تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 74 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

من امروز این بازی رو گرفتم دیدم تو توضیحاتش نوشته اگه به زبون انگلیسی تسلط ندارید اصلا بازی نکنید باید کاملا انگلیسی بفهمید تا گزینه های درست رو تو مکالمات بازی انتخاب کنید وگرنه بازی بهتون نمی چسبه درسته؟

2. 2 کاربر از hadi_vazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من که فکر میکنم تمام هیجان ِ بازی به داستان ها و انتخابهاست که ملزم به دونستن انگلیسیست

4. 3 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

ببخشید من این دو تا DLC Exiled prince و Black Emporium رو گرفتم ولی هر چی نصبشون میکنم و میرم تو بازی تغییری در بازی پیدا نمیشه چطوری میشه از این دو تا استفاده کرد؟لطفا منو راهنمایی کنید ممنون.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ببخشید من این دو تا DLC Exiled prince و Black Emporium رو گرفتم ولی هر چی نصبشون میکنم و میرم تو بازی تغییری در بازی پیدا نمیشه چطوری میشه از این دو تا استفاده کرد؟لطفا منو راهنمایی کنید ممنون.
    اول توی منوی اصلی بازی برو توی Downloadable Content ببین تیکشون زده یا نه .

اگه هم میخوای ببینی فعال شدن برو توی کوئستهات قسمت Premium Content . اگه اسم این ماموریت بود پرنسسه بود یعنی نصبه . دومی هم یه مکانی توی شهر باز میکنه توی نقشه دیده میشه به همین اسم برو توش مبینی چه خبره .

7. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

من امروز این بازی رو گرفتم دیدم تو توضیحاتش نوشته اگه به زبون انگلیسی تسلط ندارید اصلا بازی نکنید باید کاملا انگلیسی بفهمید تا گزینه های درست رو تو مکالمات بازی انتخاب کنید وگرنه بازی بهتون نمی چسبه درسته؟
    فک نمیکنم چیزی به اسم گزینه ی درست تو این بازی وجود داشته باشه، چون مسیره کلیه داستان خیلی کم امکان داره عوض بشه، اکثرا انتخاب ها سلیقه ای هست فقط بعضی جاها میتونید با انتخاب یک گزینه از جنگ دوری کنید یا اینکه شر به پا کنید. به عنوان مثلا:
      محتوای مخفی: ایزابلا،اواخر بازی 
    زمانی که اون نامه یا مدرک رو بر علیه کاستیلون پیدا میکنید،میتونید نامه رو در عوض یه چیزایی بدید بهش بره، یا اینکه اجازه ی این کار رو ندید و به کاستیلون حمله کنید

ضمنا این رو هم در نظر داشته باشید که شکل کنار نوشته ها تا حدود زیادی به انتخاب ها حتی اگر انگلیسی بلد نباشید کمک کنه، در حد کم هم اگر بلد باشید کفایت میکنه.
    در کل بازی حاله خودش رو داره، اگر انگلیسی خوب بلد باشید فقط درصدی که از بازی لذت میبرید بیشتره
    البته نظره شخصیه من بود این

9. 2 کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

6

سلام من دیروز نصب کردم ، نسخۀ جدید بازم منو سورپرایز کرد چون این امکانو توش گذاشته بودند که سیو DA:O را وارد کنیم و داستان بر اساس داستانی که خودمان تو نسخه قبل رقم زده بودیم ادامه پیدا کنه (واقعاً برام جالب بود)
    راستی برای نسخه قبل یه راهنمای جامع تقریبا 40 مگی گذاشته بودید خیلی کمک می کرد ، اگر برای DA2 هم چنین فایلی دارید بزارید ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

دوستان کسی شماره سریال بازی رو داره؟ من بازی رو روی دوتا دیسک گرفتم آنزیپ کردم autorun اصلی بازی هستش و شماره سریال می خواد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی شماره سریال بازی رو داره؟ من بازی رو روی دوتا دیسک گرفتم آنزیپ کردم autorun اصلی بازی هستش و شماره سریال می خواد
    من اینو زدم جواب داد:
    25K3-3NO7-L39A-YFN1-320D

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

سلام من این بازیو تا حالا بازی نکردم چه جوریه؟ شبیه The Last Remnant یا نه؟ در هر صورت باس بازی باحالی باشه با این حجم بالای طرفداراش!

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من تازه از دیروز شروع کردم بازی کنم ، شخصیت خودمو mage و male انتخاب کردم ، نمیشه یه کاری کرد که bethany اول بازی کشته نشه ؟
    با توجه به اینکه من خودم رو mage گذاشتم چه سرنوشتی در انتظارمه ؟ آخه داداشم میگفت خودش warrior بود ، بتانی رو که جادوگر بوده باید بین کشته شدن یا رفتن به برج براش یه گزینه رو انتخاب میکرده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •