ديگه نا اميد شديم از ليگ .
Elmo جان
از بازي بعد گلب رو جايه روسيچكي بزار و والكوتو جايه ون پرسي و فلاميني سيسيلي رو هم جايه دفاع راستم دروازبانمم المونيا بزار.
مي خام بقيشو جونام بازي كنن
ديگه نا اميد شديم از ليگ .
Elmo جان
از بازي بعد گلب رو جايه روسيچكي بزار و والكوتو جايه ون پرسي و فلاميني سيسيلي رو هم جايه دفاع راستم دروازبانمم المونيا بزار.
مي خام بقيشو جونام بازي كنن
خدائی دوباره بد شانسی آوردم
ولی حساسیت رو نگاه کن سه تیم 7 امتیازی
اوه اوه
vorojax جان ، چرا ناامید ؟
بابا فقط 3 امتیاز با تیم اول فاصله داری ها . یعنی اگه یه بازی رو ببری ، میشی دوم یا سوم .
هنوز اولشه . 10 تا بازی مونده . یعنی 30 امتیاز . فکر میکنم نباید از تیمت ناامید بشی .
بلکه به نظر من ، روی ترکیب تیمت کار کن . وحشتنـــــــاک اثر میذاره توی تیمت . باور کن .
حالا تا جمعه یه دستی بکش به ترکیبت . بعد هم واسه اینکه ببینی جواب میده یا نه ، بذار کامپیوتر با همون ترکیبی که چیدی ، با منچستر بازی کنه . بازیشو ببین ، هرجا اشکال داشت رفع کن . صد در صد موفق میشی .![]()
آره![]()
حساسیت گروه یک خیلی بالاست .
همه ی تیمها با هم میرن بالا ( چه تعاونی)
![]()
رقابت ها چقدر تنگاتنگ هستش !
داره جالب میشه .
ايول 10 تا بازي ديگه مونده!vorojax جان ، چرا ناامید ؟
بابا فقط 3 امتیاز با تیم اول فاصله داری ها . یعنی اگه یه بازی رو ببری ، میشی دوم یا سوم .
هنوز اولشه . 10 تا بازی مونده . یعنی 30 امتیاز . فکر میکنم نباید از تیمت ناامید بشی .
بلکه به نظر من ، روی ترکیب تیمت کار کن . وحشتنـــــــاک اثر میذاره توی تیمت . باور کن .
حالا تا جمعه یه دستی بکش به ترکیبت . بعد هم واسه اینکه ببینی جواب میده یا نه ، بذار کامپیوتر با همون ترکیبی که چیدی ، با منچستر بازی کنه . بازیشو ببین ، هرجا اشکال داشت رفع کن . صد در صد موفق میشی .
پس 100% يه تركيب جديد توپ به صورت عكس برات مي فرستم دمت گرم كه روحيه دادي
ایشالا موفق شی دوست من![]()
قربانت
یا حق
آقایون گروه 2 چرا بازیها اجرا نمیشه؟
یعنی چی این چه وضعشه؟
تیم من خیلی روحیه ی بالایی داره تازه قرار داد essien رو هم تمدید کردیم تیم توپه بعد شما حال مارو بگیرید.
سلام
faraz جان
قراره که اگه redspot تا امشب
ازش خبری نشد من بازی های
گروه 2 رو انجام بدم
ممنون رامیار جان .
نمیدونم شما ترکیب منو داری یا نه.
برای اطمینان من میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه چند وقتی رفته بودم مسافرت امروز بازی های عقب مونده رو انجام میدم فردا عصر میزارمشون تو سایت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)