معین جان این چیه تو lcd
نرم افزاره؟
به w950 میخوره؟
معین جان این چیه تو lcd
نرم افزاره؟
به w950 میخوره؟
به نظر شما شبیه iphone نشده؟
اگه اجازه بدین نمیگم. تا شاید یه چند تا از بچه های قدیمی هم بیان.!!( فقط بهتون میگم که standby menu گوشیم هست.)معین جان این چیه تو lcd
نرم افزاره؟
به w950 میخوره؟
این برنامه Gdesk هست که قدرت سفارش سازی زیادی به گوشی میده ( هر روز هم داره ورژن جدید میده ) !!!
بله peedan جان اگه link دانلودشو داری بزار بچه ها هم اسفاده کنن. چون من با bluethooth گرفتم.
ساسان جان ببخشید حواسم به سوال دوم شما نبود. بله UIQ3 هست به W950 وP990 هم میخوره.
با سلام به همه دوستان
من برنامه بالا رو روی کامپیوتر نصب کردم. ولی هنگامی که برنامه برای شناسایی گوشی تلاش میکنه پیغام میده که گوشی شناسایی نشد. در حالیکه یو اس بی به خوبی در بقیه موارد کار میکنه. به نظر شما مشکل چیه؟ آیا تنظیم خاصی رو باید روی گوشیم انجام بدم یا نه؟
سلام به همه دوستان.
کسی لینک دانلود این برنامه آپدیت سرویس جدید را داره؟منظورم همون(اگه اشتباه نکنم) 32 مگابایتی یه هست.
ممنون میشم اگه بزارید.
سلام بچه ها
خواهش مي كنم بم نخنديد چون من هنوز دنباله m600 هستم و هنوز گير نياوردم
جالب كه تا ديروز لنگه نو بوديم حالا كه ديگه دست دو هم پيدا نمي شه كسي جايي نميشناسه كه داشته باشه.
اين پيغام از يك در به در m600 بود........!!!!!!!!
بابا بیخیال . کارت درسته. عاشق واقعی هستی دیگه.
ولی یه نفر 1-2 هفته پیش یدونه سفیدشو از علائدین گرفته بود.( فک کنم نو بود.)
در ضمن من هم برات احساس همدردی میکنم.![]()
مرسي معين جان
ممنون از همدرديت واقعا تاثير گذار بود متشكرم
خودمم مي دونم كه كارم درسته چون اگه درست نبود كه اينقدر دنبال m600 نبودم كه..........
در ضمن معين جون فوق العاده امضا تو دوست دارم خيلي خوشكله واقعا حرفه اي اين عكسا كنار هم قرار گرفته ،
بابا مثل اينكه تو هم كارت درسته (مثل من).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)