ممنون از لطف همه دوستان كه پاسخ ئدادن به سوالم .
اما اين سوالم خيلي برام مهمه ممنونميشم اين رو هم كمك كميد :
یه سوال دیگه اینکه چطور میتونم بین لپ تاپ و این گوشی فایل و اینترنت شیر کنم .خیلی گشتم اما چیز خاصی نیافتم.ممنون از لطفتون.
ممنون از لطف همه دوستان كه پاسخ ئدادن به سوالم .
اما اين سوالم خيلي برام مهمه ممنونميشم اين رو هم كمك كميد :
یه سوال دیگه اینکه چطور میتونم بین لپ تاپ و این گوشی فایل و اینترنت شیر کنم .خیلی گشتم اما چیز خاصی نیافتم.ممنون از لطفتون.
دوست عزيز ممكنه آدرس بدي؟
مي خوام هر وقت گذرم به شيراز افتاد جايي رو بلد باشم
ممنون
بهترین مکان عفیف آباد هست...همچنین می تونید به خیابان ملاصدرا و اطلس موبایل(فلکه اطلس) هم سر بزنید.
سلام دوستان،
در مورد مطلب بالا، چون خودم تجربه ای دارم ، گفتم در اختیار شما قرار بدم:
من از اولین کسانی بودن که P1 رو آپدیت کردم و به مشکل آنتن دهی برخوردم. چون گوشی من گارانتی سیتادل بود، بردم اونجا چون تا اون موقع به این مشکل برخورد نکرده بودن، گفتن باید بررسی کنیم. حدود 10 روز گوشی اونجا بود و من هم مرتب پیگیری می کردم و حتی داخل قسمت GSM سیتادل هم رفتم و با مدیرشون صحبت کردم. (توی پرانتز در مورد نماینده بودن سیتادل که شما اثری ازش در سایت سونی اریکسون نمی بینید، من در همین مرکز تمام لیسانسهایی که از سونی اریکسون گرفته بودن و به دیوار نصب بود رو دیدم و همین سوال شما رو کردم و جوابشون منظقی بود: همانطور که می دونید ما در تحریم هستیم و اگر شرکتی با ما در ارتباط باشه براش مشکل ایجاد می کنند و به همین دلیل نمی تونن وجود نمایندگی رسمی در ایران رو واضحا اعلام کنند.) خلاصه بعد از ده روز گفتن بیا و وقتی رفتم یک گوشی نو به من دادند.
در ضمن من هم توصیه بقیه دوستان رو دارم که به هیچ وجه آپدیت نکنید چون خوده سونی اریکسون مادر هم نمی دونه چرا این اتفاق می افته.
موفق باشید
Last edited by رهام; 17-01-2008 at 01:22.
دقیقاً همینطوره که شما گفتی. من هم وقتی به این مشکل برخوردم چند بار باهاشون مکاتبه کردم که آخرش ما رو پیچوندن.
با سلام دوستان بالاخره تصمیم گرفتم p1 بخرم لطفا بگویید موقع خرید به چه چیزهایی توجه کنم؟
سلام دوستان
کسی میدونه چطور میشه برای استفاده از اینترنت به شبکه بیسیمی که نیاز به VPN داره متصل شد؟
با Wifi به شبکه متصل میشم ولی این شبکه برای استفاده از اینترنت نیاز به یه اتصال VPN داره. این کار رو با Laptop به راحتی انجام میدم.
در مورد P1 نرم افزار VPN Manager رو که سایت سونی اریکسون معرفی کرده نصب کردم ولی ظاهرا تنظیمات مربوط به VPN ویندوز رو نداره یااینکه من نتونستم تنظیمش کنم.
کسی تونسته با P1 از طریق VPN به اینترنت متصل بشه؟
با منوی سرویس کلش رو چک کن
بالا * پایین پایین * پایین *
فقط در هر بار یه اندازه ی یک کلیک!! چرخ بقل رو پچرخون
دوست عزیز بالا وپایین با همان چرخ بقلشه؟ میگم از کجا بفهمم که گوشی نو است و آپدیت نشده است؟با تشکر
تو این دوره زمونه به هیچ کس نمیشه اطمینان کرد ...حقم داری !... اگر خودت بیای شیراز بگیری که بهتره اگر نتونستی به من یا آقا محمد عزیز پیغام خصوصی بده تا کارت رو انجام بدیم ...در ضمن توجه داشته باش با گارانتی سیتاتل 385 فروخته میشه ( برچسب گارانتی هم رو جعبه چسبانده میشه )...نــــــــــــــــــــــــ ــــــه!!!
واقعا؟!!!!!!!!!!!!!!
اما نميتونم بيام شيراز
به كي اعتماد كنم؟![]()
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)