اینم نسخه بعدی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نسخه بعدی :
بفرمایید رفیق
کاملترین متنی که توی نت در مورد فلسفه این سری وجود داره:
واینم..:
متن رو خوندم . زیاد چیز خاصی اشاره نکرده و گفته احتمال هست و چیز زیادی معلوم نیست !! فقط کاش شخصیت بازی عوض بشه و کانر نباشهالبته این جور که تو متن نوشته یه جور ادامه ی داستان اساسین 3 خواهد بود و با این وجود احتمال اینکه باز با کانر سر و کار داشته باشیم زیاده !!
دوستان اون پچ ..... رو بدید دیگه!
من دیگه حالم داره بهم میخوره از این موهای این کانر!
من رکوردتو امروز زدم!
17 نفر با یه تبر کوچیک!![]()
17 ؟
من امروز 3 تا × رو پر کردم و اون سربازایی که ماسک دارن ریختن سرم
نزدیک 20-30 نفر بودن
دخلشون اومد
رکورد کشتن سرباز ماسک دارا رو بزارین اینجا
نه کشتن زنجیره ای
50 نفرم بریزن سرم دخلشون اومده (خطاب به خودم:خالی نبند)
اونا رو فقط با چند روش میشه کشت که بهترینش همون تبره![]()
منظور کشتن زنجیره ای اینه که پشت سر هم و به عبارتی کمبو منظورمونه..مگرنه اونطوری که شما میگی که من یه بار 200 300 نفر کشتم..هی میومدن من میکشتم..
.
سرباز ماسک دارا رو مگه میزنه چند تا کشتی ؟ اون سربازا هم کشتنشون خیلی اسونه ....اونارو من با rope darts میکشم..یه روشم هست نمیدونم امتحان کردید یا نه..
.
یه اسلحه سبک بگیرید...با rope darts بعد اون سرباز ماسکدارها که اومدن جلو اول E رو بزنید بعدش به جای SPACE دکمه Q رو بزنید ...البته اینجوری یکی از rope darts هاتون از بین میره ولی خیلی جالب میکشه..
اینجوری قبول نیست برو تو استارت از اونجا عکس بزار مستند باشه..من رکوردتو امروز زدم!
17 نفر با یه تبر کوچیک!![]()
.
این سند من:
البته اینم بگم..الان که سربازا حرفه ای تر شدن ... نمیشه زیاد پشت هم کشت...اگه اون اولای بازی بود رکوردم خیلی بیشتر ازا ین حرفا بود ..![]()
Last edited by majid322; 13-12-2012 at 15:32.
Sequence 5 – Lying Low این مرحله رو نمی تونم رد کنم همون جایی که سرخ پوسته میره به یک زیر زمین و می خواهد یک در رو باز کنه.با کد تقلبی چیزی نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با چی عکس انداختی من نمیتونم!
برنامه زیاد هست ولی ساده ترین راهش اینه که دکمه print screen رو روی کیبورد بزنی و بعد paint رو باز کنی و ctrl+v رو بزنی بعدم ذخیره کنی و اپلود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)