20 مگلینک خبر رو میتونی بذاری؟
یه چیز دیگه ، چیز چیز ان رو ایرانسل جواب میده؟ مال من ارور 619 میده
a connection to the remote computer could not established, so the port ... closed
20 مگلینک خبر رو میتونی بذاری؟
یه چیز دیگه ، چیز چیز ان رو ایرانسل جواب میده؟ مال من ارور 619 میده
a connection to the remote computer could not established, so the port ... closed
خدا کنه اینجوری باشه.ولی یه چیزی ته دلم داد میزنه:عمرا
خوب پس معلوم قضیه چیه.حالا که اکثر سایتهای داخلی رو مجبور کردن برن رو دامنه ir حالا این کاررو میکنن تا قیلترینگ راحتتر بشه.یعنی اینجوری کل دنیا منهای ایران قیلتر میشه.اونوقت بجای اینترنشنال نتورک باید بگیم ایران نتورک.یعنی internet میشه irnet فکر کنم توی این کار جزو اولینها باشیم(بعد کره شمالی میشیم دوم)این است عصر تکنولوژی مدرن با افکار عصر هجری...![]()
دوستان من دارم با سرعتی بین 21 تا 30 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم(در ساعاتی که خط شلوغه تا 17 پایین میاد). البته یه هفته اس مشغولم و خوشبختانه همینجوری برام مونده. لازم بذکره که باید با fieldtest برم روی یه دکل بخصوص تا این سرعت رو بگیرم. واقعا خیلی راضیم و امیدوارم محدودش نکنن. 10 تومن خیلی مفته. اینجا adsl 128 نامحدود رو میدن ماهی 30 تومن.
================================================== ==============
حالا یه سوال فنی- این همه شارژ و دشارژ شدن باتری با این سرویس- باعث خرابی خود گوشی و یا باتری نمیشه؟ من 24 ساعته دارم دانلود میکنم...
پاینده ایرانسل.
درست شفاف سازی نکردن . ولی گفتن که تا 3 سال دیگه تا دم خونه ی تمام شهر نشین ها فیبر می کشن که می تونیم در این موقع اینترنت با سرعت 20 مگ بدیم . سرویس ویدیو آنلاین و ..... جزو این سرویس ها می باشد و اصلا نترسین سایت های خارجی رو نمی بندن . فقط سایت های ایرانی رو میارن داخل ایران ( روی سرور ایران ) . همین !
دقیقا مشکل همینجاست.الان برخی مناطق که آزمایشی فیبر شدن مشکل اینترنت پرسرعت دارن.وگرنه چرا الان در این مناطق نمیدن؟چون فعلا امکانتش رو ندارن.من الان خطم فیبره میخوام برم اگه بشه دوباره کابل مسی کننفیبر نوری دکوری،نمی خوایم...نمی خوایم...
اومدن یه سری مناطق رو فیبر نوری کردن تا از امکانات پیشرفته این سیستم بشه استفاده کردد.بعد رفتن دنبال امکاناتش.مثلا برای adsl یه سری کارتهای مخصوص(اسمش رو نمیدونم)باید در پستهای مخابراتی نصب بشه.رفتن اون رو بگیرن جنس آلمانیش رو پیداکردن دیدن گرونه.گفتن برو بابا تا چین هست غمی نیست.فله ای این کارتهای چینی رو گرفتن.امتحان که کردن دیدن درست کار نمیکنه و یه کلاه گشاد افتاده رو سرشون.برگشتن دوباره کارتهای آلمانی رو بخرن دیدن بخاطر قطعنامه های مختلف و رنگارنگ نمیتونن بخرن.حالا این وسط کاربرایی که مثل موش آزمایشگاهی به دایل آپ تبعید شده بودن رو باید دست به سر میکردن که جمله معروف "دوماه دیگه حل میشه"رو به تصویب رسوندن.
این خلاصه ماجرای 2-3 سال گشته بود.حالا مثل اینکه چین پیشرفت کرده و مطابق با تکنولوژی داره اون کارتها رو میزنه.به هر حال ما که از خدامونه یه کم طعم پیشرفت رو بچشیم.
------------------------------------------------------------------------------
من نقشه محل دقیق دکلهای ایرانسل و همراه اول رو میخوام.مخصوصا ایرانسل.برای تهران.کسی میونه کمکی کنه؟؟
Last edited by mohammad_87; 02-08-2010 at 20:51.
توی تابناک هنوز لینکش باید باشه
توی گوگل بنویس اینرتنت بیست مگ ایران لینکهای خبری رو نشون میده
2- اون چیز پی ان برای ایرانسل بسته است ! ( چه خبره دیگه هم خدا رو میخواین هم خرما)
اره دیگه ! تازه فهمیدی ؟
دومین های جدید رو حال کن از همین الان برایش صبت نام کردند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخدا رو شکر که به درت میخوره. کدوم شهری ؟
در مورد اسیبها در پست یک مفصل نوشتم
اره دقیقا همینه
نقشه رو به تو نمیدن که!![]()
عجب بحثی راه افتاد... حالا نگران نباشین. تا اینا بخوان چیزی رو به بهره برداری برسونن!!!! ما مردیم!!!
پس الان لذتشو ببرین!!!
چرا اینقدر بدبینی ؟ بابا یکم خوش بین باش .![]()
اینا از وقتی ADSL متداول شد بین مردم همش دارن میگن ما پهنای باندمون رو میبریم بالا، قیمتامون رو میاریم پایین، الان پهنای باندمون کافیه و ...
ما که تو این مدت هیچی از بالاتر رفتن سرعت ندیدیم هیچی، بجاش همش سرعتمون پایین تره اومده و سرویسمون ناپایدارتر شده.
درحال حاضر فناوری WiMax بصورت بیسیم پهنای باند 40 مگابیت بر ثانیه رو در اختیار کاربرا میذاره که با بروزرسانی استاندارد IEEE 802.16m که به زودی ارائه میشه انتظار میره سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه بصورت ثابت در اختیار کاربران قرار بگیره.
اینا همش حرفه، اگر میخواستن اینترنت با سرعت بالا به مردم بدن همین الانشم میتونن از بستر WiMax اینکارو بکنن، دیگه هم بهونه اینکه تجهیزات تلفن قدیمیه و بودجه نداریم همش حرفه.
دلتون رو به حرفای وزیر خوش نکنید. اولین بار نیست این حرفا رو میشنویم.
ایشون محدودیت 128Kb/s رو بردارن، سرعت 20 مگابیت پیشکش
Last edited by XSS; 03-08-2010 at 12:28.
چه محدودیت 128 . من العان کاربر خانگی هستم 512 خریدم .تا 2 مگ هم می دن .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)