گوشی ام 600 و سری پی سونی عموما فرانسوی هستن....در ضمن صرفه نظر از دوربین از لحاظ فنی در سطح گوشیهای پیشرفته محسوب میشن
گوشی ام 600 و سری پی سونی عموما فرانسوی هستن....در ضمن صرفه نظر از دوربین از لحاظ فنی در سطح گوشیهای پیشرفته محسوب میشن
يك m600 پيدا شده ميگه نو آكه ، فرانسوي اصل ، و ميگه كه خودش 600 خريده ولي من باور نكردم چون به اين قيمت هيچ وقت نرسيد.
قرار قيمت بده !
من هنوز گوشي رو نديدم ولي ميگه كه تضمين مي كنه و شرطي مي فروشه!
به نظر شما چند مي ارزه بگيرم؟
همون اول كه اومد تو بازار 490 بود قيمتش.
من باشم تا 440 هم حاضرم پول بدم.
ممكنه بگيد حالم خوش نيست با اون پول ميشه يه p1 خريد.اما m600 چيزي داره كه p1 نداره اونم تك بودنه.
اما خارج از شوخي اگه با اين شرايط ميده تا 350 هم ازش بخري خوب خريدي.![]()
خوبه بخر که M600 فرانسه دیگه گیر نمیآد .
الان نو ،چینی،بدون گارانتی 320 تومنه . با گارانتی تا 400 هم می ارزه ولی بدون گارانتی 350 - 370 .
خدمتتون عرض کنم که روز اولی که M600 اومد تو ایران 1200000 تومن بود که بعد از 1 هفته شد 600- 700 تومن بعدشم که نزوول کر تا 350 تومن.
choory جان به هیچ وجه M600 رو با W950 عوض نکن .
تو الاعدین که برین میبینین W950رو همه مغازه ها دارن ( عین واقعیت هست ، میتونید برید ببینید ، 95% مغازه ها W950 دارن ). و حتما قیمتش ارزون تر هم میشه ، تو سرشم میخوره![]()
واقعا W950 حافظه جانبی یا همون رم نمیخوره؟ من اینو نمیدونستم مگه میشه همچین گوشی رو نخوره![]()
دوستان عزیز کسی نرمافزار core.player نصب کرده؟
اخه وقتی میزنم instal شه security eror میده.
ممنون.
IM AGREE WITH YOUchoory جان به هیچ وجه M600 رو با W950 عوض نکن .![]()
جییییییییییییییییگر ، من نصب کردم و کامل نصب شد . شما احتمالا تاریخ گوشیت عقبه ، مثلا 2007/1/20 هست .
باید بیاریش رو تاریخ روز .
فقط و کرک نداره . یه لحظه صفحه اولشو نشون میده ( خیلی خوشگله ) بعدشم یه صفحه حال گیری میاره میگه سریال رو وارد کن .کسی کرک شدشو یا Kegen ازش پیدا کرد بزاره بقیه هم لذت ببرن ...
جییییییییییییییییگر ، من نصب کردم و کامل نصب شد . شما احتمالا تاریخ گوشیت عقبه ، مثلا 2007/1/20 هست .
باید بیاریش رو تاریخ روز .
فقط و کرک نداره . یه لحظه صفحه اولشو نشون میده ( خیلی خوشگله ) بعدشم یه صفحه حال گیری میاره میگه سریال رو وارد کن .کسی کرک شدشو یا Kegen ازش پیدا کرد بزاره بقیه هم لذت ببرن ...
![]()
بچه ها کلوپ m600 با اون همه عظمت داره به تارخ میپیونده ها.!!چرا هیچکس نیست یه سری بزنه؟
![]()
بچه ها این عکسو خودم از گوشیم گرفتم . بد افتاده . (چون باتری دوربینم تموم شد. فقط همین یکیو گرفتم.) نظرتون چیه(lcd ش رو میگما!!)؟
![]()
Last edited by moein_drj; 09-11-2007 at 14:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)