تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 69 از 503 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

تایید میشه حامد جان
    منم الان بین دبلیو 960 و ن95 8 گیگ گیر کردم ولی احتمالآ تا عید ببینم قیمت کدوم خوب افت میکنه اونو میگیرم
    ولی اگه هیچ کدوم افت نکرد و قیمتش واقعی نیشد 100% پ1 رو میخرم :-x

داره خودمونی میشه Ashkan1980's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بازم سلام

یه سوال در مورد کیبورد p1 داشتم. این که رو هر کلید دو تا حرف رو نوشته، یه طرفش یه حرفه و طرف دیگه کلید یه حرف دیگه؟ اگه اینطوریه اشتباه پیش نمیاد که مثلا بجای w ، q رو بزنه. کلا کار کردن با کیبوردش آسونه یا نه؟

آسونه هر طرق یه حرف هست و از shift هم برای کلیدهای ترکیبی استفاده می شه. من خودم با p1 سریعتر sms می زدم تا الان با k850 !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مطمئنی اشتباه نمیکنی؟
    تا حالا کیفیت صدای سونی رو نوکیا به گردشم نتونسته برسه.
    من خودم با N91 کار کردم.کیفیت صداش در حدنگیم افتضاحه اصلا خوب نیست.نمیدونم چطوری شما این رو میگی.

در مورد جک 3.5 میلیمتری هم سری W از همون اول اون رو داشته.فقط مشکلش اینه که مستقیم به خود گوشی وصل نمیشه.البته با کفیتی که هندز فری اصلی سونی داره بعید میدونم کسی از نمونه دیگه استفاده کنه.
    سلام

همونطور که بالا گفتم دقیقا با w810 مقایسه کردم. اولا که قسمت بالایی هندسفری سونی رو ورداشتم و هدفون n91 رو وصل کردم، اصلا صدا انگار که سه بعدی شده و حجم داشت ( منظورم همون باس هست ). ثانیا کلا هر هدفونی رو به n91 وصل کنی و بعد به w810 خودت متوجه تفاوت میشی.

به نظر من چیزی که صدای n91 رو جذاب کرده، باس یا کوب فوق العادشه که این عامل رو تو w810 ندیدم.

داره خودمونی میشه tarrega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    از راهنمایی هاتون خیلی خیلی ممنونم .
    فقط حرف من اینه . گفتم که یه اسمارف فون میخوام . پس باید w910 رو بذاریمش کنار .
    راستشو بخواین با نوکیا هم اصلا میونه ی خوبی ندارم . میدونم n81 تو این زمینه فوق العاده ست . اما ترجیح میدم سونی بگیرم . و بازم ترجیح میدم گوشیم Uiq باشه نه S.60 . با نرم افزارا و اینترفیسش بیشتر حال می کنم . مخصوصا تاچ اسکری بودنش خیلی مهمه برام . اونم حالا که فارسی رو هم ساپورت میکنه . و شدیدا هم به گوشی ای نیاز دارم که فایلهای آفیس رو هم ویرایش کنه . برای همین بعد از این همه جستجو رسیدم به چهار انتخاب . W950 , W960 , P990 , P1
    مصمم شده بودم برای 950 که اینجوری گند زده شد به بازارش . یه هفته ای از 230 تومن رسید به 350 تومن .
    منم راستش زورم میاد براش پول بدم . چون متاسفانه دوربینم نداره . البته زیاد این قسمتش برام مهم نیست اما با این قیمت انتخابهای زیادی هست در همین حد .
    تا اینکه شنیدم P1 هم صدای فوق العاده شفاف و نسبتا بلندی داره . من قبلا هندز فری سری w رو روی سری k امتحان کردم . فوق العاده خوب جواب داد . گفتم اگه بشه اینکار رو بکنم .
    البته soshiance جان حرف شما هم در مورد پلیر 950 کاملا صحیحه . اما من فقط یه صدای شفاف و پر قدرت میخوام . میخوام مطمئن شم P1 از پسش بر میاد . اونم با هندزفری سری دبلیو . شنیدم با هندز فری خودش هم عالی کار میکنه .
    در موزد بیزینس فون بودنش هم کاملا مطلعم . منم بنا به نیازهایی که دارم میخوام این انتخاب رو انجام بدم .
    تا اینجاش که تموم نیازهای منو بر آورده میکنه . مخصوصا Wi-fi که برام خیلی مهم بود . البته اونم 950 نداشت اما بازم میتونستم کنار بیام باهاش . خلاصه اینجوریاست داستان ما .

میخوام بدونم P1 در این زمینه چند مرده حلاجه . اگه هندز فری سری دبلیو بگیرم براش چی ؟
    میخوام از بین W950 و P1 یکی رو انتخاب کنم .
    نوکیا رو هم که گفتم . بیخیالش شدم . وگرنه همون ان 81 عالی بود . ( به دلیل عدم ویرایش آفیس اینم پر )

بازم از همه تون ممنونم . خوشحالم که میتون با چند نفر مطلع در این مورد مشورت کنم .
    بازم منتظر م .

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیشه مثلا یک سایت rss رو بریزی رو گوشیت بعد بازش کنی.

داره خودمونی میشه sensil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نمیشه مثلا یک سایت rss رو بریزی رو گوشیت بعد بازش کنی.
    چرا,به راحتی!
    هم میتونی با کام÷یوتر بری rss سایت مورد نظرو ÷یدا کنی بعدش توrss feed گوشیت add کنی
    با خود گوشیتم تو هر سایتی کهrss داره بری خودش میگه میخای addکنی یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز شک نکن که p1 از پس صدای خوب و شفاف مثل w950 بر میاد فقط چند ایتمی رو که گفتم نداره وگرنه هدفون p1 جزو هدفون های خوب هست .
    نظر بچه ها رو هم میتونی در چند صفحه قبل که من در مورد پخش صدا در P1 پرسیده بودم رو ببینی .اگر P1 گرفتی از پخشش یه نقدی بزار.اگر هم پولت رسد W960i بگیر که دیگه هم فال هم تماشا خیالتم راحته.
    موفق باشی.
    راستی کدم شهر زندگی میکنی و از کجا میخوای بگیری ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه szr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

5

با سلام و عرض ادب
    از تمامی کسانی که این گوشی راp1 دارند سوالی داشتم....
    آیـــــــــا زبانی عربی دارد؟ا Sms های فارسی را نمایش می دهد؟در دفترچه تلفن اسامی به صورت فارسی ثبت می شود؟

لطفآ تا مدیر عامل 10% از حقوق بنده را کم نکرده خواهشآ زود جواب دهید.
    قرار فردا بخرم.... کمک .... کمک ..... ک..م...ک... کم............

لطفا اگر تلفن پارس کامتل یا هر نمایندگی دیگر را دارید بفرمایید.
    با تشکر

در آغاز فعالیت sslazio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

می خواستم بدونم ایا p1 قابلیت گرفتن شبکه های تلویزیونی را دارد یا نه
    2- سیمبین 9.1 با رابط uiq3 بهتره یاos 9.2 از لحاظ برنامه و زیبایی محیط و راحتی

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

با سلام و عرض ادب
    از تمامی کسانی که این گوشی راp1 دارند سوالی داشتم....
    آیـــــــــا زبانی عربی دارد؟ا Sms های فارسی را نمایش می دهد؟در دفترچه تلفن اسامی به صورت فارسی ثبت می شود؟

لطفآ تا مدیر عامل 10% از حقوق بنده را کم نکرده خواهشآ زود جواب دهید.
    قرار فردا بخرم.... کمک .... کمک ..... ک..م...ک... کم............

لطفا اگر تلفن پارس کامتل یا هر نمایندگی دیگر را دارید بفرمایید.
    با تشکر
    كي برد عربي داره!
    اس ام اس فارسي و Pdf و .. رو هم باز ميكنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •