ممنون
اگه میدونستم اینجوریه همون اول بازی این 3تا dlc رو نصب می کردم:دي
ممنون
اگه میدونستم اینجوریه همون اول بازی این 3تا dlc رو نصب می کردم:دي
باید قبل از تموم کردن بازی نصب کنی
سباستین هم تو پایان بازی تاثیر داره...
محتوای مخفی: Spoiler
damn it
من چند روز پیش برای بار دوم شروع کردم به رفتن بعد قبلش dlc ها ردیف بود و زده بوده که نصبن
قبل اینکه برم این آپدیت بازی رو نصب کرده بودم و بعدش بازی رو شروع کرده بودم بعد تعجب می کردم که چرا این dlc ها توی بازی ظاهر نمیشن!
حالا همین الان نگاه کردم توی قسمت dlc های بازی نوشته که برای ورژن قبلین و نمیان!
کاری نمیشه کرد برای این ورژن هم بیان؟
خیلی ناجوره اصلا حوصله بار سوم رفتن بازی نیست چون مثل شماره قبلی اون قدر فوق العاده نیست که بشه حداقل 5-6 بار رفت
وحید من الان دارم برای بار سوم با میج میرم (واریور و روگه رو رفتم) گاهی وقتا بلند بلند خمیازه می کشم
تا حالا نشده من وسط بازی خمیازه بکشم اما نمیدونم چرا الان اینطوری شدم جالب اینجاست دست بردارم نیستم همینطور دارم بازی می کنم
در ضمن باید منتظر نصب کننده دی ال سی بعدی بمونی الان نمیشه کاریش کرد
من یه جا خوندم تو دی ال سی پک بعدی قراره درستش کنن تا با 1.02 مطابقات داشته باشه
خب دانگریدش کن،پاکش کن،ویندوز عوض کن،
بالاخره یه راهی غیر از صبر هست دیگه![]()
سلام دوستان
من این بازیرو بازی نکردم.
یه سوال میخواستم بدونم بازیه قشنگیه؟به 1 ربط داره یا نه؟
ممنون![]()
آره خیلی قشنگه. به یک هم مربوط میشه
دوستان عزیز من این بازی رو برای اولین بار میخوام بازی کنم ولی دو تا سوال دارم:
1- منظور از استراتژیک تو این بازی چیه ؟ اینکه بازی رو پاز کنی و برای هر کی تعریف کنی با یه قدرتش به یکی حمله کنه که کار خاصی نیست و خودش هم بطور اتوماتیک این کار رو می کنن و دیگه لذتی نداره؟ و اگر تاکتیکی هست دوستان چند موردش رو بی زحمت توضیح بدن.
2 - من آخر سر نفهمیدم منظور از dlc چیه یکی از اساتید بی زحمت توضیح بده.![]()
سلام دوست عزیز1- منظور از استراتژیک تو این بازی چیه ؟ اینکه بازی رو پاز کنی و برای هر کی تعریف کنی با یه قدرتش به یکی حمله کنه که کار خاصی نیست و خودش هم بطور اتوماتیک این کار رو می کنن و دیگه لذتی نداره؟ و اگر تاکتیکی هست دوستان چند موردش رو بی زحمت توضیح بدن.
منظور از استراتژیک بودن روش های مختلفی هست که هر کسی نسبت به خودش داره
مثلا چیدش گروه:Tank-Damager-Suport-...
یا قرار دادن همین هیرو هات مثلا هجومی-دفاعی یا اصلا ترکیب مثل مثلثی
خوب تعریف تاکتیک باید با فکر باشه
مثلا ااین حرفی شما می زنید تا حدودی روی سطح اسان درسته ولی توی سطح های بالا تر حتما باید تاکتیک ها مچ باشن
فایل هایی هستن که به بازی Item-quest و غیره اضافه می کنن2 - من آخر سر نفهمیدم منظور از dlc چیه یکی از اساتید بی زحمت توضیح بده.![]()
دوست عزیز این بازی با The Last Remnant تفاوت زیادی داره ولی اگه نظر منو میخوای این بازی ارزش خریدنو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)