تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 64 از 503 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

ممنون از لطف همه دوستان كه پاسخ ئدادن به سوالم .
    اما اين سوالم خيلي برام مهمه ممنونميشم اين رو هم كمك كميد :
    یه سوال دیگه اینکه چطور میتونم بین لپ تاپ و این گوشی فایل و اینترنت شیر کنم .خیلی گشتم اما چیز خاصی نیافتم.ممنون از لطفتون.

داره خودمونی میشه WikiJoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در مورد قیمت گوشی هم فکر می کنم مناسب ترین قیمت ها مربوط به شیراز باشه...
    دوست عزيز ممكنه آدرس بدي؟
    مي خوام هر وقت گذرم به شيراز افتاد جايي رو بلد باشم
    ممنون

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دوست عزيز ممكنه آدرس بدي؟
    مي خوام هر وقت گذرم به شيراز افتاد جايي رو بلد باشم
    ممنون
    بهترین مکان عفیف آباد هست...همچنین می تونید به خیابان ملاصدرا و اطلس موبایل(فلکه اطلس) هم سر بزنید.

در آغاز فعالیت رهام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

13 گارانتی

در ضمن ایمیل هم به سونی اریکسون فرستادم. اونا میگن شاید گوشی تقلبیه !!!!!(که امکان نداره).
    در ضمن گارانتی در ایران معنا نداره.یه تعداد شرکت که خودشونو نماینده مستقیم سونی اریکسون اعلام میکنند (اگه بودند هم اسمشون تو سایت سونی اریکسون بود هم اینکه این مشکلات رو به اونها انتقال میدادند).پس به نظر من زیاد خودتونو درگیر گارانتی هم نکنید(همش طبل توخالیه).
    سلام دوستان،
    در مورد مطلب بالا، چون خودم تجربه ای دارم ، گفتم در اختیار شما قرار بدم:
    من از اولین کسانی بودن که P1 رو آپدیت کردم و به مشکل آنتن دهی برخوردم. چون گوشی من گارانتی سیتادل بود، بردم اونجا چون تا اون موقع به این مشکل برخورد نکرده بودن، گفتن باید بررسی کنیم. حدود 10 روز گوشی اونجا بود و من هم مرتب پیگیری می کردم و حتی داخل قسمت GSM سیتادل هم رفتم و با مدیرشون صحبت کردم. (توی پرانتز در مورد نماینده بودن سیتادل که شما اثری ازش در سایت سونی اریکسون نمی بینید، من در همین مرکز تمام لیسانسهایی که از سونی اریکسون گرفته بودن و به دیوار نصب بود رو دیدم و همین سوال شما رو کردم و جوابشون منظقی بود: همانطور که می دونید ما در تحریم هستیم و اگر شرکتی با ما در ارتباط باشه براش مشکل ایجاد می کنند و به همین دلیل نمی تونن وجود نمایندگی رسمی در ایران رو واضحا اعلام کنند.) خلاصه بعد از ده روز گفتن بیا و وقتی رفتم یک گوشی نو به من دادند.
    در ضمن من هم توصیه بقیه دوستان رو دارم که به هیچ وجه آپدیت نکنید چون خوده سونی اریکسون مادر هم نمی دونه چرا این اتفاق می افته.

موفق باشید
    Last edited by رهام; 17-01-2008 at 01:22.

داره خودمونی میشه Ashkan1980's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان،
    در مورد مطلب بالا، چون خودم تجربه ای دارم ، گفتم در اختیار شما قرار بدم:
    من از اولین کسانی بودن که P1 رو آپدیت کردم و به مشکل آنتن دهی برخوردم. چون گوشی من گارانتی سیتادل بود، بردم اونجا چون تا اون موقع به این مشکل برخورد نکرده بودن، گفتن باید بررسی کنیم. حدود 10 روز گوشی اونجا بود و من هم مرتب پیگیری می کردم و حتی داخل قسمت GSM سیتادل هم رفتم و با مدیرشون صحبت کردم. (توی پرانتز در مورد نماینده بودن سیتادل که شما اثری ازش در سایت سونی اریکسون نمی بینید، من در همین مرکز تمام لیسانسهایی که از سونی اریکسون گرفته بودن و به دیوار نصب بود رو دیدم و همین سوال شما رو کردم و جوابشون منظقی بود: همانطور که می دونید ما در تحریم هستیم و اگر شرکتی با ما در ارتباط باشه براش مشکل ایجاد می کنند و به همین دلیل نمی تونن وجود نمایندگی رسمی در ایران رو واضحا اعلام کنند.) خلاصه بعد از ده روز گفتن بیا و وقتی رفتم یک گوشی نو به من دادند.
    در ضمن من هم توصیه بقیه دوستان رو دارم که به هیچ وجه آپدیت نکنید چون خوده سونی اریکسون مادر هم نمی دونه چرا این اتفاق می افته.

موفق باشید
    دقیقاً همینطوره که شما گفتی. من هم وقتی به این مشکل برخوردم چند بار باهاشون مکاتبه کردم که آخرش ما رو پیچوندن.

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام دوستان بالاخره تصمیم گرفتم p1 بخرم لطفا بگویید موقع خرید به چه چیزهایی توجه کنم؟

در آغاز فعالیت Mars Solar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

14 استفاده از Vpn برای اتصال به اینترنت

سلام دوستان

کسی میدونه چطور میشه برای استفاده از اینترنت به شبکه بیسیمی که نیاز به VPN داره متصل شد؟

با Wifi به شبکه متصل میشم ولی این شبکه برای استفاده از اینترنت نیاز به یه اتصال VPN داره. این کار رو با Laptop به راحتی انجام میدم.
    در مورد P1 نرم افزار VPN Manager رو که سایت سونی اریکسون معرفی کرده نصب کردم ولی ظاهرا تنظیمات مربوط به VPN ویندوز رو نداره یااینکه من نتونستم تنظیمش کنم.

کسی تونسته با P1 از طریق VPN به اینترنت متصل بشه؟

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

با سلام دوستان بالاخره تصمیم گرفتم p1 بخرم لطفا بگویید موقع خرید به چه چیزهایی توجه کنم؟
    با منوی سرویس کلش رو چک کن
    بالا * پایین پایین * پایین *
    فقط در هر بار یه اندازه ی یک کلیک!! چرخ بقل رو پچرخون

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با منوی سرویس کلش رو چک کن
    بالا * پایین پایین * پایین *
    فقط در هر بار یه اندازه ی یک کلیک!! چرخ بقل رو پچرخون
    دوست عزیز بالا وپایین با همان چرخ بقلشه؟ میگم از کجا بفهمم که گوشی نو است و آپدیت نشده است؟با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALFA323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Shiraz - BandarAbbas. ... Name : Moein

پيش فرض

نــــــــــــــــــــــــ ــــــه!!!
    واقعا؟!!!!!!!!!!!!!!
    اما نميتونم بيام شيراز
    به كي اعتماد كنم؟
    تو این دوره زمونه به هیچ کس نمیشه اطمینان کرد ...حقم داری !... اگر خودت بیای شیراز بگیری که بهتره اگر نتونستی به من یا آقا محمد عزیز پیغام خصوصی بده تا کارت رو انجام بدیم ...در ضمن توجه داشته باش با گارانتی سیتاتل 385 فروخته میشه ( برچسب گارانتی هم رو جعبه چسبانده میشه )...
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •