یه چیزایی میگی ها
چرا اونوقت رو کنسول نمیشه؟
چند تا دلیل محکم و البته منطقی بیار...........................
یه چیزایی میگی ها
چرا اونوقت رو کنسول نمیشه؟
چند تا دلیل محکم و البته منطقی بیار...........................
نگفتم نمیشه گفتم که آدم وقتی با کامپیوتر بازیش میکنه احساس میکنه تسلط بیشتری روی بازی داره.
شما خودت اگه مکس پین 1 و 2 رو روی کنسول تصور کنی یکم یه حسی که انگار مکس پین بازی نمیکنی بهت دست میده.
البته این نظر شخصی منه شاید خیلیا این نظر رو نداشته باشن.
هر چقدر تریلرای جدیدتری میاد آدم به شاهکار بودن این بازی نزدیکتر میشه ! نمیدونم حالا چه فرقی کرده با سریای قبلی چون بازیشون نکردم ...
ولی به نظر من با یکی از شاهکارای شوتر سوم شخص طرفیم ....
اکتینگش که حرفی توش نداره ...فیزیک بازی هم عالی به نظر میاد ...گرافیکم همینطور....از همه مهمتر راکستار پشتش واساده !
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
[QUOTE ] خیلی ببخشید، این سوال به اینجا مربوط نیست فقط خواستم ببینم میشه یک کارت گرافیک دیگه مثل ماله خودم بندازم کنارش ؟؟؟ (مثل رم که میتونی چند تا کار بزاری) [/QUOTE]
بستگی به کارت گرافیک داره ...که من ازش سر در نمیارم
تو تاپیکش بپرسی میگن بهت![]()
lمن نسخه ی اول رو بازی نکردم اما نسخه ی دومش اولین بزی ای بود که تو کامپیوتر انجام دادم
فقط می تونم بگم عاشقش شدم (کل لولاش با جاهایی که ادماش قایم شدن رو از حفظ ام)
هر جا رو هر کامپیوتری ببینمش تا اخرش نرم ول نمی کنم
تازه شنیدم اونایی که نسخه ی اول رو بازی کردن خیلی از نسخه ی دوم لذت نبردن ! شنیدم قراره برا ios بیاد واستادم تا رو ایپد2ام بازیش کنم
اون پریدناش خدا بود به بار با همین پرش ها تو اون برجه که یه بالکن باحال داشت ادای ترینیتی تو فیلم ماتریکس رو در اوردم که از برجه پرید پایین ماموره هم دنبالش
حالا واقعا منتظرم نسخه ی سوم بیاد و ببینیم این چه جوریه مطمئنا نباید چیزی کمتر از یه شاهکار باشه
آره الان که اون تریلر های قبلی شو میبینم خودم یه جورایی به حرفت رسیدم
اگه تو کنسول باشه و AIM ASSIST رو فعال کنی یه جورایی لوس و راحت میشه اگه AIM ASSIST رو غیر فعال کنی سخت میشه
موس و کیبرد چیز دیگه ایه
من که هم کنسول دارم هم یه PC به روز و تازه ارتقا شده دارم شاید اینو PC شو بگیرم![]()
من هم هر دوشو دارم اما متاسفانه pc من زیاد دلچسب نیست و فکر نکنم بتونم مکس پین 3 رو روش بازی کنم.
گرافیک پائین فقط موجب از بین رفتن هیجان و زیبایی بازی میشه.
واسه این بازی هم که شده، pc رو ارتقاء میدم.بالاخره نسخه سوم این بازی بعد از 9 سال داره میاد، ارزش داره.
اصلا خود راکستار بعد از چند تا اسکرینی که از نسخه PC منتشر کرده بود اعلام کرد که بازی بر روی PC دارای جزئیات بالاتر و بهتری نسبت به کنسوله.
آره .
فکر کنم اگر هم نوع گرافیک خودتو بخری به هم بسازن.
تشکر.
پست اول تاپیک اپدیت شد ...
پایدار باشید
داداش منبع رو لطف میکنی؟
راک استار اگه خیلی به فکر pc باز ها بود الان Red Dead رو براش منتشر میکرد.
من مطمئنم مکس پین 3 با تاخیر برای pc منتشر میشه و البته با کیفیت گرافیکی بالاتر روی کنسول.(نظر شخصی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)