ايرانفكر نكنم
ايرانفكر نكنم
سلام
عجب
کدوم مورد؟ کدوم حرف!؟
من دو سه مورد فکر کنم گفتم!
فیفا پر از اشکاله اما از pes برتره اینجا هم باشگاه طرفداران فیفا نیست
بعد از سوت داور تو فیفا 09 ، 10، 11 pc یادمه که (در بعضی مواقع) بازیکن از بازیکن رد میشه
orکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین الان rec زدم کم حجمش کردم تو این فیلم میبینیم که مهاجم بعد از زدن گل یعنی بعد از زدن سوت داور از دروازه بان رد میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا بازی قطع اما همونطور که گفتم تو pes وسط بازی هم این اتفاق میفته
اگر فیلم واضح نیست (که هست) بازم میتنونم موارد دیگه ای بزارم (خیلی زیاد اتفاق میفته)
اما در رابطه با عبور توپ از دیرک و تور دروازه این اتفاق تو فیفا 09 و 10 میافتاد حتی یک ترفندی بود که میشد از روی نقطه کرنر و زوایای بسته توپو گل کرد از توی تور توی همین فروم هم بچه ها ازش حرف میزدن (فیفا 10 هم نصب ندارم رو سیستم وگرنه کپچر میکردم و میزاشتم)
تمام این باگ ها رو در پی سی مشاهده کردم
من از نظر سیاسی از کمپانی سازنده ی فیفا متنفرم اما اصلا pes رو در حد فیفا نمیدونم
فیفا اعجوبه ایست اعتیاداور
Last edited by SevenCity; 30-08-2011 at 12:37.
همین دیروز داشتم بازی می کردم که دیدم یکی از بازیکنانم از وسط داور رد شد، البته اولین بارم بود توی فیفا ۱۱ همچین چیزی دیدم.
اتوو تو تیم جدیدش
محتوای مخفی: سایز اصلی
دمو نسخه PS3 برای ارپا با 1 روز تاخیر عرضه میشه
تاریخ عرضه دمو:
14 سپتامبر برای PS3 در اروپا
13 سپتامبر برای PC,XBOX360,PS3 در بقیه مناطق.
fifasoccerblog
سلام بکس
ببخشید اگه میشه لطفا لینک دانلود اون ویدئوای که از بازی منتشر شده و گیم پلی بازی رو نشون میده (نمیدونم بین چه تیمهایی هست) رو برام بزارید ... من اون ویدئو رو ندیدم
ممنون
از نظر بصری در صورتی که سیستم متوسط به بالا داشته باشیم می تونیم به صورت 1080p بازی کنیم (البته مانیتور هم باید ساپورت کنه) که با 720p کنسول قابل مقایسه نیست !
به یه سری سوالات کاربران در خصوص فیفا 12 جواب داده شده،نکات جالبی درش هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسکیل های جدید به بازی اضافه شده،به مسائل تکنیکی هم زیاد اشاره شده.
المپیک مارسی-بوریسیادورتموند گیم پلی هست،تصویرش از روی تلویزیون گرفته شده ولی کیفیت و وضوحش بالاست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Big-Boss; 31-08-2011 at 22:50.
بهترین موردش همون خطای بیشتر در Finesse Shot و Skill Moves بود که خیلی خبر خوبیه . توی فیفا 11 پی سی بیشتر و کنسول کمتر این دقت بسیار زیاد شوت های فنی واقعا یه مشکل بزرگ در دفاع کردن بود و یه منبع ساده گل زنی که اصلا جالب نبود.
skill moves هاش که همینطوریش هم سخته و به راحتی نمیشه تو بازی انجام داد . دیگه چرا علیه cpu سختترش کردن ؟
همینطوریش که با تشکر از سرعت بالای بازی بهت حتی وقت و فضا واسه skill move هم نمیدن . تازه وقتی هم یه skill move میری به راحتی توپتو میگیرن مگه شانسی بشه رد کرد .
الانش هم کلی skill move داره که نمیشه همشو حفظ کنی . ادم تو بازی قاطی میکنه کدوم رو بری . یکی میزنی توپ رو میندازه جلو حریف . دیگه اضافه کردنش چیه .
مثلا همون juggling به چه درد میخوره . من فقط از اون حرکتش که توپ رو از بالای سر حریف میندازه استفاده میکنم . بقیه اش همش نمایشیه . دلیل گذاشتن بعضی دریبلهای الکی رو نمیدونم چیه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)