تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 74 اولاول ... 1454606162636465666768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

سلام دوستان
    من اول از همه باید از وحید تشکر کنم که باعث شد من این بازی رو انجام بدم و بعنوان اولین CRPG عمرم ازش لذت ببرم
    راستش من نقد نویس خوبی نیستم اما برعکس گیمر خوبی هستم و معمولا هر بازی رو که با جدیت تمام بازی کنم اطلاعات خیلی زیادی رو از بازی کسب می کنم تا نهایت لذت رو ازش ببرم
    برای همین بازی هایی رو براشون وقت می ذارم که ارزش اون وقت رو داشته باشند و این بازی یعنی DA2 در یک کلام بی نظیر بود اگه بخوام نقدی هم بنویسم راجب این بازی باید لغت بی نظیر رو تفسیر کنم
    واقعا سخته از ناشناخته ترین ژانر بازی ای رو انجام بدی که همون بازی باعث بشه خیلی از بازی های سبک های پرطرفدار مثل شوترها و ... رو از یادت ببره
    باید به بایوویر هم تبریک گفت واقعا یک شرکت استثناییه شاهکار بی بدیل ME و حالا هم DA جای کوچکترین اعتراضی رو برای گیمرها باقی نمیذاره من خودم عاشق مبارزه هاش شدم خیلی باحاله
    زمانی که مبارزه می کنم از ذهنم و فکرم طوری استفاده می کنم که انگار دارم سری توتال وار بازی می کنم و وسط میدان جنگ هستم اخه توی سری توتال وار هم میشد بازی رو Pause کرد و دستورات رو اعمال کرد
    وقتی در یک مبارزه شکست میخورم و چندین استراتژی رو امتحان می کنم تا پیروز بشم بیشتر از قبل به عمق بازی پی می برم و می فهمم که سازندگان این بازی بر روی ذره ذره بازی کار کردن و هیچ جای بازی بی برنامه نیست
    سوالی هم داشتم این بازی مثل مس افکت 2 دی ال سی داره ؟ اخه دی ال سی های مس افکت 2 راوی اتفاقات مس افکت 2 و مس افکت 3 بود
    من امیدوارم دی ال سی داشته باشه تا نهایت لذت رو ازش ببرم و همینطور در داستانش غرق بشم
    آقا ببخشید پابرهنه می پرم وسط بحث
    شما یک CRPG خوب بازی کردی ولی بهترین CRPG رو بازی نکردی .
    اگه از این سبک خوشت اومد باید بگم شماره 1 این بازی خیلی بهتر از 2شه و اون یه CRPG ناب و فوق العادست .
    اگرم بازم دنبال این سبک می گردی ، Dungeon Siege 3 امسال میاد که شماره 1 و2 ش از نظر من فوق العاده بودن .

2. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

کاملا با برادر گرگ نما موافقم...
    DA1 یه چیز دیگه بود...
    درسته توی 2 از لحاظ بصری یه کم بازی پیشرفت کرده اما گیم پلی 1 رو بنده بیشتر پسندیدم...
    البته این نظر منه...

یا حق

4. 4 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من اول از همه باید از وحید تشکر کنم که باعث شد من این بازی رو انجام بدم و بعنوان اولین CRPG عمرم ازش لذت ببرم
    راستش من نقد نویس خوبی نیستم اما برعکس گیمر خوبی هستم و معمولا هر بازی رو که با جدیت تمام بازی کنم اطلاعات خیلی زیادی رو از بازی کسب می کنم تا نهایت لذت رو ازش ببرم
    برای همین بازی هایی رو براشون وقت می ذارم که ارزش اون وقت رو داشته باشند و این بازی یعنی DA2 در یک کلام بی نظیر بود اگه بخوام نقدی هم بنویسم راجب این بازی باید لغت بی نظیر رو تفسیر کنم
    واقعا سخته از ناشناخته ترین ژانر بازی ای رو انجام بدی که همون بازی باعث بشه خیلی از بازی های سبک های پرطرفدار مثل شوترها و ... رو از یادت ببره
    باید به بایوویر هم تبریک گفت واقعا یک شرکت استثناییه شاهکار بی بدیل ME و حالا هم DA جای کوچکترین اعتراضی رو برای گیمرها باقی نمیذاره من خودم عاشق مبارزه هاش شدم خیلی باحاله
    زمانی که مبارزه می کنم از ذهنم و فکرم طوری استفاده می کنم که انگار دارم سری توتال وار بازی می کنم و وسط میدان جنگ هستم اخه توی سری توتال وار هم میشد بازی رو Pause کرد و دستورات رو اعمال کرد
    وقتی در یک مبارزه شکست میخورم و چندین استراتژی رو امتحان می کنم تا پیروز بشم بیشتر از قبل به عمق بازی پی می برم و می فهمم که سازندگان این بازی بر روی ذره ذره بازی کار کردن و هیچ جای بازی بی برنامه نیست
    دقیقا این سبک خصوصیتش اینه که باید با تاکتیک جلو رفت و بدون تاکتیک اصلا نمیشه رفت البته اگه روی آسون ترین درجه سختی نذاریم که در اون صورت میشه رفت و اونجوری لذت این سبک از بین میره!
    حتما بهت توصیه می کنم که شماره یک اونو هم بری که از بازی های خیلی تاپ CRPG آخرین بازی همینه و بقیه بیشترشون خیلی قدیمین و ممکنه به خاطر همین نتونی اونا رو بری

آقا ببخشید پابرهنه می پرم وسط بحث
    شما یک CRPG خوب بازی کردی ولی بهترین CRPG رو بازی نکردی .
    اگه از این سبک خوشت اومد باید بگم شماره 1 این بازی خیلی بهتر از 2شه و اون یه CRPG ناب و فوق العادست .
    اگرم بازم دنبال این سبک می گردی ، Dungeon Siege 3 امسال میاد که شماره 1 و2 ش از نظر من فوق العاده بودن .
    درست میگی
    شماره 1 یکی از بهترین CRPG های بود و حتی جزو 3 تا CRPG برتر تاریخ می تونه قرار بگیره
    Dungeon Siege هم بازی خیلی خوبه و به RPG باز ها شماره یک و دو اون صد در صد توصیه میشه ولی CRPG نیست

6. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

Dungeon Siege هم بازی خیلی خوبه و به RPG باز ها شماره یک و دو اون صد در صد توصیه میشه ولی CRPG نیست
    حالا CRPG بودن یا نبودنش خیلی مهم نیست ولی المانهای یک بازی نقش آفرینی کامپیوتری موفق رو داشت .
    اونجا هم یه تیم داشتی متشکل از جادگر و تیرانداز و شمشیر زن و برای بعضی مبارزاتم باید با فکر میرفتی جلو و استراتژی می چیدی . حالا امیدوارم شماره 3شم مثل قبلیا فوق العاده باشه .

8. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من برای بار دوم بازی رو رفتم با تمپلارها متحد شدم
    در طول بازی با مریل رومانس داشتم و کل به خونه خودم اورده بودمش قبل نبرد نهایی هم هاوک بهش گفت دوستش داره و ...
    آخر بازی بعد از شکست دادن مریدث واریک واسه سیکر اینطور تعریف می کنه :
    ..... همه ما قهرمان رو ترک کردیم .... به جز ایزابلا ..........
    من کاملا با مریل رومانس داشتم پس طبیعتا مریل باید با من بمونه دیگه
    البته Friendship ایزابلا و فنریس و چند نفر دیگه هم کامل کامل بود اما چرا مریل با هاوک نمی مونه ؟
    یکی میتونه توضیح بده من که گیج شدم الان فکر می کنم شاید بازی قاط زده چون من یه جورایی با ایزابلا تا قسمت هایی از رومانس پیش رفتم اما رومانس نهایی رو با مریل داشتم
    ؟؟؟
    ---------------------
    من موقع نصب بازی دیدم که نصب کننده نداره و فقط باید محتویات دی وی دی رو کپی کنم روی هارد
    کسی میتونه Installer رسمی رو بذاره ؟ فقط نصب کننده رو میخوام

ممنون
    Last edited by M A X I M U M; 08-04-2011 at 06:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من موقع نصب بازی دیدم که نصب کننده نداره و فقط باید محتویات دی وی دی رو کپی کنم روی هارد
    کسی میتونه Installer رسمی رو بذاره ؟ فقط نصب کننده رو میخوام

ممنون
    من خودم از اینجا دانلود کردم ریلیز اصلی بازی بود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

6 رمزهای بازی

برای رمزها به آدرس زیر برید
    کد:
    فقط بگم فرمت صحیح رمز اضافه کردن xp به صورت زیره
    runscript addxp x
    که به جای x آخر باید مقدار بدید و این مقدار میتونه هر عددی باشه (هرچی بزرگتر بهتر)
    بقیه رمزها صحیح اند و من همه را تست کردم.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من خودم از اینجا دانلود کردم ریلیز اصلی بازی بود
    کد:
    میتونی لطف کنی نصب کننده رو برام آپ کنی
    نباید حجمش بیشتر از 1 مگ باشه
    فقط نصب کننده شو می خوام فایل Setup
    میتونی تمام فایل های داخل پوشه هارو پاک کنی خودم جایگزین می کنم
    اگه اینکارو بکنی واقعا ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

سلام دوستان
    من بازی رو تموم کردم و بعد دی ال سی ها رو نصب کردم ولی کوئستی اضافه نشد که انجامش بدم
    فقط سباستین به اعضا اضافه شده و the black emporium به نقشه بازی(kirkwall) و البته یه سگ
    دی ال سی ها رو باید قبل تموم شدن بازی نصب می کردم؟
    یعنی کسی دی ال سی نصب نکرده؟

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یعنی کسی دی ال سی نصب نکرده؟
    باید همینا باشه،به علاوه اون آت وآشغالای تو صندوق
    هنوز dlcـهای داستانی نیومده (اگه قرار باشه بیاد که حتما میاد)

15. 2 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •