خیلی راحت می تونستی با easy بری جلو. از ترینر استفاده نکن!
خیلی راحت می تونستی با easy بری جلو. از ترینر استفاده نکن!
زره در Dragon Age 2 چه اهمیتی برای گیمر دارد ؟
با توجه به اینکه شما بسیار سخت به دنبال آن هستید که قهرمان کرک وال بشید هیچ وقت دیده نشده که یک زره بسیار قشنگ و حماسی به تن بکنید البته زود قضاوت نکنید زره قهرمان ( Armor of the Champion ) فوق العاده است در این هیچ شکی نیست اما به نظرتون استفاده از چند تا زره حماسی که وقتی اونو می پوشید به شما حس متفاوتی میده اشکالی داره ؟!
از اونجایی که نرم افزار خارجی و یا داخلی برای ایجاد تغییرات در زره در بازی گنجانده نشده بود ما مجبور بودیم به زره های داخل بازی بسنده کنیم خب حالا برای اون هایی که بازی رو از زاویه متفاوتی می بینن این ها زره هایی هستن به جز ظاهر زیباشون هزاران خاطره و داستان رو یدک می کشند.
زره اتزیو از بازی فرقه اساسین ها ( Assassins Creed Brotherhood ) :
شما روگه واقعی نیستید مگه اینکه لباس حماسی و زیبای اساسین هارو نپوشید. شاید از همه نظر مثل اتزیو نشید ! اما مطمئنا صحنه ای کشیدن خنجر از پشتتون و فرو کردنش در بدن یک دارک اسپاون حسابی زیبا خواهد بود !
دانلود با لینک مستقیم :
زره فرمانده شوالیه های کرک وال مریدیث ( Knight Commander Meredith Armor ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این شخص نمونه کامل از بدترین حالتیه که یک زن میتونه به خودش بگیره ! اما به هر حال زره مریدیث خیلی زیبا و شیکه و البته برای جنس مونث. شما میتونید با این زره نمونه کامل یک تمپلار شیک پوش و قهرمان باشید ... البته اگه اون قسمت دیوونگی مریدیث رو کنار بذاریم !!
دانلود با لینک مستقیم :
زره فرمانده جستجوگران حقیقت چانتری کاساندرا ( Inquisition Armor of Cassandra )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این زره زیبا با تمام امکانات اضافی که جایگزین زره Champion شما در بازی می شود در صحنه سینماتیک اول بازی بر تن فرمانده کاساندرا دیده می شود. مشخصات این زره درست مثل زره Champion است اما تصور اینکه شما یکی از فرماندهان چانتری و عضو گروه Seeker ها باشید حس خوبی به شما می دهد.
دانلود با لینک مستقیم :
زره رهروان دایورسفیلد ( Diversified Follower Armor )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها شما در کرک وال معروف نیستید ! زمانی که شما آپگریدی رو برای یکی از یارانتان می خرید و یا پیدا می کنید تمامی ست لباس آنها تغییر خواهد کرد. بطور خلاصه زره هایی جدید برای
Isabela, Merril, Aveline, Fenris Anders
دانلود با لینک مستقیم :
زره واردن تریلر ( Warden Trailer Armor )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا کی میتونه شرورترین و عصبی ترین شخص دیده شده در سری Dragon Age: Origins رو فراموش کنه ! حالا شما میتونید زره این یارو رو بدزدید ! برای افزودن این زره به بازی تنها کافیه فایل زره در محل نصب بازی رو با فایل زره واردن عوض کنید اما پسر واقعا ارزششو داره !
دانلود با لینک مستقیم :
ترجمه : مهردادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع : یکی از مقالات مربوط به بازی در بخش Fileplanet مرکز بازی های IGN
من واسه همین بازی های RPG رو همون موقع که ریلیز میشن بازی نمی کنم! اینقدر مد های باحال میاد!
ولی این دفعه این اشتباه رو انجام دادم.....![]()
اینجوری که شما میگی باید طرف خیلی صبر داشته باشه! مثلا من و مبین همون اول که بازی اومد سریع گرفتیم تموم کردیم و دیگه نمی تونستیم منتظر این چیزا باشیم!من واسه همین بازی های RPG رو همون موقع که ریلیز میشن بازی نمی کنم! اینقدر مد های باحال میاد!
ولی این دفعه این اشتباه رو انجام دادم.....
این کار شما اشتباه نیست. خب بازی های این مدلی رو باید چند بار تموم کرد و دفعات بعدی که دوباره میریم می تونیم از این مد ها استفاده کنیم....
الان من یه بار دیگه تقریبا تا وسطاش رفتم ولی الان می خوام دوباره شروع کنم با dlc ها و مد ها که انگیزه رو بالاتر می بره
برای شروع کردن اونم عجله ای ندارم چون این آخرین باریه که اونو میرم و دفعات بعدی دیگه فقط dlc داستانی جدیدی از بازی بیاد میرم
واقعا وحید میخوای دوباره بری؟ اصلا انتخاب مهمی داشت که بشه بازی رو دو نوع متفاوت جریان داد؟؟؟
عزیزم مگه حتما باید انتخابی وجود داشته باشه؟!واقعا وحید میخوای دوباره بری؟ اصلا انتخاب مهمی داشت که بشه بازی رو دو نوع متفاوت جریان داد؟؟؟
الان مثلا یه بازی مثل دیابلو داستان اون چنان خاصی نداره که مثلا توش بشه انتخاب کرد ولی همون بخش سینگل پلیر اون فقط ارزش داره چند بار تمومش کرد
بالاخره توی RPG ها یه سری چیزا مثل کلاس ها و درجه سختی انگیزه ای برای دوباره رفتن به وجود میاره....
مثلا کسی که روی Easy رفته خیلی نمی تونه به عنوان یه RPG از بازی لذت ببره و بیشتر بازی حالت fun پیدا می کنه و باید با درجه های سختی بالاتر هم بره
+
این زره ها رو باید کجای بازی کپی کرد؟
وحید این قسمت آخری تیکه به من بود؟؟؟![]()
بله دم دست بودی دیگهوحید این قسمت آخری تیکه به من بود؟؟؟![]()
ولی جدا برای کسی که RPG بازه روی Easy رفتن خیلی اشتباهه! تازه درجه های سختی بازی نسبت به شماره قبلی راحتر هم شدن!
آقا من الان همه Q ها رو تموم کردم جز herbalist task.الان اون مرده که باید بهش نقشه و پول داد سرم داد میزنه میگه باید برم varic رو پیدا کنم.الان چی کار کنم؟
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
موریگان رو نمیشه اینجا پیدا کرد؟
این پکیج هاش که باید بری تو سایت دانلود کنی رو نمیشه از جایی دانلود کرد و نصب کرد؟آخه مال من اورجینال نیست.چه طوری از ایناش استفاده کنم؟مرسی
بازی تقریبا یه هفته ای میشه که تموم شده ! میخواستم پست ندم ، اما گفتم خوب بزار منم نظرمو بگم ;l
اول که بازیو شروع کردم ، با نقدایی که خوندم و اون شروع مسخره ! ، هیچ انگیزه ای واسه ادامه بازی نداشتم . اما بعد از تقریبا یکی دو ساعت وضع بهتر شد و تونستم بازیو تموم کنم .
بازی خیلی کوتاه بود . یعنی واقعا باورم نمیشد بعد از اون دمو بازی تموم شده . خیلی کوتاه تر از ریشه ها .
ریشه ها . اولین بازیه Rpg که بازی کردم ! از بعد از ریشه ها تمام rpg هایی که اومدن رو گرفتم . اما خب ، انتظارم نداشتم مثه اون باشن ! خیلی وقت بود منتظر شماره دوم بودم . اما با پیش نمایشی که تو دنیای بازی خوندم ، فهمدیم نباید انتظاری داشته باشمو خب ...
همه ی حرفا رو دوستان زدن ! از اینکه محیط بازی چقدر کوچیکه ، تصمیمات نتیجه گذار نیستن ( حتی واسه باره دوم که شروع کردم ، نتونسم بیشتر از تیکه اول رو برم ! فک کردم ، گفتم مگه چقدر ممکنه تو بازی تغییر ایجاد بشه ؟ ناامید شدم ) ، شخصیتا خیلی سریع از یاد میرن ، گفتگوها مثه قبل نیست ، و مهمتر از همه ، داستانه بازی جذابیته شماره قبلو اصلا نداره ( اما انصافا بد نیست )
نمیگم با همه اینا ، بازم عصر اژدهاس دیگه ! نمیشه کاریش کرد ! اما به نظرم بازی با همه ی مشکلاتش ، واسه یک بار خیلی خوبه . به همه توصیه میشه !
بعد از اینکه از رفتن واسه باره دوم ناامید شدم ، دنباله dlc هایه شماره اولم ! شاید اون بتونه یکم آرومم کنه
به قوله یکی از دوستان ، این بازیا معمولا شماره سومشون بهتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)