پس اگه میخوایم آنلاین بازی کنمیم حتمی باید نسخه اورجینالشا بخریم
تنها مزیت نسخه اورجینال همینه؟؟
کسی میدونه قیمت تقریبیه نسخه اورجینال فیفا چقدره؟؟
پس اگه میخوایم آنلاین بازی کنمیم حتمی باید نسخه اورجینالشا بخریم
تنها مزیت نسخه اورجینال همینه؟؟
کسی میدونه قیمت تقریبیه نسخه اورجینال فیفا چقدره؟؟
تو فرومشون یه مدت مطرح شده بود,خبر رسمی تا حالا من که نشنیدم.
شاید شنیدن EA داره تنیش میسازه ترسیدن گفتن یه چیزی بگیم EA پشیمون بشه!
نمیدونم والا دقت نکردم.
تو فروم EA میخوندم پیشنهادهای کاربرا رو گفته بودن مثلا برف بیاد وسط بازی یا بارون مثلا قطع بشه بعد از مدتی و اینها
مراد جان از الان دست پیش رو گرفتن که پس نیوفتن,بگن ما که گفتیم اینجوریه!
یه مدت شاخ و شونه میکشیدن که تیم بلواسکای میاریم انیمیشن میسازیم! میشد انیمیشن قوطی حلبی!
چه میدونم میگفتن حرکت آزادانه ارائه میکنیم! میشد 4 جهت اصلی تبدیل به 4 جهت اصلی + 4 جهت فرعی (تکنولوژی فیفا 98!! با 360 درجه چندساله اخیر که اصلا تفاوت بیشتر زمین تا اسمونه)
پیش فروش فیفا 12 فقط از فروش چندساله اینا بالاتر بوده تا الان!!!
البته این حوالی قیمتی هست که اوایل ورود تو بازار ایران میدن, یکم صبر کنید ارزون تر هم میشه.
و CD Key هم هست که نیازی دیگه تهیه دیسک ارجینال نیست. حدودا 20 ت.
Last edited by Big-Boss; 25-08-2011 at 15:20.
90 هزار تومن؟؟!! نه بابا فوقش باشه 30 تومن اگه گرون بدن!!! سال پیش فک کنم 25 تومن هم پیدا شد!!!
البته منظورم cd key هستش.
یعنی این واقعیت داره که 2k ]م داره فوتبال میسازه؟
نمیدونم والا.
فوتبال مثل ورزشهایی مثل گلف و تنیس و بوکس نیست بشه با چند بازیکن قرارداد بست چند تا جام گذاشت بازی رو ساخت خیلی پیچیده تر از این حرفاست.
چند وقت پیش ubi بود فکر کنم خواست بیاد یه فوتبال خیابونی اون هم فانتزی بسازه (ولی با بازیکن های واقعی) بد جوری افتضاح در اومد.
ریسک همچین کاری خیلی بالاست مثلا بخواد جلوی EA با لایسنس فیفا دربیاد! حتی konami هم بالاخره یه درصد کوچکی از بارار رو داره با همون هم سخته یه شرکت تازه وارد تو این عرصه بیاد رقابت کنه.
اوقت این cd key از کجا باید تهیه کنیم که معتبر باشه و استفاده شده نباشه؟؟![]()
بعضی سایتها میفروشن.
حقیقتش چون من با کنسول بازی میکنم دنبالش نبودم,اونا خودشون میخرن بعد یه چیزی روش میکشن به شما میفروشن.
دوست من،معتبر ترین سایت برای این کار که شما بتونی سریال اریجینال بگیری اینه :
------------
من تا سال پيش كامپيوتر pes 2010 بازي ميكردم آخه نسخه pc مسخره بود ولي از امسال طرف دار سر سخت اين بازي شدم ولي يك مشكلي كه اين بازي داره كه يادمه از 2002 تا الان ميبينم چيه وقتي شوت هاي ناگهاني ميزني ممكنه توپ از داخل شكم بازيكن از توي تيرك از توي تور وارد گل بشه حتي ديروز داشتم بازي ميكردم توپ از داخل شكم دروازه بان وارد گل شد خيلي حالم گرفته ميشه از ea با اين همه ادعا اين مشكلو هنوز حل نكرده نظر شما چيه دوستان ولي بكل از كونامي يك سرو گردن افتاده جلو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)