اخه این یارو خیلی رو اعصابه هر جا برش میدارم هی تو راه چرت و پرت های عشقولانه میگه اعصابم خورد شده نمیذاره بجنگیم![]()
اخه این یارو خیلی رو اعصابه هر جا برش میدارم هی تو راه چرت و پرت های عشقولانه میگه اعصابم خورد شده نمیذاره بجنگیم![]()
بازی از نظر گرافیک نسبت به نسخه قبلی پیشرفت داشته؟
مبارزات بهتر شده؟یا مثل نسخه 1 مسخره هست؟اگه مبارزات و گرافیکش مثل ac بشه واقعا بازی معرکه ای میشه.
گرافیک پیشرفت داشتهبازی از نظر گرافیک نسبت به نسخه قبلی پیشرفت داشته؟
مبارزات بهتر شده؟یا مثل نسخه 1 مسخره هست؟اگه مبارزات و گرافیکش مثل ac بشه واقعا بازی معرکه ای میشه.
در مورد مبارزات هم احتمالا چون شما تجربه سبک crpg رو ندارین همچین نظری دارین وگرنه از نظر همه استادان این سبک شماره قبلی سیستم مبارزاتش فوق العاده بود و یه الگویی برای بازی های دیگه این سبکه....
توی این شماره مبارزاتش از اون حالت کلاسیک در اومده و ممکنه خوشتون بیاد ولی اگه قراره به عنوان یه بازی در سبک AC اونو بازی کنید بهتره بی خیالش بشید! من هر جفت این دو تا بازی رو خیلی دوس دارم ولی اصلا ربطی به هم ندارن و سبکشون کاملا جدائه....
به نظر من طراحی هنری بازی افت کرده
مبارزات هم نسبت به 1 یه جوری شده
امروز بعد از این همه مدت و بد قولی های واسط خریدار نسخهی Signature Edition که پیش خرید کرده بودم بدستم رسید، کلاً میتونم بگم از نظر فیزیکی حداقل هیچ چیز خاصی نداره، بازی هم که فوق العاده ناامید کننده بوده، کلاً همون بهتر که دانلود کنیدش یا کپیشو بخرید، اینم 2 عکس ازش.
این عکس جعبش با پلاستیکش:
اینم محتویات داخلش، البته یه برگه تبلیغ Dead space 2 و Bulletstorm توشه که چیز خاصی نیست، پشت این برگه Pass آنلاین بازی هم تبلیغی از نسخه ی بعد Mass Effect هست. بقیه چیزا هم همونطور که روی برگه نوشته کاملاً Online هست.
![]()
من نمیدونم دوستان رو چه حسابی میگن: نسبت به نسخه قبلی پیشرفت گرافیکی داشته!یا شما نسخه قبلو بازی نکردین یا سیستمت مشکل داره یا وقتی داشتی نسخه قبلی رو بازی میکردی چشات البالو گیلاس میچید...1با گفتم بازم میگم: این نسخه از بازی از هر لحاظ نسبت به قبلی افت داشته
![]()
منم با نظر این دوستمون موافقم
غیر از استفاده از dx11 (اونم فقط در حد حرف،[من که افکتی چیزی {که ملموس باشه} ندیدم] ) دیگه هیچ پیشرفتی نداشت
سلام
راهی نیست که بشه هم carver و هم bethany رو زنده نگه داشت؟
بارها توضیح داده شده تو صفحات قبل، جواب منفیه.
بدرود
سلام
اگه با خودت نبریش تو دالون زیر زمینی
یا اگه بردی آندرس هم همرات باشه
دوباره تو مرحله اخر تو نبرد پایانی بهت میدتش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)