سلام بهراد عزیز...
P1 نسبت به بقیه گوشی ها واقعا افت قیمت کمی داشته ...
معتقدم P1 از W960 خیلی بهتر...N95 هم که لقبش همراشه...King! ولی جناب P1 ما توانایی ویرایش فایل های آفیس رو داره + اینکه باتریش عالیه!
موفق باشی.
سلام بهراد عزیز...
P1 نسبت به بقیه گوشی ها واقعا افت قیمت کمی داشته ...
معتقدم P1 از W960 خیلی بهتر...N95 هم که لقبش همراشه...King! ولی جناب P1 ما توانایی ویرایش فایل های آفیس رو داره + اینکه باتریش عالیه!
موفق باشی.
سلام دوستان:
cda گوشیم مال خاورمیانست ایا به ظز شما اپدیت کردن مشکلی ایجاد میکنه؟من اکثر صفحات این تاپیکو خوندم اما یه کم برام درکش سخته که یه گوشی بعد از اپدیت این مشکلات براش پیش بیاد اگه میشه لطفا دوستان یه کم واضح تر بگند.
----
یه سوال دیگه اینکه چطور میتونم بین لپ تاپ و این گوشی فایل و اینترنت شیر کنم .خیلی گشتم اما چیز خاصی نیافتم.ممنون از لطفتون.
سلام بچه ها
راستش اين فاميلمون كه قرار بود از كويت گوشي بياره... يجورايي داره ميپيچونه.
مجبورم از اهواز بگيرم كه اينجا هم 430تا چوق ميخوره! به نظرتون تا چقدر راه داره چونه بزنم؟
تهران با گارانتی کامتل هفته پیش 403
متاسفانه بعد از آپدیت کردن قدرت دریافت سیگنال کم میشه، در نتیجه تو ایران که قدرت سیگنال همه جا قوی نیست، وقتی وارد منطقه ای میشین که سیگنال ضعیفه کلا گوشی از کار می افته.
در تایید صحبت های دوستان باید بگم متاسفانه آپدیت اثر عکس داشته!پس بهتر به فکر آپدیت نباشیم...خوشبختانه گوشی مشکل خاصی نداره که نیاز مبرم به آپدیت داشته باشه...
در مورد قیمت گوشی هم فکر می کنم مناسب ترین قیمت ها مربوط به شیراز باشه...
سلام دوست من قیمت P1 تو شیراز 380 تومن بدون گارانتی و با گارانتی سیتاتل هم 385 تومن اگر میخوای بخری بیا شیراز . میدونی که چقدر سود میکنیسلام بچه ها
راستش اين فاميلمون كه قرار بود از كويت گوشي بياره... يجورايي داره ميپيچونه.
مجبورم از اهواز بگيرم كه اينجا هم 430تا چوق ميخوره! به نظرتون تا چقدر راه داره چونه بزنم؟؟
موفق باشید
سلام
به عنوان یک دوست عرض میکنم که آپدیت کردن گوشی یک اشتباه محض است(حداقل با این ورژن آخری که هست) .حالا اگه کسی دوست داره میتونه نسبت به این توصیه من بیتفاوت باشه (خود دانید).
در مورد صحبت دوستمان که گفتند :
در کل پی1 به نظر اصلا آپدیت نمی خواد چون گوشی اصلا مشکلی نداره و مثل پی990 نیست
باید بگم اینطور نیست.کیفیت صدا و فیلم برداری آن تفاوت محصوصی داشته و بهتر شده است .
در خصوص صحبتهای دوست دیگرمان :
متاسفانه بعد از آپدیت کردن قدرت دریافت سیگنال کم میشه، در نتیجه تو ایران که قدرت سیگنال همه جا قوی نیست، وقتی وارد منطقه ای میشین که سیگنال ضعیفه کلا گوشی از کار می افته.
منزل بنده با آنتن مخابرات کمتر از 100 متر فاصله دارد.قبلا با تمام گوشیها بهترین کیفیت ارتباط را داشته ام اما بعد از آپدیت کردن گوشی حتی شبکه را پیدا هم نمیکند!!!!!!! اما وقتی تو شهر میچرخم بعضی جاها آنتن دارم و نصفه نیمه کارمیکنه.
در اینجاست که باید به مسئولین ارتباطات خسته نباشید گفت و از اینکه اینهمه پول برای هیچ میپردازیم باید تشکر کرد.
موفق باشید و به حرف هیچ کسی گوش ندهید و آپدیت هم نکنید.
نــــــــــــــــــــــــ ــــــه!!!
واقعا؟!!!!!!!!!!!!!!
اما نميتونم بيام شيراز
به كي اعتماد كنم؟![]()
چند باری گوشی واسه دوستان تهرانی گرفتم...می تونید سوال کنید...خواستین می تونم کمکتون کنم.Pm بدین.
در مورد آپدیت P1 هم من چند جا خوندم که کیفیت دوربین هم بدتر شده ولی بهتر شدن کیفیت صدا رو تایید کرده بودن...به هر حال باید منتظر ورژن مناسبی بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)