تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 77 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 762

نام تاپيک: کلوپ M600

اگه نباشه جاش خالی می مونه moein_drj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Where The Streets Have No Name

پيش فرض

ما چاکریم. آواترت که منو دیوونه کرده.!!

حالا مگه شما علائدین نرفتی؟ اصلا شما ساکن تهران هستی؟ ( با توجه به پست قبلیم میگم.)احتمال داره که یکی دو تائی پیدا شه. حالا چرا به w950 فکر نمیکنی؟فکر کنم الان قیمتش هم به 220 تومن رسیده باشه. خیلی هم با هم فرق ندارن. تازه m600 الان باید از اون گرونتر هم باشه. ( ولی من باز هم m600 رو ترجیح میدم.)

گرچه :

بگفت از دل جدا کن عشق شیرین بگفتا چون زیم بی جان شیرین.
    " خسرو و m600i !! "

در آغاز فعالیت shivshiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ما بيشتر
    قابلتو نداشت (آواتر و ميگم)
    خودم هم دارم به همين نتيجه مي رسم كه برم تو كاره w950 ولي نمي دونم كه خوبه يا نه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ما بيشتر
    قابلتو نداشت (آواتر و ميگم)
    خودم هم دارم به همين نتيجه مي رسم كه برم تو كاره w950 ولي نمي دونم كه خوبه يا نه ؟
    اگه با کیبردش میتونی کنار بیای معطل نکن. چون من خودم یه 2 روزی یه w950 دستم بود. واقعا حس میکردم همون m600 هست. یه مقدار کار کنی به کیبرد مجازیش عادت میکنی. سخت نگیر.
    ولی جان من به motorolla a1200 هم فکر کن. من اگه m600 نبود شاید اونو میگرفتم.( مثلا کلوپ m600 هستا !!!!). اخه مفته.!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نمي دونم اون پستمو كه توش در مورد اون m600 دست دوم نوشته بودم خوندي يا نه (كه اصل فرانسه است و دو قلم داره...........) اون به من قيمت داد 300 نمي دونم خوبه يا نه ؟
    آخه 300 تومان براي يك گوشي دست دوم مي ارزه با اين قيمت خيلي گوشي هاي بهتر با امكانات بيشتر ميشه خريد نه ؟
    حالا اگه تا الان نفروخته باشه و كمتر بده ميگيرمش چون مي دونم اگه m600 نگيرم w950 بگيرم پشيمون ميشم حالا شايد هم مجبور بشم w950 بگيرم!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نمي دونم اون پستمو كه توش در مورد اون m600 دست دوم نوشته بودم خوندي يا نه (كه اصل فرانسه است و دو قلم داره...........) اون به من قيمت داد 300 نمي دونم خوبه يا نه ؟
    آخه 300 تومان براي يك گوشي دست دوم مي ارزه با اين قيمت خيلي گوشي هاي بهتر با امكانات بيشتر ميشه خريد نه ؟
    حالا اگه تا الان نفروخته باشه و كمتر بده ميگيرمش چون مي دونم اگه m600 نگيرم w950 بگيرم پشيمون ميشم حالا شايد هم مجبور بشم w950 بگيرم!
    ولی ببین به ریسکش میارزه؟ یه گوشی دست دو اونم m600 که اولا lcd لمسی داره و معلوم نسیت سالمه یا نه . در هر صورت یه قسمتت خیلی حساسی هست دیگه. دوما گوشی نیست که قابشو بتونی عوض کنی. احتمالا گارانتی درست درمونی هم نداره . و اینجور گوشیها هم یه بار اگه افتاده باشه زمین معلوم نیست چه مرضی پیدا نمیکنه. و بعدا اونو بروز نده !( مثلا سرطان !!!) تازه تا 300 تومن که محدوده انتخابت تقریبا 2.64 برابر میشه؟!

سخت نگیر !! در هر صورت ببخشید نظرمو تحمیل کردما.!
    مثی که تاپیک شده تالار گفتمان دو نفره. ولی مطمئن باش تا 300 تومن گوشی هست که بتونه انتظاراتتو به غیر از کیبرد m600 داشته باشه. چون ن تو این 2-3 ماهه قیمت گوشیها فوقالعاده ارزون شده.

( اگه دوستای دیگه هم کمک کنن ممنون میشیما !!) من به این تاپیک مدیون هستم .و انقدر میاما !!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مرسي مرسي و خيلي مرسي از راهنمايي هايي كه مي كني خوشم مياد كه رك راهنمايي مي كني
    درستش هم همينه كه اينجا حقايق گفته بشه ،خوشحالم كه ميگي اصلا هم تحميلي در كار نيست !

تو درست مي گي اون هر چي باشه دست دومه و معلوم نيست كه چه بلايي سرش اومده
    زدي وسط خال منم دقيقا عاشق كيبرد m600هستم و رنگش كه آبي!!!!!!!!
    پس با اين تفاسير بايد بيشتر روي w950 فكر كنم ! (البته m600 يا ناراحت نشن)
    راست ميگي اين تاپيك منو تو شده !!!! پس بقيه كجا هستن؟
    اگه بقيه هم توي اين زمينه نظري دارن بگن من استفاده مي كنم !!!!
    آخ معين جون با من اين كارا رو نكن واي امضاتو دوباره عوض كردي اين هم از اون يكي خوشكل تره بابا خيلي خوش سليقه اي
    بابا خوش سليقه ، بابا خفن ، بابا آخرش ...................................... بابا خيلي خوشم اومد
    بايد حتما سفارش يك امضا بت بدم!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مرسي مرسي و خيلي مرسي از راهنمايي هايي كه مي كني خوشم مياد كه رك راهنمايي مي كني
    درستش هم همينه كه اينجا حقايق گفته بشه ،خوشحالم كه ميگي اصلا هم تحميلي در كار نيست !

آخ معين جون با من اين كارا رو نكن واي امضاتو دوباره عوض كردي اين هم از اون يكي خوشكل تره بابا خيلي خوش سليقه اي
    خيلي خوشم اومد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بابا خوش سليقه ، بابا خفن ، بابا آخرش ...................................... بابا خيلي خوشم اومد
    آخ قلبم...... ترسیدم. 2 تا خط نوشته بود. کاری نکردم که وظیفم بود.
    اگه یه مقدار با کیبرد مجازی هم کار کنی مطمئن باش خیلی خوف میشی. من کسایی دیدم که با کیبرد مجازی با سرعت نور تایپ میکنن.
    در مورد امضا هم هر وقت خواستی بگو .دونه ای 2000 تومن.!! و وقت کردم انجام میدم برات( شاخ شدم نه ؟)
    ولی گوشی رو گرفتی اینجا هم بیا. گرچه فک کنم به غیر از من دیگه کسی اینجا نمیاد.

پس با اين تفاسير بايد بيشتر روي w950 فكر كنم !
    حالا خودتو مجبور نکن که چون w950 شبیه به m600 هست . پس اون خوبه . گوشیهای خوب دیگه ای هم میتونی پیدا کنی( گفتی رک صحبت کن. من اینجوری میگما.!). یکیش همون a1200 که گفتم . p990 . p1i یا حتی pocket pc که یکم قیمتش بالاست. ولی گاهی ازرششو داره. در هر صورت مبارک باشه.
    . فعلا.........

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyvandxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Hamin Tarafa

پيش فرض

6 آذر 1386 کل علادین و زیر و رو کردو حتی یه w950 پیدا نکردم و ولی m600 8 9 تای رویت شد !

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

6 آذر 1386 کل علادین و زیر و رو کردو حتی یه w950 پیدا نکردم و ولی m600 8 9 تای رویت شد !
    چشمم که به آواتورت افتاد کلی خندیدم بچه های این کلوپ چه آواتورهای باحالی دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •