میشه یکی بهم بگه چطوری باید لباس کانر رو عوض کنم؟
تو کل تایپک یکی واضح توضیح نداده
میشه یکی بهم بگه چطوری باید لباس کانر رو عوض کنم؟
تو کل تایپک یکی واضح توضیح نداده
دوست عزیز مثل اینکه تو نقشه جاهایی هستش مثل خیاطی که اونجا می تونی لباسش رو عوض کنی ! هر چند که من از اول تا اخر با همون لباس رفتم و تمومش کردمهمین لباسم از سر کانر زیاد بود
![]()
اینجا یکی هست به ما طریقه انجام دادن کشتن های زنجیره ای یا همون kill streak رو بگه چند بار حین بازی انجامش دادم ولی طریقه صحیحش رو نمیدونم چجوریه؟
کشتن زنجیره ای به این صورته که یکی رو که میکشی پشت سرش دیگه نباید توقف کنی و دوباره به نفر بعدی حمله کنی....بعد از نفر اول نفرات بعدی رو با یکی دو ضربه میکشه و همینجور ادامه پیدا میکنه..
.
تا جایی که یکی از سربازا بخواد ضربه وارد کنه و جلوتو بگیره..که این زنجیره قطع میشه...
دوستان من یک سیو از بازی پیدا کردم تو اینترنت thetaهم هستش یکی تمام ماموریت های اصلی بازی full syncکرده 94 درصد بازی رو هم رفته من خودم تا الان که تمام مراحل فرعی تمام کردم تازه به 80 درصد رسیدم حداقل این سری assassin creed total syncکردنش خیلی سخته![]()
نه بابا به همین راحتی !خوب شد گفتی!
این کار انجام نمیشه نمیدونم چرا!
ps رو میزنم بیرون که میام paste میکنم میبینم از دکس تاپ عکس انداخته!
دوست من متاسفانه من رکوردم 11 تاست!
اول فک کردم بس 17 تا کشتم بعد انگاری اون وسط یکی انگولک کرده زنجیره قطع شده!
البته به اون دوستمون که اون سوال رو پرسید باید بگم بهترین وسیله از نظر من برای زنجیره همون تبر سنگینه!
دوستان یه سوال داشتم از اون طنابا که پرت میکنه به طرف مقابل چه طوری استفاده میکنه؟من هربار به طرف چیزی یا کسی انداختم پارش کرده بعد حمله کرده بم!![]()
خب چه میدونم این روش رو بلد بودیبا برنامه fraps بنداز..
.
یعنی چی پاره میکنن؟ با q میندازی سمتشون بعد میفتن زمین و در نهایت با یه ضربه کارشون رو میسازیفقط اسلحه سنگین نباید دستت باشه مگرنه اونو پرت میکنه : دی باید
.
یه اسلحه سبک بگیری دستت و از طناب استفاده کنی..
.
ولی برای زنجیره ای من اسلحه های سبک رو پیشنهاد میکنم..هایدن بیلد هم خوبه..
Last edited by majid322; 13-12-2012 at 18:44.
نظرم اینه که اصلا از طناب استفاده نکنید
راه های اسون تری هم هست
وقتی بهت حمله میکنن همون لحظه E و 1S بعدش space رو بزنید
میزنه بهش
شمشیرش میوفته
بعد دخلشو بیار :|
طناب حال نمیده
نا مردیه![]()
یا با برنامه ی snipping tool
تو قسمت استارت سرچ کنید میاد واستون که خیلی اسون و باحاله
نامردی کجا بودجایی که 20 30 تایی میریزن سرت نامردی نیست ؟
اخه مزیتی که داره اینه که سریع میکشه اونجوری امکان داره یکی دخالت کنه و نزاره بکشیش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)