تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 461 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست من در مقابل cpu هم تاثیر داره ولی چون شما زیاد با cpu بازی میکنی،بنابراین شما دراوردی نقاط ضعف و قوت cpu رو و میدونی که نقاط ضعفش کجاس برای همین راحت تر از این حرف ها میبری مه بخوای براش تاکتیک پیاده کنی ولی این معنیش این نیست که تاکتیک بی تاثیره
    یه مثال میزنم وقتی مثلا man utd در مقابل آفتابه سازی زابل بازی کته،بدون تاکتیم هم میبره ولی این معنیش این نیست که تاکتیک بی تاثیره بلکه منظور اینه که تیم حریف در این حد نیست
    والا من که با Cpu سختتر بازی میکنم تا ادم
    تاکتیکهای cpu رو میدونم ولی چون سرعتش خیلی بالاست نمیتونم جلوشو بگیرم هر چند اکثرا میبرم .

نه دوست عزیز تاکتیک ها در فیفا با دقت بالایی برنامه ریزی شدند.
    ولی این چیزی که شما بهش اشاره میکنید نتیجه بازی شماست،در فیفا CPU خودش رو با شما هماهنگ میکنه.دیفالت بازی کنی از اون هم یه بازی دیفالت میبینی.
    ولی تاکتیک بچینی بسته به موقعیت تغییر بدی اون هم مجبور میشه روشش رو عوض کنه.
    فقط یه سوال بپرسم اونم اینکه همون اول بازی که تاکتیک رو از default به مثلا custom 1 barcellona تغییر بدیم تا اخر میمونه ؟ وسط نیمه به حالت دیفالت برنمیگرده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سوالي داشتم از دوستان فقط اميدوارم فكر نكنيد كه خيلي آماتور هستم
    من وقتي مثلا رئال رو انتخاب ميكنم تا با بارسا بازي كنم فقط در طول بازي به فكر گل زدن هستم و نهايتاً چند تا بازيكن رو تعويض ميكنم سوالم اينه كه آيا واقعا نوع تاكتيك يا پرس يا بسياري از موارد كه در قسمت تنظيمات تيم هست مهمه و كارايي داره؟؟؟اگر واقعا اينطور هست چطور بايد اين همه تنظيمات رو بلد باشم؟؟؟؟
    درود
    اگه پست ۶۳۷ در صفحه ی قبل رو با دقت نگاه کنید متوجه می شید.

3. این کاربر از sarukhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سوالي داشتم از دوستان فقط اميدوارم فكر نكنيد كه خيلي آماتور هستم
    من وقتي مثلا رئال رو انتخاب ميكنم تا با بارسا بازي كنم فقط در طول بازي به فكر گل زدن هستم و نهايتاً چند تا بازيكن رو تعويض ميكنم سوالم اينه كه آيا واقعا نوع تاكتيك يا پرس يا بسياري از موارد كه در قسمت تنظيمات تيم هست مهمه و كارايي داره؟؟؟اگر واقعا اينطور هست چطور بايد اين همه تنظيمات رو بلد باشم؟؟؟؟
    مهمه و کارایی داره
    یک بار اگه قسمت شد و آنلاین بازی کردیم و اگه قسما شد و شما تاکتیک عوض نکردی،یه بلایی تو بازی میارم سرت تا کاملا به طور شفاف خودت حس کنی که تاکتیک انقدر مهمه و کارایی داره
    اما در مورد اینکه چطور بايد اين همه تنظيمات رو بلد باشی باید بگم احتیاجه که اندکی انگلیسی بلد باشی
    البته فیفا فکر اون کسانی که انگلیسیشون ضعیفه رو هم کرده و به صورت شماتیک نشون میده
    مثلا وفتی شما PRESSING رو میزاری رو 100 ، تو اون تصویر نشون میده که همه ی بازیکن هات میرن تو پای دارنده ی توپ
    و فتی PRESSING رو 0 میزاری،میبینی که هیچکس تو اون تصویر شماتیک نمیره سمت توپ و ...
    اگه باز هم کار کردی و متوجه نشدی،بازی که اومد یادم بنداز بیام دونه دونه برات توضیح بدم به شرطی که تا اون موقع از شدت تو کف بودن برای این بازی و بعد اومدنش از شدت بازی کردن،تلف نشده باش

5. 3 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما لینک هایی که توی این پسته رو بخونید ... بعد میفهمید این تاکتیک ها چی هست واقعا ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من خودم قبلا همش رو حالت دیفالت میرفتم ولی حالا که در ست متوجه شدم خیلی راحت تر شده بازیو همون چیزی که میخوام رو توی بازی اجرا میکنند ...
    دوست عزیز بابت این لینکی که گذاشتید ممنونم، اگه باز هم از این جور اموزش ها وجود داره لطفا لینکشون رو قرار بدید.
    با سپاس فراوان

7. این کاربر از sarukhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

چند ساله فیفا پی سی بازی میکنم تا فیفا 10 یادمه توپ از دیرک و تور رد میشد گل میشد از زاویه بسته (مثله اینکه شما اصلا فیفا11 بازی نکردی) و کلا تو بازی امکان نداره توپ یا بازیکنا از هم رد بشن من که تاحالا ندیدم ولی بعد از سوت داور یعنی قطع بازی مثلا برای شادی پس از گل بازیکنا مثل روح از هم رد میشن! ولی تو pes که وسط بازی هم دیدم از هم رد میشن!
    سلام دوست عزیز
    من سنم خیلی کم هست ولی از فیفا 98 یادم هست تا 2008 که رو Pc بازی میکردم
    و از 2009 تا 11 روی Ps3 بازی میکردم
    بی اغراق میگم تا حالا به همچین موردی بر نخوردم
    نمیدونم شما چطور این حرف رو میزنید !!!!!!
    خدا وکیلی تو Pes (که اصلا من بازی حسابش نمیکنم×!) دیدم ولی تو FIFA ...!

9. 3 کاربر از محمد ه ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فقط یه سوال بپرسم اونم اینکه همون اول بازی که تاکتیک رو از default به مثلا custom 1 barcellona تغییر بدیم تا اخر میمونه ؟ وسط نیمه به حالت دیفالت برنمیگرده ؟
    سلام

دست خودته . با آنالوگ چپ یا کلید 8 جهته (بستگی داری چطوری دسته رو تنظیم کنی) میتونی تنظیم کنی هر وقت خواستی Default بشه تاکتیک.

موفق باشید
    Last edited by Masоud; 28-08-2011 at 02:30.

11. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    وسط old traford

پيش فرض

سلام میشه کسی به من بگه لیگ ایران تو fifa12هست یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

100% دوست من 100 %
    من اگه تاکتیک ها رو اینور اونور نکنم اصلا نمیتونم حریف رو ببرم
    100 % تاثیر داره
    برای اینکه برات اثبات شه،یه بار همشو بزار رو 0 یک بار بزار رو 100 ببین چقدر تفاوت میکنه

راستی :

LOVE FOOTBALL PLAY FOOTBALL
    سلام
    راستش من همیشه همه رو 100 میزارم شما هم اینکارو میکنی؟ یا میشنی دقیقا بر اساس ویژگیهای واقعی تیمت این تنظیما رو درست میکنی؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام میشه کسی به من بگه لیگ ایران تو fifa12هست یا نه؟
    درود
    نه، لیگ ایران در فیفا ۱۲ وجود نخواهد داشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    راستش من همیشه همه رو 100 میزارم شما هم اینکارو میکنی؟ یا میشنی دقیقا بر اساس ویژگیهای واقعی تیمت این تنظیما رو درست میکنی؟!
    LOL مگه مجنونی همه رو 100 میزاری ؟ من هرموقع که فیفا 12 میاد میشینم عین یه مربی و حدود 3 تا 4 ساعت میشینم و اون تاکتیک هایی که دارم رو پیاده میکنم تو بازی
    شاید یکیو بزارم 0 یکیو بزارم 67 ، همه جوره ممکنه،اگه به این نتیجه برسی که این بازی یک شبیه سازه،بیشتر براش وقت میزاری...

16. 2 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •