تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 68 از 503 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خواهش مي كنم كمك كنيد در موندم بين 2 گوشيn81 و p1 و جواب اين پست خيلي برام مهمه از شما اقاي پرشين بوي بيشتر خواهش مي كنم
    1.سرعت p1 مثل n81هست يا حداقل از n73 بيشتر باشه چون سرعت n73خيلي كمه

2.راحتي حركت تو منو و غيره نسبت به گوشي هاي معمولي (جويستيك و غيره) چون اگه p1بگيرم همون اول قلمش را كنج ميزم براي ابد مي زارم و اگه كار كنم فقط با دست تازه نمي دونم كار با joy... گوشه گوشي اسونه يا نه

3.خوشدستي يعني ميشه راحت با يك دست كار كرد

4.عمرش يه چند سال مي كشه چون اهل گوشي عوض كردن نيستم و مي خوام حداقل 4 سالي كار كنه

5. اين تكراريه ولي پست هاي مختلف و متناقضي ديدم
    رابطش با فارسي چه طوره(اس ام اس . متن)نه منو و ..
    با سپاس فراوان
    سرعت پی1 از ان73 بیشتره ولی بعید میدونم از ان81 بیشتر باشه چون ان81 دارای بالاترین cpu در بین محصولات نوکیا هستش
    کار با پی1 در کل راحته کلا pen باعث میشه که کار با گوشی راحت باشه
    کار کردن با یک دست با پی1 سخته مخصوصا اگه دست چپ باشی
    عمرشم باید 4سال دیگه جواب بدم
    برای اس ام اس فارسی برنامه هست که به راحتی قابل نصبه
    ولی در کل مقایسه این 2تا کار درستی نیست چون ان81 موزیک فونه در حالی که پی1 بیزینس فونه

در آغاز فعالیت sslazio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستی مهمترین نکته برای یک گوشی یادم رفت انتن دهی اون (ایران)چه طوره من شنیدم n80 داخل تونل راحت انتن می ده
    2.راستی برای صفحه لمسی به ان اندازه کار با دست زیاد سخت نیست (از قلم بدم میاد)
    Last edited by sslazio; 28-01-2008 at 21:42.

داره خودمونی میشه tarrega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    یه سوال داشتم . من شدیدن تو کف w950 بودم و هستم . اما با این قیمت راستش یه خورده زورم میاد .
    ترجیح دادم P1 بگیرم .
    فقط میخوام اینو بدونم . من شاید 50 درصد استفادم از گوشی به عنوان موزیک پلیر باشه . یعنی خیلی خیلی برام مهمه . البته خوب ترجیحا اسمارت فونی که واکمن باشه . حالا که نشد و w960 هم که حالا حالاها سراغشو نگیریم بهتره .
    میخواستم بدونم کیفیت صدا تو هندز فری در مقایسه با دبلیو 950 چطوره ؟
    کسی تاحالا با هندزفری سری دبلیو با P1 آهنگ گوش داده ؟؟

تورو خدا دقیق بهم جواب بدین . با مدرک . چون دیگه نمیخوام گوشیمو عوض کنم .
    راستی الان تو بازار قیمتش تا چه حدیه ؟؟؟
    با گارانتی و بدون گارانتی ...............
    شنیدم با گارانتی سیتادل شده 380 تومن درسته ؟؟؟؟ بدون گارانتیش چقدره ؟؟؟ و این قیمتها مال چه شهریه ؟؟؟

شرمنده با این همه سوال .
    خواهشا راهنماییم کنید .
    P1 بگیرم یا نه ؟؟؟؟ با چیزایی که گفتم .
    صداش تو هندز فری خیلی برام مهمه .
    منتظر جواباتون هستم ......لطفا هر کسی تجربه ای داشت تو این زمینه بهم بگه
    مخلص همه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    یه سوال داشتم . من شدیدن تو کف w950 بودم و هستم . اما با این قیمت راستش یه خورده زورم میاد .
    ترجیح دادم P1 بگیرم .
    فقط میخوام اینو بدونم . من شاید 50 درصد استفادم از گوشی به عنوان موزیک پلیر باشه . یعنی خیلی خیلی برام مهمه . البته خوب ترجیحا اسمارت فونی که واکمن باشه . حالا که نشد و w960 هم که حالا حالاها سراغشو نگیریم بهتره .

شنیدم با گارانتی سیتادل شده 380 تومن درسته ؟؟؟؟ بدون گارانتیش چقدره ؟؟؟ و این قیمتها مال چه شهریه ؟؟؟

شرمنده با این همه سوال .
    خواهشا راهنماییم کنید .
    مخلص همه .

سلام

اگه واقعا 50 درصد استفادت واسه موزیکه، سری w بگیر. اگرم زورت میاد پول بالای w950 بدی برو سراغ نوکیا. n81 8G یه انتخاب فوق العادست مطمئن باش صداش از سری w سونی هم بهتره. برادر من n91 داره کیفیت صداش وحشتناکه به طوری که وقتی با w810 مقایسه کردیم، واقعا برای کسایی که سری w رو به عنوان موزیک پلیر انتخاب کردن، اظهار تاسف کردیم. ( البته بچه ها ناراحت نشنا، فقط واسه قیاس اینو گفتم )

یه عنصر مهم واسه گوشیه مخصوص موسیقی، داشتن پورت 3.5 mm هست که سری n نوکیا بعضی هاشون مثل n81 دارن. قیمت n81 هم 410 تومنه که واسه شما الان بهترین انتخابه. البته ناگفته نمونه که خود هدفون هم خیلی تو صدا نقش داره.
    فعلا باید برم واسه انتخاب واحد...

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سرعت پی1 از ان73 بیشتره ولی بعید میدونم از ان81 بیشتر باشه چون ان81 دارای بالاترین cpu در بین محصولات نوکیا هستش
    سلام...
    سرعت تنها بستگی به Cpu نداره بلکه میزان رم و همچنین سیستم عامل هم دخیله...کلا سیستم عامل UIQ خیلی با ثبات تر از سیستم عامل های S60 هست گرچه هر دو سیمبین هستن...سرعت P1 در کل عالیه!

داره خودمونی میشه Ashkan1980's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

راستی مهمترین نکته برای یک گوشی یادم رفت انتن دهی اون (ایران)چه طوره من شنیدم n80 داخل تونل راحت انتن می ده
    2.راستی برای صفحه لمسی به ان اندازه کار با دست زیاد سخت نیست (از قلم بدم میاد)

آنتن دهیش خوبه ولی توی تونل امتحان نکردم.
    زیاد سخت نیست ولی در بعضی جاها که گزینه ها ریز هستند اشتباه زیاد پیش میاد و اعصابتو خرد می کنه یا مثلاً اصلاً نمیشه با انگشت با کیبورد مجازیش کار کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازم سلام

یه سوال در مورد کیبورد p1 داشتم. این که رو هر کلید دو تا حرف رو نوشته، یه طرفش یه حرفه و طرف دیگه کلید یه حرف دیگه؟ اگه اینطوریه اشتباه پیش نمیاد که مثلا بجای w ، q رو بزنه. کلا کار کردن با کیبوردش آسونه یا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    ترجیح دادم P1 بگیرم .

شرمنده با این همه سوال .
    خواهشا راهنماییم کنید .
    مخلص همه .
    دوست من صدای پی1 چه تو هندزفری چه تو اسپیکر از دبل 950 بهتره و با کیفیت تره ولی خب پی1 بیزینس فونه نه واکمن به نظر من دبل910 برای شما انتخاب خوبیه و در بین واکمنها دارای بلندترین و باکیفیت ترین صدا هستش و در بین محصولات نوکیا ان81 8گیگ هستش که با کیفیت ترین صدا در بین نوکیا داره
    سلام

اگه واقعا 50 درصد استفادت واسه موزیکه، سری w بگیر. اگرم زورت میاد پول بالای w950 بدی برو سراغ نوکیا. n81 8G یه انتخاب فوق العادست مطمئن باش صداش از سری w سونی هم بهتره. برادر من n91 داره کیفیت صداش وحشتناکه به طوری که وقتی با w810 مقایسه کردیم، واقعا برای کسایی که سری w رو به عنوان موزیک پلیر انتخاب کردن، اظهار تاسف کردیم. ( البته بچه ها ناراحت نشنا، فقط واسه قیاس اینو گفتم )

یه عنصر مهم واسه گوشیه مخصوص موسیقی، داشتن پورت 3.5 mm هست که سری n نوکیا بعضی هاشون مثل n81 دارن. قیمت n81 هم 410 تومنه که واسه شما الان بهترین انتخابه. البته ناگفته نمونه که خود هدفون هم خیلی تو صدا نقش داره.
    فعلا باید برم واسه انتخاب واحد...
    دوست من ان91 تو بین نوکیاها قبل از اومدن ان81 دارای بلندترین و با کیفیت ترین صدا بود ولی همون ان91 در مقابل واکمن هیچ حرفی برای گفتن نداره و کیفیت واکمن خیلی بهتره همون طور باس عالی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    ترجیح دادم P1 بگیرم .

شرمنده با این همه سوال .
    خواهشا راهنماییم کنید .
    مخلص همه .

سلام منم w950 داشتم فروختم که w960 اومد بگیرم خب الان که اومده و قیمتش هم نجومی هست بنا بر این رفتم n73 گرفتم الان هم دارم میفروشمش که یا p1 بگیرم یا w950 .
    منم مثل خودت مونده بودم ولی تحقیق که کردم متوجه شدم که اسپیکر و هدفون p1 از w950 بهتره ولی p1کارایی های w950 رو تو موسیقی نداره نداره مثلا دستت تو البوم درست کردن مثل w950 باز نیست و افکت های نوری و نصویری رو نداری که خیلی زیباست شما میتونی برای هر اهنگی بهش امتیاز بدی و گوشی اهنگ هایی رو که امتیاز بالا دارن رو برات پخش کنه یا عکس خواننده رو بهش معرفی کنی و موقع پخش اهنگ کسی که اهنگ و خونده عکسش نمایش داده بشه در ضمن 4 گیگ حافظه با سرعت USB2 در اختیارت هست اگر یه چیز تاپ میخای w950 بگیر و یه هدفون سونی .که اخرین کارش یه مدل 40 تومنی داره و یه مدل 50 تومانی که تا 90 در صد نویز رو میگیره .
    اگرم برات گرونه کریتیو بگیر 18 تومن عالیه .( در صورتی که با هدفون خودش حال نکردی)
    مزایا نسبت به بقیه
    1- دارای سیستم عامل حرفه ای
    2-فینگر تاچ هست
    3-قیمت مناسب
    4-تو زیبایی از همه سر تره
    5-اخرین ورزن پلیر روش هست (البته به غیر از w960 )
    6- حافظه مناسب
    7-اگر من جای تو بودم حداقل بین w910 و w950 شک میکردم .
    سخن اخر یادمون نره کهp1 یه گوشی بیزینس کلاس فوق العاده هست.

Last edited by soshiance; 29-01-2008 at 15:07.

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

مطمئن باش صداش از سری w سونی هم بهتره. برادر من n91 داره کیفیت صداش وحشتناکه به طوری که وقتی با w810 مقایسه کردیم، واقعا برای کسایی که سری w رو به عنوان موزیک پلیر انتخاب کردن، اظهار تاسف کردیم.
    مطمئنی اشتباه نمیکنی؟
    تا حالا کیفیت صدای سونی رو نوکیا به گردشم نتونسته برسه.
    من خودم با N91 کار کردم.کیفیت صداش در حدنگیم افتضاحه اصلا خوب نیست.نمیدونم چطوری شما این رو میگی.

در مورد جک 3.5 میلیمتری هم سری W از همون اول اون رو داشته.فقط مشکلش اینه که مستقیم به خود گوشی وصل نمیشه.البته با کفیتی که هندز فری اصلی سونی داره بعید میدونم کسی از نمونه دیگه استفاده کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •