تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 461 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

میگم این برادر آرمین کجاست !!! فیفا ریلیز بشه و تو تاپیک پیداش نشه عجیبه!

2. این کاربر از sadeghbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز میدونم من درباره fifa هم صحبت کردم در بالا در ضمن در این تاپیک خیلی از بچه ها یی که اینجان از جمله خودم زمانی پس بازی میکردیم در ضمن این جا طرفداران متعصب کمترن و راحت تر میشه صحبت کرد اینو در تاپیک پس بزارم فردا دیگه زنده نیستم . فکر نکنم مشکلی داشته باشه اگه هم داشت که شرمنده ..........
    دوست من من هم تا همين پارسال پيس باز بودم اونم ديوانه وار مثلا مستر ليگم 20-30سالي جلو افتاده بود ولي هميشه fifa رو هم تهيه ميكردم و بعد از 1ساعت (نهايتاً) پاكش ميكردم ولي وقتي fifa11 اومد و شنيده بودم كه سبك xbox شده واقعا تغييراتي رو ديدم و بعد از چند بازي كه كردم ديگه پاك كردنش واسم محال بود و هست و همين ديروز دمو پيس رو دان كردم ،حقيقتش تغيير چنداني نديدم البته بايد منتظر باشيم تا نسخه اصلي بياد ،من به هر دو تاپيك ميام و نظرات رو ميخونم اگه طرفداران pes ناراحت نميشن بايد بگم اونجا نميشه اصلا انتقاد كرد ،معذرت كه زيادي نوشتم در ضمن دشمن شرمنده.

4. 3 کاربر از hasani2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MicrosoftH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

hasani2008 کاملا باهات موافقم من اصلا از فیفا خوشم نمی اومد یکی از دوستام گفت برریم Xbox وقتی دیدم کف کردم و نسخه 11 برای PC اومد دیگه کلا PES رو یادمون رفت واقعا هنوز تو کفم بازی کنم سیر بشو نیستم

6. 2 کاربر از MicrosoftH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

البته که تاکتیک ها تاثیر داشت ولی نه اون قدر که باید ، این وقتی محسوس تره که شما مقابل یک فرد دیگه بازی کنین مثلا اگه شما با تیمی مثل رئال با تاکتیک دیفالت بازی کنین حتما در مقابل یه تاکتیک تهاجمی دفاعتون جا می مونه و روی پاس های توی عمق خصوصا دچار مشکل میشین ولی در مقابل CPU کمتر محسوسه ... در کل تاکتیک ها در فیفا به اندازه PES تاثیر گذاری رو چینش و حرکت بازیکنا نداره ولی تاثیر خودش را داره و نمیشه ازش گذشت.
    همون custom tactics شما می گین تاثیری نداشت ولی به نظر من که کاملا تاثیر داره مثلا اگه شما روی counter attack قرار بدین دفاع تیمتون عقب تر قرار می گیره و وقتی صاحب توپ میشید سرعت Build up بسیار بالاتره نسبت به مثلا Possession

یا مثلا اگه شما با چلسی یه سیستم 5 دفاعه بذلرید با دو Sweeper و میزان تهاجمی بودن تیم را بر روی defensive قرار بدین عبور از خط دفاعی بسیار مشکله. بارها این موارد را تست کردم و بهتون اطمینان میدم که تاثیر قابل توجهی داره.
    با این حال امیدوارم در فیفا 12 تاثیرات باز هم بیشتر باشند و دست ما بازتر از اینی که هست باشه.
    پس چرا وقتی من سیستم بارسا رو میزارم روی 3-3-4 به صورت متمرکز جوری که مهاجم یا هافبکی توی جناحین زمین ندارم . یعنی rw , lw , rm , lm خالی هستن و توی chance creation مقدار crossing رو میزارم روی 0 باز هم در 50 درصد موارد بازیکن های من به سمت جناحین زمین میرن که سانتر کنن .
    یا دفاع رو میزارم روی deep pressure ولی باز هم حریف کلی پاس توی عمق میده که ازش گل میخورم .

راستی من نسخه pc رو گفتم . شاید کنسول فرق کنه .

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

پس چرا وقتی من سیستم بارسا رو میزارم روی 3-3-4 به صورت متمرکز جوری که مهاجم یا هافبکی توی جناحین زمین ندارم . یعنی rw , lw , rm , lm خالی هستن و توی chance creation مقدار crossing رو میزارم روی 0 باز هم در 50 درصد موارد بازیکن های من به سمت جناحین زمین میرن که سانتر کنن .
    یا دفاع رو میزارم روی deep pressure ولی باز هم حریف کلی پاس توی عمق میده که ازش گل میخورم .

راستی من نسخه pc رو گفتم . شاید کنسول فرق کنه .
    کنسول و pc فرقی ندارن تاکتیک ها رو اعمال میکنن.
    ولی شما دارید اشتباه عمل میکنید.مثلا برای دفاع شما پرس رو وقتی باید انتخاب کنید مهاجمین حریف دریبل زن باشن یا رو سانتر و هد زدن خوب باشن که نفر گیری کنید،برای اینکه جلوی پاس های عمقی رو بگیرید باید از تله افساید استفاده کنید.

10. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کنسول و pc فرقی ندارن تاکتیک ها رو اعمال میکنن.
    ولی شما دارید اشتباه عمل میکنید.مثلا برای دفاع شما پرس رو وقتی باید انتخاب کنید مهاجمین حریف دریبل زن باشن یا رو سانتر و هد زدن خوب باشن که نفر گیری کنید،برای اینکه جلوی پاس های عمقی رو بگیرید باید از تله افساید استفاده کنید.
    ممنون . درست گفتی . یه کم بازی کردم دیدم بهتر شد .
    ولی قبول داری که کلا تاکتیک اونقدرها تاثیری نداره ؟ منظورم در مقابل cpu است .

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خب اگه امکان داره شما یکی دو تا تاکتیک موثر توی تاپیک فیفا ۱۱ بزارید، شاید تنظیم های ما بد بوده.
    اکثر کسایی که بازی میکنن اصلا تنظیمات تاکتیک ها رو بلد نیستن
    مثل خودم
    واسه ی fifa 12 اگه یکی لطف کنه کل شو آموزش بده ازش ممنون میشم بی نهایتــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
    شما لینک هایی که توی این پسته رو بخونید ... بعد میفهمید این تاکتیک ها چی هست واقعا ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من خودم قبلا همش رو حالت دیفالت میرفتم ولی حالا که در ست متوجه شدم خیلی راحت تر شده بازیو همون چیزی که میخوام رو توی بازی اجرا میکنند ...

14. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من در مقابل cpu هم تاثیر داره ولی چون شما زیاد با cpu بازی میکنی،بنابراین شما دراوردی نقاط ضعف و قوت cpu رو و میدونی که نقاط ضعفش کجاس برای همین راحت تر از این حرف ها میبری مه بخوای براش تاکتیک پیاده کنی ولی این معنیش این نیست که تاکتیک بی تاثیره
    یه مثال میزنم وقتی مثلا man utd در مقابل آفتابه سازی زابل بازی کته،بدون تاکتیم هم میبره ولی این معنیش این نیست که تاکتیک بی تاثیره بلکه منظور اینه که تیم حریف در این حد نیست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

نه دوست عزیز تاکتیک ها در فیفا با دقت بالایی برنامه ریزی شدند.
    ولی این چیزی که شما بهش اشاره میکنید نتیجه بازی شماست،در فیفا CPU خودش رو با شما هماهنگ میکنه.دیفالت بازی کنی از اون هم یه بازی دیفالت میبینی.
    ولی تاکتیک بچینی بسته به موقعیت تغییر بدی اون هم مجبور میشه روشش رو عوض کنه.

17. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سوالي داشتم از دوستان فقط اميدوارم فكر نكنيد كه خيلي آماتور هستم
    من وقتي مثلا رئال رو انتخاب ميكنم تا با بارسا بازي كنم فقط در طول بازي به فكر گل زدن هستم و نهايتاً چند تا بازيكن رو تعويض ميكنم سوالم اينه كه آيا واقعا نوع تاكتيك يا پرس يا بسياري از موارد كه در قسمت تنظيمات تيم هست مهمه و كارايي داره؟؟؟اگر واقعا اينطور هست چطور بايد اين همه تنظيمات رو بلد باشم؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •