تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 359 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان

می خواستم بدونم سیم کارت دانگل با قیمت کمتر سراغ ندارید؟ اینایی که تو پست اول معرفی شده خیلی گرونه.

راستش تو شهر ما دو تا ISP وجود داره که قیمت سرویس ADSL شون 30 و 40 هزار تومان هست برای 128 کیلوبیت.
    این مساله باعث شده تا روی سرویس GPRS به عنوان یه گزینه حساب کنم ولی یکی از نقطه ضعف هاش همین قیمت سیم کارت دانگل هست. تقریبا به اندازه 3 برابر مودم ADSL قیمت داره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من از هرکی میپرسم میگه بعد از 5 الی 10 دقیقه دانلود dc میشم(تو شهرهای مختلف).اینترنت ایرانسل مشکل پیدا کرده چون جوابگوی این همه کاربر نیست دیگه باید جمعش کنن.البته سرعت اینترنت کل کشور هم کم شده یه مقدار تو این چند روز
    البته امکان داره این اتفاق برای اونایی که بسته یک ماهه رو انتخاب کردن اتفاق بیفته چون میخوان حجم دانلود مارو کم کنن(من خودم وقتی میبینم که زیاد dc میشم فایل حجیم دانلود نمیکنم)
    یک طرفه پیش قاضی نرو
    باید دید مقطعیست یا گذرا این سرویس بهترین سرویس برای بقیه دوستان من جمله این دوست پایینیست
    سلام دوستان

می خواستم بدونم سیم کارت دانگل با قیمت کمتر سراغ ندارید؟ اینایی که تو پست اول معرفی شده خیلی گرونه.

راستش تو شهر ما دو تا ISP وجود داره که قیمت سرویس ADSL شون 30 و 40 هزار تومان هست برای 128 کیلوبیت.
    این مساله باعث شده تا روی سرویس GPRS به عنوان یه گزینه حساب کنم ولی یکی از نقطه ضعف هاش همین قیمت سیم کارت دانگل هست. تقریبا به اندازه 3 برابر مودم ADSL قیمت داره.
    کمه کمش 60 تومنه بچه ها پرسیدند
    با یه موبایل e251 samsungدست دوم کار کن 30-40 تومنه

3. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کمه کمش 60 تومنه بچه ها پرسیدند
    با یه موبایل e251 samsungدست دوم کار کن 30-40 تومنه
    ممنونم دوست عزیز.

60 تومان قیمت مارک چینی هست یا ...
    فقط احتمال داره چون شهر ما زیاد بزرگ نیست سرویس EDGE وجود نداشته باشه؟ در این صورت ارزش داره استفاده کنم؟ با توجه به اینکه الان دارم از دایل آپ استفاده می کنم و چون مصرفم زیاده کلی هزینه می کنم.
    در ضمن سرویس ADSL هم با شرایطی که گفتم وجود داره.

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برای برقراری ارتباط باید از موبایل به عنوان مودم استفاده کنید خوب این هم دچار زحمات و خساراتی در آینده خواهد شد. (من جمله سوختن باطری و اصطهلاک قطعات داخلی و تضعیف قوه انتن دهی دستگاه و...)
    آقای King Designer من نمیدونم این حرفو رو چه استنادی میگی
    اشکالم به صحبت شما رو اینجوری مطرح میکنم:
    اگه خود گوشی به اینترنت EDGE وصل باشه مشکلی براش در طولانی مدت پیش میاد؟
    من که فکر نمیکنم.اگه پیش میخواست بیاد در کشورهای پیشرفته که این سرویسها مورد استفاده ی روازانه و طولانی افراده حتماً گزارش میشد دیگه.درسته?؟
    حالا ما تنها کاری که میکنیم اینه که این سروریش رو از گوشی به روی pc یا لپتاپ منتقل میکنیم.فقط همین.پس چرا باید یهو فشار بیاد رو گوشی?؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز.

60 تومان قیمت مارک چینی هست یا ...
    فقط احتمال داره چون شهر ما زیاد بزرگ نیست سرویس EDGE وجود نداشته باشه؟ در این صورت ارزش داره استفاده کنم؟ با توجه به اینکه الان دارم از دایل آپ استفاده می کنم و چون مصرفم زیاده کلی هزینه می کنم.
    در ضمن سرویس ADSL هم با شرایطی که گفتم وجود داره.
    خواهش میکنم
    دیگه وقتی دیلینک 100 قیمتش باشه و اون کیفیت رو بده از 60 تومنی چقدر انتظار داری؟
    من میگم موبایل چون اگه فردا این سرویس تموم شد یه دانگل رو دستت نمونه
    ولی موبایل رو اگه سالم نگه داشته باشی خودت میتنی استفاده کنی یا به نام در حد اک بندازیش به یک ادم خوبی
    قبل از هر اقدامی یک گوشی با کلاس 32 گیر بیارید و در محل مورد استفاده مورد تست قرار بدیدوبایک سرویس 1 شبانه روز یا 3تومنی یک ماه شبانه تست کنید و اگه خوب بود بعداگوشی سرویس یک ماهه ایرانسل بخرید
    موفق باشی

7. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid.7128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

حاجی KING_DESIGNER من ubuntu نصبیدم، اون برنامه ای که گفتی چیه؟ (واسه مخلوط کردن adsl و gprs)
    Last edited by omid.7128; 08-08-2010 at 18:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

حاجی KING_DESIGNER من ubuntu نصبیدم، اون برنامه ای که گفتی چیه؟ (واسه مخلوط کردن adsl و gprs)
    قبلا در این مورد اینجا بحثشو کردم
    نگاه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام کینگ جان. من از ۱ تیر دارم از gprs ایرانسل ماهانه استفاده می‌کنم. چون شهرمون edge نداره ، سرعت دانلودم ۴ یا ۵ بود اما الان چند روزی می‌شه که شده ۷ یا ۸.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام کینگ جان. من از ۱ تیر دارم از gprs ایرانسل ماهانه استفاده می‌کنم. چون شهرمون edge نداره ، سرعت دانلودم ۴ یا ۵ بود اما الان چند روزی می‌شه که شده ۷ یا ۸.
    بهش میگن امداد غیبی
    با یه گوشی کلاس 32 تست کن چند نقطه رو تست کن بیشتر هم باید بشهتا حداقل 15 جا داری

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

گوشی من که داره داغون میشه. یه گوشی نوکیا قیمت کردم 30 تومن. الان گوشی های EDGE دار پر شده و تقریبا تمام گوشیهای جدید و ابتدایی این سیستم رو ساپورت میکنن.
    حالا من موندم.
    گوشی ای که این سیستم رو داره ولی حافظه نداره کابل واسه اتصال به کامپیوتر رو داره؟ من بعدید میدونم.
    یه گوشی تاشو سامسونگ دیدم حدودا 25 تومن. ولی بعید میدونم بشه به سیتم وصلش کرد چون فقط 4 مگابایت مموری داره!؟
    میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •