یادش به خیر چه خاطراتی با مکس 1و2 داشتیم
ولی من معتقدم راک استار کارشو به خوبی انجام میده و بازیه خوبی از اب در میاد![]()
یادش به خیر چه خاطراتی با مکس 1و2 داشتیم
ولی من معتقدم راک استار کارشو به خوبی انجام میده و بازیه خوبی از اب در میاد![]()
سه بک گراند جدید از Max Payne 3 :
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جون داداش عجب گرافیکی دارهاین واسه کنسولیه دیگه آره؟
Last edited by konami-pes; 29-02-2012 at 16:57.
Max Payne 3 Official Trailer Annotated Edition
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار بود بازی هفته بعد بیاد اما حیف که تاخیر خورد.
مکس 1 داستانی و گیم پلی قوی داشت با گرافیکی عالی در زمان خودش
از مکس 2 زیاد خوشم نیومد مصنویی کار شده بود
حالا ببینیم تو مکس 3 چیکار میکنه
Last edited by *Forgotten*; 01-03-2012 at 14:51.
یه سری عکس جدید از بازی
نمیدونم چرا این عکسا خیلی تکراری به چشمم میان ...
اصن هر دفعه شاتای جدید میان ...انگار تکرارین...
مدتیه دارم یه پیش نمایش برا این بازی جم و جو رمیکنم به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که واقعا جالب بود...
مکس پین 3 تا الان با حذف کردن تبلیغاتش و مخارج ان نزدیک 105 میلیون دلار خرج برداشته برای راکستار !!!
این در حالی که رکورد قبلی هم در دست خود راکستار بود با RDR و GTA ولی خب کلا اون دو بازی با این بازی فرق دارن و سبکشون هم نیاز داره به اون خرج...
قسمت اول مکس پین حدود 4 میلیون نسخه فروش داشت این در حالیه که قسمت دومش نتونست به اون مقدار دست پیدا کنه ...و این قسمت هم باید انچنان متفاوت باشه که بتونه این خرج رو در بیاره چه بسا که تنوع عناوین سوم شخص در این برهه از تاریخ بسیار زیاد هستش ...
نمی دونم این خبر رو گذاشته بودید یا نه ولی من الان متوجهش شدم چون تاریخش برا خیلی وقته و ترجمش هم کلی رو اعصابم بود اخرش نفهمیدم به چه زبونی بود ....
هزينه ساخت Star Wars: The Old Republic رسما اعلام نشده ولي آناليزور ها حدس زدن چيزي بين 150 ميليون دلار و 200 ميليون دلار باشه:این در حالی که رکورد قبلی هم در دست خود راکستار بود با RDR و GTA ولی خب کلا اون دو بازی با این بازی فرق دارن و سبکشون هم نیاز داره به اون خرج...
Although BioWare has not disclosed development costs, industry leaders and financial analysts have estimated it to be between $150 million and $200 million. If accurate, this would make it the most expensive video game ever developed
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)