من که به نظر کسی اشکال نگرفتم.نظر شما هم درسته.قبول دارم.اساسین یعنی اساسین 2 و اون سبک باحالش.اینم یک نوع نو اوری بود.خوب اگه مثل قبل میساختن که مثل روولوشن میشد و دوباره بهش گیر میدادن.هر چیزی یکمیش خوبه.
من که به نظر کسی اشکال نگرفتم.نظر شما هم درسته.قبول دارم.اساسین یعنی اساسین 2 و اون سبک باحالش.اینم یک نوع نو اوری بود.خوب اگه مثل قبل میساختن که مثل روولوشن میشد و دوباره بهش گیر میدادن.هر چیزی یکمیش خوبه.
موافق نیستم هرچی یکیمیش خوبه
مثلا اساسین باید این cod باشه
نه این که با 5 تا نسخه بازی کلا حذف شه
خوب همین cod...هر بار یک سبکی داره.یک بار برای گذشته هست و یک بار هم برای اینده و یکبار هم حال!!!موافق نیستم هرچی یکیمیش خوبه
مثلا اساسین باید این cod باشه
نه این که با 5 تا نسخه بازی کلا حذف شه
بازی مورد علاقه من Splinter cell پنج تا نسخه دادن بیرون سه نسخه اول مثل هم بود فروش خوب و استقبال خوبی داشت.نسخه 4 هم که دیگه معروف ترینشه.نسخه ی 5 دیکه تغییرش دادن و بعضی ها خوششون اومد بعضی ها هم
حالا Need for speed چند مدته دیگه خیلی ها ازش خوششون نمیاد.سبکش یکی شده.همه میگن یاد کربون و موست وانتد قدیم بخیر!
اساسین با این کارش تونست برای اینده خودش موفقیت ایجاد کنه.
دوستان من یه مشکلی دارم تو این بازی اگه کسی لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم.وقتی دارم بازی میکنم و از من یه چیزی میخواد مثلا اینکه در رو باز کنم خودش نشون میده و مینویسه فلان دکمه رو باید بزنید.اما رو اون دکمه ای که نشون میده هیچ حرفی نوشته نشده که بدونم کدوم دکمه رو باید بزنم.فقط یه مربع سفید رنگ رو دکمه نشون میده.دلیلش چیه؟باید چیکار کنم.کرکم هم THETA هست.لطفا اگر کسی بلده راهنمایی کنه.
یه سوال دیگه هم دارم اگه بشه جواب بدین اینکه اون قسمتی که میره پیش زنه سرخپوست تو کالسکه میشینه بعد یه افسر میاد نزدیک میکشتش باید چیکار کنم.هر کلیدی میزنم کار نمیکنه
Last edited by raha20011; 19-12-2012 at 00:46.
خواهشا جواب سوال ما رو بدید.کسی نیست تو انجمن بدونه؟![]()
سریع برو کرک اسکیدرو بریز که بهترین کرک که برای این بازی اومده.فکر کنم با ریختن این مشکل دکمه ها حل شه ولی فکر کنم با ریختن سیو بازی مجبور شی از اول بری چون خودم کرک همین تتا بود یک ساعتی باهاش بازی کردم ولی اینو ریختم از اول مجبور شدم برم مگه سیو هاشو برداری از قبل
وقتی کنار اون سرخ پوسته نشستی هیچ کار نمی خواد بکنی قبل از اینکه مامور های سر راهت گیر بدن با دکمه T دستور کشتنشون رو بده
Last edited by Khan gholi; 19-12-2012 at 14:25.
ممنون از راهنماییت خودم قبلش مشکلو پیدا کردم
به سایر دوستان هم میگم اگر مشکل دکمه ها رو پیدا کردین باید برین قسمت کنترل پنل و زبان سیستم رو رو انگلیسی بزارین یه جا نیست چند قسمت باید این کارو بکنین.![]()
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
جالبه : دی
دوستان این شیکار کردم به چه دردی میخوره؟؟؟
از کجا میشه این اسلحه هایی که مینویسه آنلاک شده رو خرید!!!
کلا تا اینجا که 10-11 تا سکانس اومدم فقط اومدم!کلا نه چیزی خریدم نه چیزی درست کردم!
لطف کردی شما![]()
شکار پول میده
اسلحه هارو از شهر هاییی مثل بوستون توش علامت پوند رو داره
میری پیش اون علامته اونجا هم میتونی شکاراتو بفروشی هم سلاح بخری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)