ازیکی دوستانی که جدیدن گوشیش رور update کردن یه خواهشی دارم:
ورژن firmware گوشی رو با تاریخ update بنویسن.
اصلان تغییری کرده ؟ ارزش داره بذارم up بشه؟
ازیکی دوستانی که جدیدن گوشیش رور update کردن یه خواهشی دارم:
ورژن firmware گوشی رو با تاریخ update بنویسن.
اصلان تغییری کرده ؟ ارزش داره بذارم up بشه؟
چرا میشه . یه سری فایل مخصوص icon هست که باید اونها رو بگیری در فولدر resource کپی کنی.بعدش هم گوشی باید یه بار restart بشه.
من حدودا 1 ماه پيش update كردم فريمورم شده r9f011
تغيير كه كرده.مثلا سرعتش بهتر شده.ديگه هنك نميكنه.صداش يه كم بيشتر شده يعني حالا ولوما كه ميزارم 2 تا به آخر مثلولوم اخر وقتي هست كه update نكرده بودم.
در كل ارزش داره.بيشتر از 1 ساعت كه وقتتا نميگيره.
خیلی ممنون
ولی من خودم دو ماه پیش up کردم . خیلی بهتر شد . حدود 3.5 ساعت هم طول کشید(با adsl). الان هم همین ورژنی هست که شما نوشتی(r9f011).اما شنیدم جدیدا با up ردن m600 تبدیل به uiq.3.1 میشه.میخواستم بدونم.چه جوریاست؟ حقیقت داره ؟اصلا از یک ماه پیش firmware جدید اومده؟
سلام دوستان
من امروز تازه عضو شدم.
آقا من در به در يه M600 فرانسويم. بازار پر شده از چينيهاش.
آقا كسي توي اصفهان جايي را ميشناسه كه داشته باشند.
كسي از دوستان تهراني ميتونه برام بگيره از خجالتشم در ميام.
من با گارانتي اصلي ميخوام.
اگه یه نگاه به سه صفحه قبل بندازین میبینین که سه هفته پیش آپدیت کردم و نوشتم که ورژنش تغییر نکرده، UIQ3.1 هم نشده
منم با Adsl كردم اينقدر طول كشيد رفته بودم كافي نت 1200 ازم گرفت قيمت هم بود ساعتي 800 اما بعد up كردنم بازم نشسته بودم.حتما سرعت شما كمتر بوده كه 3.5 ساعت طول كشيده.اين چند روز ميرم up كنم ببينم 3.1 ميشه يا نه.حتما خبرشا به شما هم ميدم.![]()
دوست عزیز میشه بگی مشکل چینیش چیه؟( البته اصلش ها!!). تازه گارانتی اصلی هم میخواید؟
من که بعید میدونم به این راحتی گیر بیارید.
ای بابا انگار قدم ما خوش نبودا.!!خیلی تاپیک سوت وکور شده.!!
![]()
چينيش اگه اصل باشه مشكلي نداره ولي من كه تاحالا تو بازار نديدم.
اين تايپيكم از وقتي كه p1 اومد تو بازار سوتا كور شد ربطي به قدم شما نداره عزيز.![]()
ببينيد اين خارجي ها چه كارا كه نميكنند.m600 را كرده iphone م ووووو
خداييش اگه گوشي هامونا ميتونستيم اين شكلي كنيم چقدر باحال ميشد!نه؟
البته شنيدم يه برنامه جاوا هست كه نصبش كنيم اين شكلي ميشه اما من كه بعيد ميدونم.
و بازم شنيدم كه از اين سايت ميشه خريد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما چون انگليسيم خوب نيست نفهميدم.لطفا اونايي كه از اين سايت خارجي ها سر در ميارند يه تحقيقي كنند ببينند حقيقت داره يا نه اگه راسته ما هم بريم برا گوشيممون بخريم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي حجم فيلم هم هست 2.8 مگا بايت با فرمت avi .چون وقت نداشتم خودم آپلود نكردم شرمنده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)