سلام
چطور میتونم قبل از خرید لباس پیشنمایشش رو ببینم اگه نمیشه جایی نیست تا لیست و عکسشو گذاشته باشه؟
دومین سوال اینکه printer shop ها به چه دردی میخورن
یه سوال دیگه چند تا squance(اگه درست بنویسم)هست؟
سلام
چطور میتونم قبل از خرید لباس پیشنمایشش رو ببینم اگه نمیشه جایی نیست تا لیست و عکسشو گذاشته باشه؟
دومین سوال اینکه printer shop ها به چه دردی میخورن
یه سوال دیگه چند تا squance(اگه درست بنویسم)هست؟
نمیدونم جریان چیه تمام نقش اول ها رو میکشن نه به بازیهای نسل قبل که Snake وAgent 47 و ....نه به این بازیهای بعد 2006 که دارن همه رو میکشن اون از Mass Effect اون از Walking Dead این از این.اینجور که بوش میاد هفته آینده این موقع ها یا دنیا نابود میشه یاJuno میاد حالمونو بگیره![]()
یکی به من بگه هدفوشون از نشون دادن بابای کانر چی بود؟داستان باباش چی بود؟
تازه رسیدم به کانر.
من نمیدونم چرا همه گیر دادن به بابای کانر ایراد میگیرنخب یه نوع روایت داستان بود دیگه...یه نیمچه نواوری تو روایت داستان داشت..
.
باباش هم تمپلر بود و دشمن اصلی اساسین ها..
یعنی میخواستن بگن باباش تمپلار و ادم بده هست؟اون دنبال چه کلیدی میگشت؟چرا به بوستون رفت؟اگه ادم بده هست چرا با تمپلار های بوستون میجنگید و زنه رو نجات داد؟
سلام دوستان
میشه یکی محل دقیق سیو این بازیو بگه ؟( کرک بازی Reloded )
افتضاحی به نام اساسین
متاسفانه با روند پیشرفت در بازیها ما همواره دنبال این هستیم که بازی از نسخه قبل بهتر باشه چیزی که شاید به آرزو تبدیل شده.این نسخه از اساسین هیچ چیز برا عرضه نداشت حداقل اگر به سری اساسین پایبند می بود شاید بجایی می رسید.اینکه تو بازی قابلیت کشتی رانی و شکار حیوانات گذاشتن صرفا آببندی به کل داستان است.شاید کارگردان این سری یه ایرانی باشه!حضور پدر دزموند صرفا به دلیل حضور کانر و هیثم بود که تفاوت دو پدر در دو زمان پی برده بشه وگرنه پدر دزموند تو 4 نسخه پیش کجا بود؟من موندم راههای مخفی برا پیدا کردن لباسها چه ایرادی داشت که در این نسخه نبود.ساختمان های زیبای نسخه 2 تعداد زیاد دشمنان مهم در اون شماره و ظرافتهای نسخه اول به هیچ عنوان تو این نسخه نبود.گویا مسولان می خواستن ولو بزور این سری در آمریکا رخ بده حال اینکه زمان مناسب برای حضور در آمریکا در دوران کابوی ها بود.از این گذشته حضور اساسین در کشورهایی چون ایران و چین و ژاپن و مصر و عراق به مراتب جذابیت این نسخه رو افزایش می ده نسخه ای که جای هوش بازی ساز مدام وبه یک شکل باید حیوانات رو بکشی حتی روح جیب بوری در این نسخه بطور کامل از بین رفت.امیدوارم نسخه های بعدی جبران این نسخه رو بکنن چون حسابی باعث عقب ماندن بازی شد.در پایان اساسین بازی بود که روح داشت و خلاقیت اما الان........... نه فقط نه!
سلام
اگه میشه جواب این دوستمون رو بدین منم همین سوالو دارم![]()
C:\ProgramData\Orbit\54
fffffffffffffffffffffffffffffffff
Last edited by yakimura sanada; 16-12-2012 at 16:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)