تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 65 اولاول ... 1454606162636465 آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

به نظرم زلاتان یکی از بهترین خریدهای این چند سال اخیرمون خواهد بود، بازیکنی که موفقیت رو تضمین میکنه. من یونایتد خیلی وقته که سوپراستار نداره و این تبدیل به مشکل شماره ی یکمون شده و حالا با داشتن زلاتان به نظرم تیم یه لیدر و یه موتور انگیزشی جدید پیدا کرده

خرید میختاریان هم قطعی شد و شخصاً یکم شک دارم به این خرید. اول از همه که پول بسیار زیادی برای بازیکنی که یه سال بیشتر از قراردادش نمونده پرداخت کردیم و دوم اینکه من هنریک رو یه جنگجو و فایتر نمیبینم و کارش خیلی سخته که توی تیم خودش رو جا بندازه اگه شرایطش مساعد نباشه براش.سوم اینکه در پستش بازیکنان خوب زیادی داریم که فاصله چندانی باهاش ندارن

هنوز نیاز به خرید های بهتر و البته فروش های بهتری خواهیم داشت، امیدوارم باز مثه سال های قبل نشه که توی روزای پایانی کلی بازیکن از دست دادیم و خرید های خوبی هم نداشتیم. مسئولین منچستر هنوز هم که هنوزه باید به خاطر ساده از دست دادن دی ماریا و کاری که فنخال باهاش کرد از خودشون شرمنده باشن.

در کل به تیم امسال امید زیادی دارم، اگه یه مدافع با تجربه و فیزیکی و با قابلیت سازماندهی خط دفاع به تیم اضافه کنیم شانس زیادی برای قهرمانی داریم

2. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

گیگز منچستریونایتد را ترک کرد.

به گزارش وبسایت نود، رایان گیگز اسطوره ولزی منچستریونایتد بعد از ۲۹ فصل حضور در این تیم، رسماً یونایتد را ترک کرد. گیگز از سن ۱۴ سالگی به باشگاه منچستریونایتد ملحق شد.

او ۲۴ فصل در ترکیب شیاطین سرخ بازی کرد و موفق به کسب ۳۵ جام مختلف شد. گیگز رکورددار بازی در پیراهن منچستریونایتد است. او ۹۶۳ بار پیراهن منچستریونایتد را به تن کرد. گیگز در فصل ۲۰۱۳-۲۰۱۴ به عنوان مربی - بازیکن در یونایتد ایفای نقش کرد و در چهار بازی پایانی فصل، سرمربی موقت شیاطین سرخ شد. گیگز با حضور فن خال، کمک مربی تیم شد و بازیگری فوتبال را هم کنار گذاشت. او دو سال در کنار فن خال به عنوان دستیار اول کار کرد ولی با حضور مورینیو جایی در کادرفنی برای وی وجود نداشت تا اینکه تصمیم گرفت یونایتد را ترک کند.

++++++

رسمی/ مخیتاریان به منچستریونایتد پیوست

وبسایت رسمی برنامه نود - ستاره ارمنی دورتموند به منچستریونایتد ملحق شد.به گزارش وبسایت نود، باشگاه دورتموند با انتشار بیانیه ای از پیوستن هنریخ مخیتاریان به منچستریونایتد خبر داده است.هانس یواخیم واتسکه، مدیر اجرایی دورتموند، در این باره به وبسایت این باشگاه گفته:" ما تمایلی به فروش مخیتاریان نداشتیم اما با توجه به خواست بازیکن و همچنین اینکه منچستریونایتد پیشنهادی ارائه کرد که رد کردن آن برای ما با توجه به اینکه قرارداد مخیتاریان در سال ۲۰۱۷ به اتمام می رسید دشوار بود."مخیتاریان ۲۷ ساله که در سال ۲۰۱۳ از شاختاردونتسک به دورتموند پیوست در ۱۳۶ بازی که برای این باشگاه آلمانی انجام داد موفق شد ۴۰ گل بثمر برساند. مخیتاریان همچنین توسط نشریه کیکر آلمان به عنوان بهترین بازیکن فصل ۲۰۱۶-۲۰۱۵ بوندس لیگا انتخاب شد.رسانه های انگلیس مبلغ این انتقال را ۲۶ میلیون پوند تخمین زدند.

4. 8 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

شایعات پیرامون خروج ماتا زیاد شده. از اخبار انتقالش به اورتون تا ویدئوی لب خوانی زلاتان که گویا شماره 8 رو میخوان بهش بدن...
    .
    .
    و دیگه چی بگم از خروج گیگز....
    .
    من با اومدن مورینیو موافق نبودم، با خروج گیگز به هیچ وجه موافق نبودم. با اومدن زلاتان موافق نبودم. با خرجای بیخودی تو جذب بازیکنان جدید و خروج بازیکنان تاثیر گذار با دلایل کوچیک و بزرگ شخصی موافق نیستم، تغییر نگرش و فلسفه باشگاه رو نمی پسندم و به عنوان طرفدار یونایتد اگر این تیم فصل پیش رو نتیجه نگیره (که از صمیم قلب امیدوارم من اشتباه کنم و یونایتد فصل آتی نتیجه بگیره)، اعتقاد دارم که مثل فن خال نباید یک سال دیگه فرصت داده بشه به این کادر فنی./

6. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

شایعات پیرامون خروج ماتا زیاد شده. از اخبار انتقالش به اورتون تا ویدئوی لب خوانی زلاتان که گویا شماره 8 رو میخوان بهش بدن...
    .
    .
    .
    من با اومدن مورینیو موافق نبودم، با خروج گیگز به هیچ وجه موافق نبودم. با اومدن زلاتان موافق نبودم. با خرجای بیخودی تو جذب بازیکنان جدید و خروج بازیکنان تاثیر گذار با دلایل کوچیک و بزرگ شخصی موافق نیستم، تغییر نگرش و فلسفه باشگاه رو نمی پسندم و به عنوان طرفدار یونایتد اگر این تیم فصل پیش رو نتیجه نگیره (که از صمیم قلب امیدوارم من اشتباه کنم و یونایتد فصل آتی نتیجه بگیره)، اعتقاد دارم که مثل فن خال نباید یک سال دیگه فرصت داده بشه به این کادر فنی./
    با توجه به تجربه ماتا در چلسی با مورینیو خروجش خیلی عجیب نیست ... هر چقدر هم که برای ما خوب بوده باشه حالا دیگه تصمیم گیرنده مورینیو هست.

می دونی چیه حسین جان، وقتی یه مربی جدید میاد یعنی آغاز یه عصر جدید. هر چقدر هم که به فلسفه باشگاه نزدیک باشه باز هم یه مربی عقاید و نگرش خودش رو داره و قطعا تیم رو آماده اجرای اون تصمیمات می کنه. من که فعلا اصلا نمی تونم در مورد تیم نظری بدم تا بازی های پیش فصل شروع بشه و منچستر مورینیو رو ببینیم. الان هم میشه خوش بین بود، هم بدبین که من ترجیح میدم خوش بین باشم.

هیچ کس دوست نداشت گیگز بره ولی با توجه به شرایطی که پیش اومد فکر می کنم تصمیم درستی بود. این رفتن می تونه آغاز برگشتش باشه (چه جمله خفنی ). باید امیدوار باشیم که گیگز با نویل در زمینه مربیگری متفاوت باشه.

تیم ما تغییر سرمربی رو نیاز داشت وگرنه (با احترام به نظر دوستان و طرفداران فن خال) تیم به جایی می رسید که واقعا دیگه نمیشد جمعش کرد ! یا جمع کردنش سخت و سخت تر میشد. همه چیز رو زمان مشخص می کنه و هر چیزی که ما الان میگیم در حد یه پیش بینی هست.

8. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

خودمون رو باید برای یه فصل دیگه آماده کنیم. با اومدن مورینیو به منچستر، پپ به سیتی، کونته به چلسی، بودن کلوپ در لیورپول و مدافع عنوان قهرمانی لستر سیتی، فکر می کنم یکی از هیجان انگیزترین فصل های لیگ باشه.

10. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

.
    .
    .
    کاملا مخالف!
    کادر فوتبال هم مثل سیاست مدارها و مثل پوشک بچه ها باید مرتب عوض بشه!
    گیگز ، فرگوسن ، سر مت بازبی و... هیچکس از باشگاه بزرگتر نیست واسمون افتخار آفرینی کردند رکورد ها رو جابجا کردن دم همشون گرم مجسمه شون رو جلوی اولدترافورد می سازیم جایگاه ورزشگاه به اسمشون میکنیم اسمشون رو تو تالار مشاهیر باشگاه مینویسیم همه جوره دست آوردهاشون محترم ولی دوره جدید که بیاد باید تفکر جدید بیاد ، آخرین باری که به دسته پایین تر سقوط کردیم همش واسه این بود که با چنگ و دندون به دوران بازبی بیبز چسبیده بودیم و اصلا قبول نمی کردیم یه عصر جدید شروع شده و باید تغیر کنیم وضع جوری شد بود که خود مت بازبی هم که برگشت دید کاری از دستش بر نمیاد.
    همین حرفم درباره مورینیو هم صادقه ایشون هم تو این سال قراردادش یا ده یا بیست یا سی سال آینده ایشالا کلی افتخار کسب کنه ولی موقع رفتنش که شد باید بره جاش رو به تفکر جدید تر بده.
    ----------------
    دوستان زحمت استارت تاپیک فصل جدید رو یکی بکشه .

12. 7 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

.
    .
    .
    هر مربی ای سبک خودش رو داره و اگه بخواد نتیجه بگیره خوب مسلما بازیکن ها باید با تدابیر مربی سازگار باشن. تغییرات همیشه ریسک داره اما من به تغییراتی که مورینیو به وجود آورده بدبین نیستم. فعلا هم این تغیییرات زیاد نیستن. فقط سه بازیکن اضافه شدن که تو خط دفاع و حمله کمبود بازیکن حس میشد.
    یه واقعیتی که وجود داشت این بود که منچستر واقعا شخصیت یک تیم بزرگ تو لیگ برتر رو نداشت. بنظر من تو فصل قبل فقط یه تیم متوسط در حد اورتون بود که فقط به زور هوادارای بیشتری که داشت و پول زیادی که خرج کرد تونست جام حذفی رو کسب کنه. الان زلاتان درسته که 34 سالشه اما واقعا غرور خاصش، تلاشش توی تمرینات و شخصیتش حتما به تیم کمک میکنه و بازیکنای جوون ازش استفاده میکنن. فکر میکنم دلیل تمدید قرارداد کریک هم همین بود. وگرنه خیلی راحت میتونستن یه بازیکن بخرن و جایگزین کریک کنن. تیم سال قبل واقعا الگویی نداشت و چند تا بازیکن مورد انتظار هم در حد خودشون نبودن.
    مسلما راشفورد ممکنه یکی دو فصل کاملا فیکس نباشه ولی بعدش یه بازیکن جوون و باتجربه نوک حمله تیم هست که جایگاه ثابتی داره و تا سالها میتونه تو منچستر بدرخشه.
    میخیتاریان هم شماره 10 دورتمونده و فصل خوبی داشه. خوب شما به این فکر کنید که سبک بازی منچستر شبیه دورتموند بشه. چقدر هجومی و زیبا بازی میکنن و نتیجه هم میگیرن. تیم کاملا شخصیت داره و همه بهش احترام میذارن.
    ماتا بازیکن خوبیه ولی تو سبک مورینیو نمیتونه فیکس باشه و بعید میدونم قبول کنه بازیکن جانشین بشه ولی خوب تو این پست بازیکن زیادی تو تیم هستن و فکر نمیکنم لطمه ای وارد بشه.
    با این شرایط باشگاه اگه مربی گری رو به گیگز میدادن مطمئن باشید شخصیت گیگز هم خراب میشد. منچستر دیگه به مربیان کاملا با تجربه نیاز داره و هیچ ریسکی نمیشه کرد. گیگز قبول نکرد که پستی پایینتر بگیره و این برای منچستر و خودش هم بهتره. بعدا به عنوان یه مربی درجه یک میتونه به تیم برگرده.
    سیاست باشگاه تغییر کرده اما درستش هم همینه. سهام منچستر خیلی پایین اومده، تیم رویایی فرگوسن سه ساله که به این وضعیت افتاده، تیم شخصیت نداره، هوادارا مربی رو هو میکنن و... نتیجه گرا بودن الان واقعا لازمه. یکم که وضعیت بهتر بشه مطمئن باشید دوباره همون منچستر چند سال قبل میشه که به قول شما خرجای اضافه هم نمیکنه.
    تغییرات فن خال جواب نداد. اما امیدوارم تغییرات مورینیو جواب بده. الان لیگ برتر تغییرات زیادی داشته. کونته، گواردیولا، کلوپ و رانیری هر کدوم تفکرات خاص و البته خوب خودشون رو دارن. اگه تیم میخواد تو لیگ برتر نتیجه بگیره تغییر سبک، تغییر دیدگاه و تتغییر بازیکن نیازه

14. 7 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فعلا 3 بازیکن به تیم اضافه شدن و طبق گفته مورینیو 1 بازیکن دیگه هم جذب میشه. طبق شایعات پوگبا از دیگر بازیکنان به منچستر نزدیک تر هست؛ یه خرید سنگین ولی عالی.
    ما همین الان بازیکنان خوبی داریم و اگه مورینیو تغییرات زیادی در بازیکنان تیم نداشته باشه خیلی بهتر میشه. قطعا از پتانسیل تیم آگاه هست.

نگرانی من از بابت قلب دفاع هست که همچنان به یه بازیکن با تجربه و رهبر نیاز داریم. همون چیزی که فصل قبل بارها و بارها گفتیم ولی نسخه فن خال بلیند بود ! اسمالینگ هم به عنوان یکی از بهترین های ما خیلی پر نوسان هست.

16. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

مدتی نبودم

شدیدا با آمدنم مورینیو موافقم حتی سلطان فرگوسن هم تایید کرده

منچستر خیلی روش خاک نشسته نیاز شدید به یه گردگیری و یه تکون اساسی داره که مورینیو عالی هست برای این اقدام.

18. 7 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اریک کانتونا انتقال زلاتان ایبراهیموویچ به منچستر یونایتد را خوشآمد گفته، اما به او هشدار داد که اولدترافورد تنها یک پادشاه دارد.

طـرفداری- کانتونا به خاطر عملکرد خود در طول 5 سال حضور در تیم منچستر یونایتد از طرف هواداران این تیم لقب 'پادشاه' را دریافت کرد، و حالا به گزارش Fourfourtwo، وی خطاب به زلاتان ایبراهیموویچ می گوید:
    من یک پیام شخصی برای زلاتان دارم. 'تصمیم گرفتی که قرمز پوش شوی، و این بهترین انتخابی است که تاکنون داشته ای. وقتی شما در تئاتر رؤیا ها قدم می زنی و روح اسطوره هایی که قبلاً آنجا بوده اند را حس می کنی، وقتی مقابل Stretford End [جایگاه غربی اولدترافورد] گلزنی می کنی؛ وقتی صدای تماشاگران را می شنوی که تشویقت می کنند؛ وقتی ضربان قلبت آنقدر تند می زند که گویا از قفسه سینه ات بیرون خواهد آمد؛ وقتی چنین چیز هایی را حس کنی، به یک اندازه عاشق همدیگر می شوید؛ دوست من، خواهی فهمید، و در نهایت آنجا را خانه خود خواهی کرد.
    اما کانتونا هشداری هم برای زلاتان داشت:
    فقط نکته پایانی. منچستر می تواند تنها یک پادشاه داشته باشد. اگر بخواهی می توانی شاهزاده باشی و اگر علاقه داشته باشی، پیراهن شماره 7 می تواند برای تو باشد. این هدیه خوشآمد گویی من به توست. پادشاه رفته است. زنده باد شاهزاده.'

20. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •