام
patch یا آپدیتی برای فیکس شدن باگ هاش نیومده؟؟؟؟
(برای صداش فریمش و...)
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)