سلام یه سوال دارم
این بازی اگه بخوایم بازی کنیم باید اول Origins رو بازی کنیم؟یعنی خط داستان خاصی داره؟
سلام یه سوال دارم
این بازی اگه بخوایم بازی کنیم باید اول Origins رو بازی کنیم؟یعنی خط داستان خاصی داره؟
راستش من خودم یکشو بازی نکردم ولی با این بازی خیلی حال کردم واقعا قشنگ بود. اونجور که دوستان میگفتن مثل اینکه زیاد این دو تا بازی ربط مهمی به هم ندارن، البته اگه وقت داری حتما یکشو بازی کن ولی بدون بازی کردن یک، از این بازی هم بسی لذت خواهی برد
سلام یه سوال دارم
این بازی اگه بخوایم بازی کنیم باید اول Origins رو بازی کنیم؟یعنی خط داستان خاصی داره؟ربط که زیاد دارنراستش من خودم یکشو بازی نکردم ولی با این بازی خیلی حال کردم واقعا قشنگ بود. اونجور که دوستان میگفتن مثل اینکه زیاد این دو تا بازی ربط مهمی به هم ندارن، البته اگه وقت داری حتما یکشو بازی کن ولی بدون بازی کردن یک، از این بازی هم بسی لذت خواهی برد
اگه کسی 2 رو رفته ولی Origins رو بازی نکرده و نمی خواد هم بازی کنه صد در صد اشتباه می کنه!
حداقل در مورد داستانش که نیاز دارین که حتما یه بار اونو به همراه dlc های داستانی و بسته مکمل برید تا کامل در جریان کار قرار بگیرین
بعدشم با توجه به اینکه بازی ادامه هم داره بیشتر به این نیاز دارید
مهمترین ربط داستان دو بازیو میشه بگی؟ربط که زیاد دارن
ربط کلیش اینه که هر دوتا توی یه دنیا انجام میگیره و شخصیت های زیادی از نسخه قبل رو میبینی
قهرمان نسخه قبل یا همون Hero of Freldden توی نسخه قبل از مکانی رد میشه به نام Lorthering که در اواسط بازی نابود میشه . حالا قهرمان این نسخه از این محل زندگیش که تو این شهره فرار میکنه و میره به kirkwall و ...
اخر نسخه 2 هم یه ارتباط نهان که معلوم نمیشه بین داستان هر دو شکل میگیره .
اسپویل آخر داستان ؛
حالا به نظرتون اون لیلیانا با سیکر چیکار داشت ؟
100% تایید میشه. Force Mage برای ترکوندن و Spirit Healer برای نترکیدن
جدا از خط داستانی در این دو نسخه بازی نکردن Origins اشتباه محضهاولین بازی در این سبک که کلا باعث شد نظره من راجع به این نوع بازی ها عوض شه.
محتوای مخفی: للیانا
من از بازی هایی شمشیر و غول و اینجور حرف ها دارند اصلا خوشم نمیاد به جز دو تا : god of war & prince of persia_
این بازی چه جوریه ؟ در حد این دو تا هست که بازی کنم
اگه فقط قسمت اکشن برات جالبه شاید این بازی مناسبت نباشه
اصلا اون دو تا بازی به این بازی ربط ندارن!من از بازی هایی شمشیر و غول و اینجور حرف ها دارند اصلا خوشم نمیاد به جز دو تا : god of war & prince of persia_
این بازی چه جوریه ؟ در حد این دو تا هست که بازی کنم
اونا اکشن ماجرایی هستن این نقش آفرینی کلاسیک که بین این دو تا سبک فرق زیادی هست
این بازی وقت زیادی رو می گیره و توی اون مکالمه هم زیاد داره که با این اوصاف ممکنه به مذاقتون خوش نیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)