تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 74 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به بخشید من بازی رو نصب کردن وقتی اجراش میکنم eror میده خواهش میکنک راهنمایم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

دوستان من تازه از دیروز شروع کردم بازی کنم ، شخصیت خودمو mage و male انتخاب کردم ، نمیشه یه کاری کرد که bethany اول بازی کشته نشه ؟
    با توجه به اینکه من خودم رو mage گذاشتم چه سرنوشتی در انتظارمه ؟ آخه داداشم میگفت خودش warrior بود ، بتانی رو که جادوگر بوده باید بین کشته شدن یا رفتن به برج براش یه گزینه رو انتخاب میکرده .
    یه سوالایی پرسیدی که چند صفحه جواب داره سرنوشتت رو که باید بازی کنی!
    هم من هم دوستان چند صفحه قبل چندین بار هم کامل توضیح دادیم اگه چند صفحه قبل رو بخونید متوجه میشید. شما چون میج هستی بتانی میمیره(حتما) اگه نبودی کارور میمیرد. انتخابی هم که گفتی ماله تقریبا وسطای بازیه.

3. این کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

بعد از تمـوم کردن بازی دیگه نمیشه ماموریت های مونده رو رفت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

بعد از تمـوم کردن بازی دیگه نمیشه ماموریت های مونده رو رفت؟
    خیر دوست عزیز، نمیشود...

6. 2 کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

سلام من این بازیو تا حالا بازی نکردم چه جوریه؟ شبیه The Last Remnant یا نه؟ در هر صورت باس بازی باحالی باشه با این حجم بالای طرفداراش!
    کسی نبود؟
    بخرم یا نه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

شباهتی به Last remnant نداره ولی سبکش نقش آفرینیه .
    نبردهاش نوبتی نیست و شبیه بازیهای اکشن شده که البته بعضی جاهاشم باید با فکر بجنگی .
    در کل بازی قشنگیه

9. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من اول از همه باید از وحید تشکر کنم که باعث شد من این بازی رو انجام بدم و بعنوان اولین CRPG عمرم ازش لذت ببرم
    راستش من نقد نویس خوبی نیستم اما برعکس گیمر خوبی هستم و معمولا هر بازی رو که با جدیت تمام بازی کنم اطلاعات خیلی زیادی رو از بازی کسب می کنم تا نهایت لذت رو ازش ببرم
    برای همین بازی هایی رو براشون وقت می ذارم که ارزش اون وقت رو داشته باشند و این بازی یعنی DA2 در یک کلام بی نظیر بود اگه بخوام نقدی هم بنویسم راجب این بازی باید لغت بی نظیر رو تفسیر کنم
    واقعا سخته از ناشناخته ترین ژانر بازی ای رو انجام بدی که همون بازی باعث بشه خیلی از بازی های سبک های پرطرفدار مثل شوترها و ... رو از یادت ببره
    باید به بایوویر هم تبریک گفت واقعا یک شرکت استثناییه شاهکار بی بدیل ME و حالا هم DA جای کوچکترین اعتراضی رو برای گیمرها باقی نمیذاره من خودم عاشق مبارزه هاش شدم خیلی باحاله
    زمانی که مبارزه می کنم از ذهنم و فکرم طوری استفاده می کنم که انگار دارم سری توتال وار بازی می کنم و وسط میدان جنگ هستم اخه توی سری توتال وار هم میشد بازی رو Pause کرد و دستورات رو اعمال کرد
    وقتی در یک مبارزه شکست میخورم و چندین استراتژی رو امتحان می کنم تا پیروز بشم بیشتر از قبل به عمق بازی پی می برم و می فهمم که سازندگان این بازی بر روی ذره ذره بازی کار کردن و هیچ جای بازی بی برنامه نیست
    سوالی هم داشتم این بازی مثل مس افکت 2 دی ال سی داره ؟ اخه دی ال سی های مس افکت 2 راوی اتفاقات مس افکت 2 و مس افکت 3 بود
    من امیدوارم دی ال سی داشته باشه تا نهایت لذت رو ازش ببرم و همینطور در داستانش غرق بشم

11. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من اول از همه باید از وحید تشکر کنم که باعث شد من این بازی رو انجام بدم و بعنوان اولین CRPG عمرم ازش لذت ببرم
    راستش من نقد نویس خوبی نیستم اما برعکس گیمر خوبی هستم و معمولا هر بازی رو که با جدیت تمام بازی کنم اطلاعات خیلی زیادی رو از بازی کسب می کنم تا نهایت لذت رو ازش ببرم
    برای همین بازی هایی رو براشون وقت می ذارم که ارزش اون وقت رو داشته باشند و این بازی یعنی DA2 در یک کلام بی نظیر بود اگه بخوام نقدی هم بنویسم راجب این بازی باید لغت بی نظیر رو تفسیر کنم
    واقعا سخته از ناشناخته ترین ژانر بازی ای رو انجام بدی که همون بازی باعث بشه خیلی از بازی های سبک های پرطرفدار مثل شوترها و ... رو از یادت ببره
    باید به بایوویر هم تبریک گفت واقعا یک شرکت استثناییه شاهکار بی بدیل ME و حالا هم DA جای کوچکترین اعتراضی رو برای گیمرها باقی نمیذاره من خودم عاشق مبارزه هاش شدم خیلی باحاله
    زمانی که مبارزه می کنم از ذهنم و فکرم طوری استفاده می کنم که انگار دارم سری توتال وار بازی می کنم و وسط میدان جنگ هستم اخه توی سری توتال وار هم میشد بازی رو Pause کرد و دستورات رو اعمال کرد
    وقتی در یک مبارزه شکست میخورم و چندین استراتژی رو امتحان می کنم تا پیروز بشم بیشتر از قبل به عمق بازی پی می برم و می فهمم که سازندگان این بازی بر روی ذره ذره بازی کار کردن و هیچ جای بازی بی برنامه نیست
    سوالی هم داشتم این بازی مثل مس افکت 2 دی ال سی داره ؟ اخه دی ال سی های مس افکت 2 راوی اتفاقات مس افکت 2 و مس افکت 3 بود
    من امیدوارم دی ال سی داشته باشه تا نهایت لذت رو ازش ببرم و همینطور در داستانش غرق بشم
    بله دوست عزیز dlc داره خوبشم داره .
    دوست عزیز با این عشق و علاقه ای که شما به da2 پیدا کردی ، پیشنهادم اینه که da:origins رو اول بازی کنی ، بعد بری سراغ dlc های شماره ی 1 مثل awakaning ، بعدش تازه نوبت به dlc های شماره ی 2 میرسه .

13. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

سلام دوستان
    من بازی رو تموم کردم و بعد دی ال سی ها رو نصب کردم ولی کوئستی اضافه نشد که انجامش بدم
    فقط سباستین به اعضا اضافه شده و the black emporium به نقشه بازی(kirkwall) و البته یه سگ
    دی ال سی ها رو باید قبل تموم شدن بازی نصب می کردم؟

در آغاز فعالیت Erendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من بازی رو تا اخرش رفتم ولی زره وشمشیر مثل اول بازی که باید کلاسو انتخاب کرد پیدا نکردم دوستان میدونن چجوری میشه پیدا کرد یا اینکه اصلا تو خود بازی بهم نمیده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •