تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 359 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض وایرلس یا وایمکس ؟

دوستانی که در مورد کم کردن اعتبار بخاطر دانلود بالا گفته بودن یه چیزی بگم
    کینگ میدونه که من دانلودم بالاست!!
    البته الان بخاطر کم بودن سرعت ایرانسل نسبت به همراه اول رفتم همراه اول ولی در کل وقتی از ایرانسل سرویس گرفتم دقیقا ماهی 3 یا 4 گیگ دانلود داشتم.
    البته 2 ماه فقط فعال بود که مال اول حدودا 3 گیگ ماه دوم هم 3 گیگ و خورده ای بود و هیچ مشکلی نداشتم
    و بعید میدونم بیش از 4 گیگ هم بشه. یعنی شدنش میشه ولی خوب باید دائم الاتصال باشی!!!
    و کلا این قضیه رو من تایید نمیکنم. دوستتون چقدر دانلود کرده؟؟
    و البته قبول دارم که یه حدی داره!!!! ولی خوب مشخص شده هست و ما نمیدونم...
    ولی این نامحدود بودن همیشه خالی بندی نیست.
    دوست من اینترنت وایرلس گرفته تا الان حدودا 15 گیگ دانلود کرده!!! توی 2 ماه!!
    سرعتش هم خوبه حدودا 80
    هنوزم داره این کار رو ادامه میده!!!!

با عرض سلام
    شاید نباید این سوال را اینجا پرسید ولی من مدتی است که قصد گرفتن اینترنت پرسرعت را دارم . در منطقه ما فقط وایرلس و احیانا وایمکس پوشش می دهند . و من دنبال سرویسی پایدارتر و با سر عت بالاتر می باشم . شما گفته اید که دوستتان وایرلس دارد و با سرعت 80 کیلو دانلود می کند در صورت امکان بفرمایید دوست شما وایرلس با چه پهنای باندی گرفته است و آیا از این سرویس راضی است .
    و در نهایت از دوستان اگر کسی از وایرلس استفاده کرده آیا می توان این سرویس را از لحاظ پایداری و سرعت بهتر از وایمکس دانست ؟
    من قصد گرفتن وایرلس از شرکتی دارم که 128 نامحدود ip باز را 45000 تومان می دهد . آیا می توان این سرویس را بهتر از وایمکس با همین پهنای باند دانست؟
    از جناب آقای king نیز در خواست دارم که نظر خود را بفرمایند . متشکرم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

با عرض سلام
    شاید نباید این سوال را اینجا پرسید ولی من مدتی است که قصد گرفتن اینترنت پرسرعت را دارم . در منطقه ما فقط وایرلس و احیانا وایمکس پوشش می دهند . و من دنبال سرویسی پایدارتر و با سر عت بالاتر می باشم . شما گفته اید که دوستتان وایرلس دارد و با سرعت 80 کیلو دانلود می کند در صورت امکان بفرمایید دوست شما وایرلس با چه پهنای باندی گرفته است و آیا از این سرویس راضی است .
    و در نهایت از دوستان اگر کسی از وایرلس استفاده کرده آیا می توان این سرویس را از لحاظ پایداری و سرعت بهتر از وایمکس دانست ؟
    من قصد گرفتن وایرلس از شرکتی دارم که 128 نامحدود ip باز را 45000 تومان می دهد . آیا می توان این سرویس را بهتر از وایمکس با همین پهنای باند دانست؟
    من با وایرلس کار کردم با وایمکس کار نکردم .
    و هیچ نظری روی چیزی که کار نکردم نمیتونم بدهم.
    فقط بهتون یه پیشنهاد میکنم !
    طرف چیزی که تازه وارد شده مثل وایمکس مبین نت نرید
    الان هم از بچه های ایرانسل بپرسید 99درصدشون از ایرانسل هم ناراضیهستند
    پس وایمکس رو نمیتونیم به شما پینشهاد کنیم
    شما دو راه دارید یا از هیمن سرویس EDGE استفاده کنید یا اینکه از وایرلس استفاده کنید به شرط سرعت خوب !
    خوب این نظر و البته پیشنهاد من هست.

داره خودمونی میشه tetis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام
    من وايرلس داشتم از اين نانو استيشن ها كه 190 تومان با كابل كشي برام آب خورد. سرويس 512 مثلا نامحدود از يك شركت به قول خودش معتبر الان كندم انداختم كنار انباري خونه.
    گول اين وايرلس ها را نخوريد.
    الان 2 سرويس وايمكس ايرانسل دارم 2 مگ و 512 ك هردو تا توي اين يك ماهه در 2 نقطه تهران عالي بودند و يكبار به مدت نيم ساعت قطعي داشت با دانلود منيجر سرويس 2 مگ من 250 دانلود ميدهد و 512 خانه من 65 دانلود ميدهد .
    من به شخصه خيلي راضيم .

4. این کاربر از tetis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

برای استفاده از وایمکس من ایرانسل رو با توجه به نظرسنجی هایی که کردم و در تاپیکم ( وایمکس ایرانسل ) گذاشتم تایید نمیکنم
    چنانچه قصد استفاده دارید به نظرم مبین نت رو تحقیق کنید اگر خوب بود از مبین نت بگیرید چون ایرانسل امتحانش رو به بدی پس داده اکثریت واقعا ناراضی هستند.

6. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

جناب king با تشکر از لطف شما .
    شما فرمودید که با وایرلس کار کرده اید . آیا شرکتهای وایرلس نیز پهنای باند را با سرعت بیشتر ارائه می دهند ؟ مانند شرکتهای adsl که مثلا یکی از دوستان در جایی گفته بودند که اینترنت 128 داشتند و با سرعت 70 دانلود می کردند .
    و یک سوال دیگر آیا شما با شرکت راهبرد صنعت سپهر آشنایی دارید که با چه کیفیتی وایرلس ارائه می دهد؟
    چون در تبلیغات این شرکت از ارائه کیفیت بالاتر نام برده است

در آغاز فعالیت A.SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام.
    اولین پستم هست. کار جالبی باید باشه . باید کامل مطالعه کنم.
    ولی برای اولین سوال. بهترین گوشی برای این کار چیه؟ میشه زیر 50 تومن تهیه کرد یا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ببین عزیز اگر سرویست حجمی باشه مطمئنا یه مقدار سرویس رو بالاتر میبننند
    ولی اگر سرویستون نامحدود هست سرعتون real هست
    بعضی وقتها در مورد اول هم دیده شده که سرعت رو real بستند مثل ADSL
    داستانش هم اینه که سرعت حجمی رو بیشتر میبندند چون عملا میدونند طرف مثلا تا 3 گیگ بیشتر جا نداره حالا اگه سرعت بیشتر بهش بدهند مشکلی پیش نمیاد اگر هم کمتر بدهند مشکلی پیش نمیا اینها به ظرفیت قاتبل حمل نگاهخ مکنند و نه به دروازه ورود !!
    هرچقدر استفادتون بیشتر باشه باید بیشتر پول بدید ولی اگر سرویس محدود بگیرید سرعت رو بالاتر میبندند چون میخواهند که سریعتر حجمتون تمو مبشه و شما برید دوباره حجم بخرید.
    این روال سیاست شرکتهاست.
    اون شکرت رو هم نیمشناسم متاسفانه
    ضمنا من یه مدت خیلی کوتاه در یک دانشگاه دور افتاده در شهرستان این سرویس رو امتحان کردم
    بیشتر هم کاربر بودم تا مسئولش و زیاد از اتصالاتش سر در نمیارم چون سخت افزارهای مخصوص خودش رو داره .
    از دوستانی که در داتک هستند سوال بپرسید بهتون کمک میکنند.
    موفق باشید.

10. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid.7128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

حاجی حالا مثلا فکر کردی ما اینجا تبلیغ ایرانسل رو میکنیم
    والا این حرف رو از دیروز مرتب دارم میشنوم که ایرانسل بده
    ولی یه سئوال
    دوستی که در پلور زندگی میکنند رو دیدی ؟
    همین 2-3 پست قبل
    نوشته که من اینجا هییچ دسترسی ندارم

یه رفیقی هم دارم که توی مرز پاکستان زندگی میکنه دولت فخیمه هم که بهشون رسیدگی نمیکنه
    به نظرت از این سرویس نمیشه یعنی استفاده ای کرد ؟
    والا ما اینجا هدفمون وبگردیه
    با سرعت بالا !
    این سرویس این امکان رو میده و اتفاقا دانلودش از وبگردیش بهتره
    ولی موضوع سر اینه که چه استفاده ای بخوای بکنی
    اگر قرار باشه فول بزاری رو دانلود و تخته گاز بری ممکنه این چیزایی که هم شما میگید پیش بیاد بالاخره هرچیز مفتی بی حکمت نیست
    (منم دارم یواش یواش مشکوک میشم اگر اینجوری باشه که اینرتنت حجمی داره میده)
    ولی بازم به صرفه است .
    برای کسی که هیچی نداره نه وایمکس نه دایال آپ نه یک طرفه نه دو طرفه در کل میصرفه
    شما راه بهتری داری تاپیک بزن بسم الله خودم اولین نفری هستم که ازت تشکر میکنم
    فقط باید توی این شرایط باشه
    ( هزینه ماهیانه اش از 10 تومن بیشتر نشه ! چون ایرانسل داره همچین سرویسی میده + سرعتش افت نداشته باشه و به خوبی ایرانسل باشه بهتر هم باشه که چه بهتر+ دسترسی برای همه با استفاده از یک گوشی و نهایت خرید یک مودم تا 70 تومن باشه حالا ده تومن بالاتر پایینتر فراهم باشه نه اینکه مودمش خدا تومن باشه مثلا مودم انتقال از بستر برق حدود 250 تومن هستش ) اگر همچین سرویسی سراغ داری من یکی ازت ممنون هم میشم واگر نیست لطف کن تاپیک ما رو هم خراب نکن قربون دستت.

والامن نگفتم سرویسش بده اتفاقا به 10 تومن خیلی هم می ارزه، adsl خودم هم دو روزه قطع شده الان دارم از همین استفاده میکنم، بچه ها گفتن قطعش میکنن، منم گفتم برای هر کسی قطعش نمیکنن با سه چهار گیگ دانلود قطعش نمیکنند ، این اتفاق واسه کسی افتاده که روزی یه گیگ دانلود کرده
    ولی اینو مطمعنم که هیچ چیزیو نامحدود نمیده

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

والامن نگفتم سرویسش بده اتفاقا به 10 تومن خیلی هم می ارزه، adsl خودم هم دو روزه قطع شده الان دارم از همین استفاده میکنم، بچه ها گفتن قطعش میکنن، منم گفتم برای هر کسی قطعش نمیکنن با سه چهار گیگ دانلود قطعش نمیکنند ، این اتفاق واسه کسی افتاده که روزی یه گیگ دانلود کرده
    ولی اینو مطمعنم که هیچ چیزیو نامحدود نمیده
    سلام
    حالا بزار جناب وزیر اقا تقی خان فرمودند که 20 مگ میخوان برای خونه ها سیم کشی کنند
    خبرشو امروز زده
    بزار بیاد ببینیم چه غلطی میخواد بکنه.
    اون سرویهسا راه بیفته دیگه دکان ایراسنل تخته است.خیالت تخت.

13. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

البته این قضیه ربط بسیار زیادی به اینترنت ملی داره!!!
    همونی که مربوط به سایتهایی هست که سرورشون و هاستشون داخل ایرانه!!
    و شنیده بودم که فقط این سایتها رو پوشش میده( همون سرعت خدایی که گفتی اعلام کردن) البته من قبلا شنیده بودم الان رو دقیق نمیدونم!!!
    فعلا که این روش خیلی خوب و مناسب و کارآمدو پورتابله!!

15. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •