به بخشید من بازی رو نصب کردن وقتی اجراش میکنم eror میده خواهش میکنک راهنمایم کنید
به بخشید من بازی رو نصب کردن وقتی اجراش میکنم eror میده خواهش میکنک راهنمایم کنید
یه سوالایی پرسیدی که چند صفحه جواب دارهسرنوشتت رو که باید بازی کنی!
هم من هم دوستان چند صفحه قبل چندین بار هم کامل توضیح دادیم اگه چند صفحه قبل رو بخونید متوجه میشید. شما چون میج هستی بتانی میمیره(حتما) اگه نبودی کارور میمیرد. انتخابی هم که گفتی ماله تقریبا وسطای بازیه.
بعد از تمـوم کردن بازی دیگه نمیشه ماموریت های مونده رو رفت؟
خیر دوست عزیز، نمیشود...
کسی نبود؟
بخرم یا نه؟
شباهتی به Last remnant نداره ولی سبکش نقش آفرینیه .
نبردهاش نوبتی نیست و شبیه بازیهای اکشن شده که البته بعضی جاهاشم باید با فکر بجنگی .
در کل بازی قشنگیه![]()
سلام دوستان
من اول از همه باید از وحید تشکر کنم که باعث شد من این بازی رو انجام بدم و بعنوان اولین CRPG عمرم ازش لذت ببرم
راستش من نقد نویس خوبی نیستم اما برعکس گیمر خوبی هستم و معمولا هر بازی رو که با جدیت تمام بازی کنم اطلاعات خیلی زیادی رو از بازی کسب می کنم تا نهایت لذت رو ازش ببرم
برای همین بازی هایی رو براشون وقت می ذارم که ارزش اون وقت رو داشته باشند و این بازی یعنی DA2 در یک کلام بی نظیر بود اگه بخوام نقدی هم بنویسم راجب این بازی باید لغت بی نظیر رو تفسیر کنم
واقعا سخته از ناشناخته ترین ژانر بازی ای رو انجام بدی که همون بازی باعث بشه خیلی از بازی های سبک های پرطرفدار مثل شوترها و ... رو از یادت ببره
باید به بایوویر هم تبریک گفت واقعا یک شرکت استثناییه شاهکار بی بدیل ME و حالا هم DA جای کوچکترین اعتراضی رو برای گیمرها باقی نمیذاره من خودم عاشق مبارزه هاش شدم خیلی باحاله
زمانی که مبارزه می کنم از ذهنم و فکرم طوری استفاده می کنم که انگار دارم سری توتال وار بازی می کنم و وسط میدان جنگ هستم اخه توی سری توتال وار هم میشد بازی رو Pause کرد و دستورات رو اعمال کرد
وقتی در یک مبارزه شکست میخورم و چندین استراتژی رو امتحان می کنم تا پیروز بشم بیشتر از قبل به عمق بازی پی می برم و می فهمم که سازندگان این بازی بر روی ذره ذره بازی کار کردن و هیچ جای بازی بی برنامه نیست
سوالی هم داشتم این بازی مثل مس افکت 2 دی ال سی داره ؟ اخه دی ال سی های مس افکت 2 راوی اتفاقات مس افکت 2 و مس افکت 3 بود
من امیدوارم دی ال سی داشته باشه تا نهایت لذت رو ازش ببرم و همینطور در داستانش غرق بشم
بله دوست عزیز dlc داره خوبشم داره .
دوست عزیز با این عشق و علاقه ای که شما به da2 پیدا کردی ، پیشنهادم اینه که da:origins رو اول بازی کنی ، بعد بری سراغ dlc های شماره ی 1 مثل awakaning ، بعدش تازه نوبت به dlc های شماره ی 2 میرسه .
سلام دوستان
من بازی رو تموم کردم و بعد دی ال سی ها رو نصب کردم ولی کوئستی اضافه نشد که انجامش بدم
فقط سباستین به اعضا اضافه شده و the black emporium به نقشه بازی(kirkwall) و البته یه سگ
دی ال سی ها رو باید قبل تموم شدن بازی نصب می کردم؟
سلام دوستان
من بازی رو تا اخرش رفتم ولی زره وشمشیر مثل اول بازی که باید کلاسو انتخاب کرد پیدا نکردم دوستان میدونن چجوری میشه پیدا کرد یا اینکه اصلا تو خود بازی بهم نمیده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)