تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 77 اولاول ... 1757636465666768697071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 762

نام تاپيک: کلوپ M600

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

من دمبال این گوشی هستم البته یه دست دوم گیرم اومده میگه 235 تومان نمیدونم ارزش داره یا نه؟
    اصلا آخرین بار قیمتش چند بود؟فرانسوی هستش یا چینی؟
    سمت راست برای تنظیم ولوم چیزی نداره باید چطوری صداش رو زیاد کرد؟
    بلندی صدای سپیکر اصلا برام مهم نیست فقط در حدی باشه که صداش رو بشنوم
    بعد از آپدیت کردن کیفیت صدا و بلندی صدادر هدفون و اسپیکر چطوره؟با مقایسه بگید بهتره
    البته در کیفیت صدای این گوشی شکی نیست کاشکی که هندسفری اش هم خوب باشه
    هندسفری اش چه شکلیه ؟ مثل سری واکمن هست یا معمولیه؟
    کار با کیبردش چطوره؟مثل پی1 هستش؟
    دیگه هر چی که میدونید بگید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یه چیزی کشف کردم که هیش کی متوجه نشده
    توی صفحه ی دوم این تاپیک چوری یه عکس گذاشته و مهدی هم دو تا عکس اگه عکسای این دو رو نگاه کنید
    توی عکس چوری بالای کیپد نوشته شده سونی اریکسون
    ولی توی عکس مهدی خان نوشته شده ام 600 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    کدوماشون درسته؟
    Last edited by zimka_14162; 30-11-2007 at 17:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moein_drj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Where The Streets Have No Name

پيش فرض

من دمبال این گوشی هستم البته یه دست دوم گیرم اومده میگه 235 تومان نمیدونم ارزش داره یا نه؟
    اصلا آخرین بار قیمتش چند بود؟فرانسوی هستش یا چینی؟
    سمت راست برای تنظیم ولوم چیزی نداره باید چطوری صداش رو زیاد کرد؟
    بلندی صدای سپیکر اصلا برام مهم نیست فقط در حدی باشه که صداش رو بشنوم
    بعد از آپدیت کردن کیفیت صدا و بلندی صدادر هدفون و اسپیکر چطوره؟با مقایسه بگید بهتره
    البته در کیفیت صدای این گوشی شکی نیست کاشکی که هندسفری اش هم خوب باشه
    هندسفری اش چه شکلیه ؟ مثل سری واکمن هست یا معمولیه؟
    کار با کیبردش چطوره؟مثل پی1 هستش؟
    دیگه هر چی که میدونید بگید
    شما فک کنم دیگه بهتر از ما بدونی که این جور گوشیها دست دومش ریسکه. یه بار یکی از دوستان هم 1-2 صفحه پیش سوالی کردن. جوابشونو هم گرفتن. ولی اگه 235 میگه و کاملا مطوئن مطمئن هستی.گزینه خوبی هست.

قیمت دقیقی هم نداره چون چند وقته رسما وارد نشده. هم چینیش هست هم فرانسوی فرقی هم با هم ندارن . چه از لحاظ قیمت چه از نظر کیفیت.
    از همون jog dial ش برای ولوم استفاده میشه. به نظر من نقطه ضعفی نیست یه مدت که کار کن به هیچ عنوان خلا دکمه ی ولوم رو حس نمیکنی.

بلندی صدا رو خیلی خوب اومدی . منم باهات موافقم. ولی در حد n70 هست. کیفتش هم متوسط مایل به خوبه.این که بعد از اپدیت خوب بشه. مربوط به فیرمویر روی گوشیه. اگه قدیمی باشه خیلی تغییر میکنه. ولی صدای هندزفریش نه همون هست. خود هندزفریش هم مثل مال p990 هست. من خودم گاهی با همین آهنگ گوش میدم . ولی میتونی یه تبدیل خوب مثل سری واکمن واسش بخری.

بهترین قسمت این گوشی کیبردش هست. واقعا محشره اگه بهش عادت کنی میتونی در حد کیبرد pc باهاش تایپ کنی.

ببخسید کامل نبود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درسته که ریسکه منم مطمئن نیستم.ولی خب پیدا نمیشه چه کار کنم دیگه.
    انصافا تا دو هفته پیش دبلیو 950 قیمتش230 بود حالا دلش نمیاد ادم که خرج زیادی بکنه .
    من اگه این رو با همون 235 تومان بخرم یه رم یک گیگ هم باید براش بندازم.
    در مورد پست قبلی ام یه توضیح به من بدین که فکرم رو مشغول کرده.
    منظورت از اینکه گفتی اگه فریمور قدیم باشه صداش خیلی بلند میشه.یعنی توی فریمورهای جدید صداش خیلی بلند نمیشه؟ مگه میشه؟
    کار با کیبردش حالا راحته؟منظورم اینه که دکمه هاش سفت نیست؟
    وقتی که توی جیبت بذاری یعنی در حالت قفل باشه با فشردن دکمه ی play شروع به موسیقی میکنه؟مثل دبلیو 950؟ با آپدیت حل میشه
    دبلیو 950 فیلم رو با کیفیت خیلی باحال نشون میداد یعنی مثل تلوزیزون نشون میداد. ام600 هم همونطوره؟
    گوشی خوشکلیه؟چون تا به حال از نزدیک ندیدم یه کم پلاستیکی مانند هستش.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

واقعا بچه های این کلوپ چقدر فعالن!!!!!!!!!!
    دوستان در مورد سوالات بالا اگه کمکم کنید ممنون میشم
    امروز یه ام600 گیر آوردم فرانسه هستش.قسمت پایینش یه زدگی کوچولو هستش که زیاد به دید نمیاد یعنی تابلو نیستش.سالمه .مموری کارت هم نداره میگفتش 230 ولی من چونه زدم و تا 210 پایین اوردمش .
    حالا بخرم یا نه ؟ ارزش داره قیمت واقعی نوی این گوشی چند هستش؟
    صداش توی هندسفری رو با مقایسه بگید مثلا نسبت به دبلیو 810 چطوره؟
    یه کی دیگه هم دبلوی 950 میده دست دوم به قیمت 240 تومان. موندم چه کار کنم.
    help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در مورد فیرمویر منظورم اینه که قدیمیترها صداشون پایین بود ولی با update خیلی بهتر میشد. خوب هر چی قدیمیتر باشه بدتره دیگه. کیبردش فوقالعاده راحت و عالیه.

صداش توی هندزفری خیلی خوبه. من با مقایسه با mp3player ها و w800 میگم. خود نرم افزار player ش هم در حد سری واکمن هست.
    قیمت نوش هم فک کنم حدود 270-280 باشه. من دقیق نمیدونم. دوستامونم که کمک نمیکنن. مسی که فقط من اینجا میام.

دکمه ی play نداره که مشکل ایجاد کنه. اصلا وقتی قفله هیچ دکمه ای کار نمیکنه. خیالت راحت.

cpu این گوشی با w950 یکی هست)216mhz(. فیلم رو هم خیلی قشنگ اجرا میکنه. من که تو گوشیم یه دونه 3gp پیدا نمیکنی . فقط mp4 اونم با رزولوشن 320x240 . خیلی حال میده.!! ولی مدتش از نیم ساعت بهتره بیشتر نباشه.

در مورد اون نوشته روی بدنه هم هیچ چیز خاصی نیست . رو اکثرا نوشته m600i ولی بعضیها نوشته sonyericsson فک کنم i ها رو مثل حالت اول مینویسن.

بین w950 و m600 هم یه امر سلیقه ای هست. من خودم m600 رو ترجیح میدم. چون با یه رم 2gb میشه یه جورایی گوشیو w950کرد. ولی کیبرد m600 رو هیچ گوشی جز p1 نداره.

به نظر من خیلی خوشکله. چون من ست تیره و ابی مایل به فیروزه ای رو خیلی میپسندم. واقعا شیکه.

من اگه از سالمیش مطمئن بودم 210 تومنو با کله میخریدم. من خوذم گوشیمو 380 خریدم. اونم بدون گارانتی.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در مورد فیرمویر منظورم اینه که قدیمیترها صداشون پایین بود ولی با update خیلی بهتر میشد. خوب هر چی قدیمیتر باشه بدتره دیگه. کیبردش فوقالعاده راحت و عالیه.

صداش توی هندزفری خیلی خوبه. من با مقایسه با mp3player ها و w800 میگم. خود نرم افزار player ش هم در حد سری واکمن هست.
    قیمت نوش هم فک کنم حدود 270-280 باشه. من دقیق نمیدونم. دوستامونم که کمک نمیکنن. مسی که فقط من اینجا میام.

دکمه ی play نداره که مشکل ایجاد کنه. اصلا وقتی قفله هیچ دکمه ای کار نمیکنه. خیالت راحت.

cpu این گوشی با w950 یکی هست)216mhz(. فیلم رو هم خیلی قشنگ اجرا میکنه. من که تو گوشیم یه دونه 3gp پیدا نمیکنی . فقط mp4 اونم با رزولوشن 320x240 . خیلی حال میده.!! ولی مدتش از نیم ساعت بهتره بیشتر نباشه.

در مورد اون نوشته روی بدنه هم هیچ چیز خاصی نیست . رو اکثرا نوشته m600i ولی بعضیها نوشته sonyericsson فک کنم i ها رو مثل حالت اول مینویسن.

بین w950 و m600 هم یه امر سلیقه ای هست. من خودم m600 رو ترجیح میدم. چون با یه رم 2gb میشه یه جورایی گوشیو w950کرد. ولی کیبرد m600 رو هیچ گوشی جز p1 نداره.

به نظر من خیلی خوشکله. چون من ست تیره و ابی مایل به فیروزه ای رو خیلی میپسندم. واقعا شیکه.

من اگه از سالمیش مطمئن بودم 210 تومنو با کله میخریدم. من خوذم گوشیمو 380 خریدم. اونم بدون گارانتی.
    دوست من خیلی ممنون .

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امروز 14-9-86 گوشیما آپدیت کردم ورزنش الان شده r9f011

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

امروز 14-9-86 گوشیما آپدیت کردم ورزنش الان شده r9f011
    به به .... سلامنعلیکم....

بیشتر بگو .... چی شد؟ چه تغییری کرد...

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به به .... سلامنعلیکم....

بیشتر بگو .... چی شد؟ چه تغییری کرد...
    در كل تغيير خاصي نكرده.اما سرعت باز شدن صفحه ها تا حد كمي بيشتر شده.هنوز وقت نكردم زياد باهاش كار.اما در كل تغييري نكرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •