تایید میشه حامد جان
منم الان بین دبلیو 960 و ن95 8 گیگ گیر کردم ولی احتمالآ تا عید ببینم قیمت کدوم خوب افت میکنه اونو میگیرم
ولی اگه هیچ کدوم افت نکرد و قیمتش واقعی نیشد 100% پ1 رو میخرم :-x
تایید میشه حامد جان
منم الان بین دبلیو 960 و ن95 8 گیگ گیر کردم ولی احتمالآ تا عید ببینم قیمت کدوم خوب افت میکنه اونو میگیرم
ولی اگه هیچ کدوم افت نکرد و قیمتش واقعی نیشد 100% پ1 رو میخرم :-x
آسونه هر طرق یه حرف هست و از shift هم برای کلیدهای ترکیبی استفاده می شه. من خودم با p1 سریعتر sms می زدم تا الان با k850 !
سلام
همونطور که بالا گفتم دقیقا با w810 مقایسه کردم. اولا که قسمت بالایی هندسفری سونی رو ورداشتم و هدفون n91 رو وصل کردم، اصلا صدا انگار که سه بعدی شده و حجم داشت ( منظورم همون باس هست ). ثانیا کلا هر هدفونی رو به n91 وصل کنی و بعد به w810 خودت متوجه تفاوت میشی.
به نظر من چیزی که صدای n91 رو جذاب کرده، باس یا کوب فوق العادشه که این عامل رو تو w810 ندیدم.
سلام به همه ی دوستان
از راهنمایی هاتون خیلی خیلی ممنونم .
فقط حرف من اینه . گفتم که یه اسمارف فون میخوام . پس باید w910 رو بذاریمش کنار .
راستشو بخواین با نوکیا هم اصلا میونه ی خوبی ندارم . میدونم n81 تو این زمینه فوق العاده ست . اما ترجیح میدم سونی بگیرم . و بازم ترجیح میدم گوشیم Uiq باشه نه S.60 . با نرم افزارا و اینترفیسش بیشتر حال می کنم . مخصوصا تاچ اسکری بودنش خیلی مهمه برام . اونم حالا که فارسی رو هم ساپورت میکنه . و شدیدا هم به گوشی ای نیاز دارم که فایلهای آفیس رو هم ویرایش کنه . برای همین بعد از این همه جستجو رسیدم به چهار انتخاب . W950 , W960 , P990 , P1
مصمم شده بودم برای 950 که اینجوری گند زده شد به بازارش . یه هفته ای از 230 تومن رسید به 350 تومن .
منم راستش زورم میاد براش پول بدم . چون متاسفانه دوربینم نداره . البته زیاد این قسمتش برام مهم نیست اما با این قیمت انتخابهای زیادی هست در همین حد .
تا اینکه شنیدم P1 هم صدای فوق العاده شفاف و نسبتا بلندی داره . من قبلا هندز فری سری w رو روی سری k امتحان کردم . فوق العاده خوب جواب داد . گفتم اگه بشه اینکار رو بکنم .
البته soshiance جان حرف شما هم در مورد پلیر 950 کاملا صحیحه . اما من فقط یه صدای شفاف و پر قدرت میخوام . میخوام مطمئن شم P1 از پسش بر میاد . اونم با هندزفری سری دبلیو . شنیدم با هندز فری خودش هم عالی کار میکنه .
در موزد بیزینس فون بودنش هم کاملا مطلعم . منم بنا به نیازهایی که دارم میخوام این انتخاب رو انجام بدم .
تا اینجاش که تموم نیازهای منو بر آورده میکنه . مخصوصا Wi-fi که برام خیلی مهم بود . البته اونم 950 نداشت اما بازم میتونستم کنار بیام باهاش . خلاصه اینجوریاست داستان ما .
میخوام بدونم P1 در این زمینه چند مرده حلاجه . اگه هندز فری سری دبلیو بگیرم براش چی ؟
میخوام از بین W950 و P1 یکی رو انتخاب کنم .
نوکیا رو هم که گفتم . بیخیالش شدم . وگرنه همون ان 81 عالی بود . ( به دلیل عدم ویرایش آفیس اینم پر )
بازم از همه تون ممنونم . خوشحالم که میتون با چند نفر مطلع در این مورد مشورت کنم .
بازم منتظر م .
نمیشه مثلا یک سایت rss رو بریزی رو گوشیت بعد بازش کنی.
چرا,به راحتی!
هم میتونی با کام÷یوتر بری rss سایت مورد نظرو ÷یدا کنی بعدش توrss feed گوشیت add کنی
با خود گوشیتم تو هر سایتی کهrss داره بری خودش میگه میخای addکنی یا نه؟
سلام دوست عزیز شک نکن که p1 از پس صدای خوب و شفاف مثل w950 بر میاد فقط چند ایتمی رو که گفتم نداره وگرنه هدفون p1 جزو هدفون های خوب هست .
نظر بچه ها رو هم میتونی در چند صفحه قبل که من در مورد پخش صدا در P1 پرسیده بودم رو ببینی .اگر P1 گرفتی از پخشش یه نقدی بزار.اگر هم پولت رسد W960i بگیر که دیگه هم فال هم تماشا خیالتم راحته.
موفق باشی.
راستی کدم شهر زندگی میکنی و از کجا میخوای بگیری ؟؟؟؟
با سلام و عرض ادب
از تمامی کسانی که این گوشی راp1 دارند سوالی داشتم....
آیـــــــــا زبانی عربی دارد؟ا Sms های فارسی را نمایش می دهد؟در دفترچه تلفن اسامی به صورت فارسی ثبت می شود؟
لطفآ تا مدیر عامل 10% از حقوق بنده را کم نکرده خواهشآ زود جواب دهید.
قرار فردا بخرم.... کمک .... کمک ..... ک..م...ک... کم............
لطفا اگر تلفن پارس کامتل یا هر نمایندگی دیگر را دارید بفرمایید.
با تشکر
می خواستم بدونم ایا p1 قابلیت گرفتن شبکه های تلویزیونی را دارد یا نه
2- سیمبین 9.1 با رابط uiq3 بهتره یاos 9.2 از لحاظ برنامه و زیبایی محیط و راحتی
كي برد عربي داره!
اس ام اس فارسي و Pdf و .. رو هم باز ميكنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)