این تریلر Corrupt شده فایلش....تریلر دیگری از بازی در مورد ویژوال افکت و سینماتیک :![]()
150مگ پرید!![]()
این تریلر Corrupt شده فایلش....تریلر دیگری از بازی در مورد ویژوال افکت و سینماتیک :![]()
150مگ پرید!![]()
بعد از اون تریلر آخری که واقعا عالی بود یه چندتا شات از بازی منتشر شده که توش مکس پین اصیل رو در خیابون های نیویورک میبینیم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی به شماره سوم مکس پین امید دارم
اینکه بعضی ها اشاره می کنن که بازی مکس پین نیست رو اصلا قبول ندارم
مکس پین به روایت داستانی و گیم پلی خیلی عالی معروف بودش که توی این شماره هم دلیلی نداره این دو ویژگی وجود نداشته باشه! و حالا چون مثلا توی بعضی ماموریت ها محیط ها خیلی فرق کرده نمیشه گفت بازی مکس پین نیست!
جدیدا توی انجمن به خیلی بازی ها مثل AC و Hitman و همین Max Payne ایراد گرفته بشه که توی شماره های جدیدشون ساختارشون عوض شده و بعضی طرفدارا ناراضین. ولی اگه دقیق بررسی کنیم می بینیم که حداقل این ایراد به این سه بازی وارد نیست و از یه سری بازی دیگه شاید بشه همچین ایرادی رو گرفت... این که چیزهایی مثل زمان و محیط بازی ها توی شماره های بعدی دچار تغییر میشه طبیعیه و باید دید ساختار این بازی های تغییر کردن یا نه که به نظرم هر سه تای این بازی ها موفق خواهند بود و ساختارشون هم تغییر نکرده...
در کل نظر من اینه که مکس پین بهترین شوتر سوم شخص امساله
فقط تنها مشکلی که می بینم اینه که همزمان توی یه روز با دیابلو 3 منتشر میشه که مطمئنا اگه راکستار از قبل می دونست تاریخ انتشار بازیو عوض می کرد : دی
سلام دوستان
گرافیک کامپیوتر من ati 4350 و رم:2 گیگ و cpu : doul core 2.50ghz هست.
به نظرتون میتونم مکس پین 3 رو راحت روش بازی کنم یا برم سراغ کنسول ؟؟؟
اینجا جاش نیس ...ولی بعید میدونم بتونی بازیش کنی...
یه آدم با مرام لطف کنه این تریلر آخری رو حجمشو کم کنه یه جا درست و درمون آپ کنه![]()
این هم تریلر با حجم 76 مگ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.
فقط، از نظر رم یا گرافیک کم داره ؟؟؟
سیستم پیشنهادی چیه ؟؟؟
Last edited by HO3IN-Life; 17-03-2012 at 20:59.
سه جفتشون !هر سه تاشون ضعیفن ....حالا CPU فک نکنم مشکلی ایجاد کنه ...رمم واسه مینیمم همون 2 میشه ...
ولی گرافیک نه ...باید ارتقاش بدی...![]()
(البته بستگی به رزولوشن و تنظیمات گرافیکی که بازی می کنی داره))
سیستم پیشنهادیو حالا مونده اعلام کنن....
خیلی خیلی ممنون.
من روی رزولوشن 900*1440 مکس پین 1 و 2رو بازی میکردم.
خیلی ببخشید، این سوال به اینجا مربوط نیست فقط خواستم ببینم میشه یک کارت گرافیک دیگه مثل ماله خودم بندازم کنارش ؟؟؟ (مثل رم که میتونی چند تا کار بزاری)
به نظر من بازی کردن سری بازی مکس پین فقط و فقط روی کامپیوتر حال میده.اصلا با کنسول و اینا خوب نیست.(به علت این که باید با دسته بازی می کنی) اصلا انگار سازنده ها این بازی رو مخصوص pc زدن.
Last edited by HO3IN-Life; 18-03-2012 at 10:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)