خوب اسمش چی بید؟
خوب اسمش چی بید؟
Mass Effect 3![]()
این دو اسکرین رو نگاه کنید :
اولی بدجور من رو به یاد MAX PAYNE 1 میندازه. اون مرحله ای که با هلیکوپتر تیر اندازی می کردند.
یادش به خیر تو اون جو تاریک فقط صدای بارون بود که می اومد اما الان ...
اسکرین دوم هم خیلی جالبه. مکس پین با اون هم ابهتش و درد دیدنش که دیگه چیزی جز انتقام به ذهنش نمی رسید ، الان شده نوکر یه نفر تو برزیل که باید عین مستخدمها جلوی دختر اون نفر خم و راست بشه و حواسش به اون باشه.
حیف
باو واسه مکس افت داره !
خب این هم اولین تصاویر از نسخه PC بازی که خود من نگرانشم که پورت نباشه :
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirpers; 23-02-2012 at 19:48.
ویدیویی کوتاه از اسلحه موجود در بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی شما فکر میکنی داستانش به همین سادگیه؟: دیاسکرین دوم هم خیلی جالبه. مکس پین با اون هم ابهتش و درد دیدنش که دیگه چیزی جز انتقام به ذهنش نمی رسید ، الان شده نوکر یه نفر تو برزیل که باید عین مستخدمها جلوی دختر اون نفر خم و راست بشه و حواسش به اون باشه.
این اتفاقیه که توی هالیوود هم برای ستاره های اکشن پا به سن گذاشته میفته مثل بروس ویلیس که مثلا در فیلمی نشون داده میشه فقط دیگه میخواد مراقب دخترش باشه و بازنشست بشه ولی یهو دوباره میفته وسط یه سری ماجرا...
به به Sam Fisher 11 عزیز
کجایی بابا نیستی.
نه من فکر نمی کنم که داستان به همین سادگی باشه اما چیزی که از داستان گفتن و ما دیدیم همین بوده.
ضمنا فیلمی مثل Taken من خودم خیلی دوسش داشتم به قول شما مراقب دختر خودش بوده و دنبال او بوده نه اینکه بره بشه بادیگارد دختر یه نفر دیگه تو برزیل.
ضمنا همونطور هم که گفتم داستان مکس پین های قبلی یه تراژدی تمام عیار از سام لیک بود که دوباره با Alan Wake قدرت نویسندگی خودش رو نشون داد اما Max Payne 3 به نظرم داستان پیچیده ای نداره.
باز هم می گم ای کاش همون فضای قبل حفظ می شد و داستان رو هم حداقل خود سام لیک می نوشت و در کنار این ها راکستار بازی رو با قدرت خودش می ساخت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)