چیه چون بالای اسم نوشته کاربر فعال انجمن سخت افزار باید اونجا پست بدم
شما هم نوشته اگه نباشه جاش خالی میمونه. ولی نباشی بهتره
دیگه بهتره چیزی نبینم وتو هم ادامه ندیو برا خودت بهتره . هنوز خیلی نو پایی
خدا حافظ.
چیه چون بالای اسم نوشته کاربر فعال انجمن سخت افزار باید اونجا پست بدم
شما هم نوشته اگه نباشه جاش خالی میمونه. ولی نباشی بهتره
دیگه بهتره چیزی نبینم وتو هم ادامه ندیو برا خودت بهتره . هنوز خیلی نو پایی
خدا حافظ.
سلام رامینت جان . چی شد 70 80 تا برنامه دان میکنی ؟ خوب جوابمو گرفتم پس حرفمو تایید کردی . مرسی .
رامینت جان یه وقتی ناراحت نشیا خدایش خیلی دوست دارم . بلاخره این سو تفاهمها بعضی وقتها پیش میاد .
دیگه بگذریم . زندگی ارزش اعصاب خوردکردنو نداره .
این چرته پرتها چیه سر هم کردی....
این وصله ها بهم ما نمیچشبه داداش
اینجا تایپیک دوست یابی نیست. مگه شما اینجا دوستی پیدا کردی؟
دیگه از این مزخرفات نبافین
در ضمن ادامه ندین که تایپیک منحرف نشه
تمام
به خاطر خودت تمومش کن بهتره
ببین دوست عزیزم فرزانه جون من و رامینت جون درسته داریم بحث میکنیم ولی خیلی باهم دوست هستیم خواهش میکنم شما این وسط نرخ تعیین نکن. اصلا از این کارت خوشم نیومد . اونوقت انتظار هم داری برات برنامه ارسال کنم.
از تمامی دوستان خواهش میکنم از این پست من به بعد دیگه خارج از بحث صحبت نکنه . خوب سوال اصلا چی بود . یادم اومد . راستی ان 73 هم مگه هنگ میکنه؟ حالا توضیح بدید
سلام
رجیستر دستی مربوط به سریال نامبر گوشی میشه یا همون imei که زیر باتری روی گوشی هم نوشته شده
گوشیهایی که رجیستر دستی یا به اصطلاح این موبایل فروشها سریال چنج ( البته اکثریتشون بیسوادن چون تلفظ صحیحش serial changed هست ) هستن در واقع بصورت قاچاق وارد کشور میشن
وقتی شرکتی از خارج کشور گوشی وارد ایران میکنه شماره سریال (imei ) گوشی توسط گمرک یادداشت شده و به مخابرات تحویل داده میشه و مخابرات هم فقط این شماره سریالها رو که از گمرک گرفته در شبکه فعال میکنه یعنی فقط این گوشیها میتونن در ایران کار کنن
اما گوشیهایی که بصورت قاچاق وارد میشن خب مسلما شماره سریالشون به مخابرات داده نمیشه و صد البته سیم کارت بذاری توشون کار هم نمیکنن
بنابراین برای اینکه بشه از این گوشیهای قاچاق هم استفاده کرد بوسیله نرم افزار مخصوص و دستگاهی به نام universal box یا امثال اون سریال نامبر داخل حافظه گوشی رو عوض میکنن( هر گوشی 3 تا سریال نامبر داره یکی زیر باتری یکی روی جعبه گوشی و یکی دیگه داخل حافظه گوشی) و به یک سریال نامبر که قبلا بصورت قانونی در مخابرات ثبت شده تغییر میدن که به این گوشیها میگن serial changed
یعنی اگه شما گوشی serial changed بخری در واقع یه گوشی دستکاری شده خریدی که :
1-این گوشیها بیشتر هنگ میکنن
2-مخابرات هر وقت که دلش بخواد میتونه به این گوشیها سرویس نده که دیگه کار نمیکنن
3-اگه گوشی دزدیده بشه امکان ردیابی از طرف مخابرات وجود نداره چون در شبکه ثبت نشده
4-امکان update کردن گوشی وجود نداره چون اگه update کنی گوشی به سریال اصلی خودش بر میگرده و چون توی شبکه ثبت نیست وقتی گوشیو روشن کردی دیگه انتن نمیده و شبکه رو پیدا نمیکنه
بنابراین حداقل برای اینکه بتونیم گوشیو update کنیم باید گوشیمون 3 تا سریالش مثل هم باشه
موقع خرید با زدن کد #06#* روی صفحه اصلی گوشی سریال نامبر ( IMEI ) ظاهر میشه که این عدد 15 رقمی باید با IMEI روی قوطی و زیر باتری یکی باشه بعنی کاملا مثل هم باشن بدون حتی یک رقم تقاوت
اگه این 3 تا با هم یکی بودن و بعد از گذاشتن سیم کارت گوشی توی شبکه ثبت شد ( IR-TCI روی صفحه گوشی ظاهر شد) یعنی گوشی بصورت قانونی رجیستر شده و دستکاری هم نشده و این گوشی هیچ مشکلی نخواهد داشت
همین هفته قبل یکی از بچه ها N73 با سریال اصلی و VERSION بالای ..../3 خریده بود 450 تومن که 15 تومن هم ازش پول برنامه ریزی گرفته بودن بعنی جمعا 465 تومن
N73 هیچ نقصی نداره و نگران هنگ کردن و این چیزایی که با UPDATE درست میشه نباش فقط گوشیت سریال اصلی باشه که بتونی UPDATE کنی فقط همین
موفق باشی
اره فرزاد جان ماله من ورژن 3.06 هست ولی گاهی اوقات هنگ هم میکنه که البته زیاد به چشم نمیاد و قابله چشم پوشیه
برای من موقعی که زیاد برنامه درحال اجرا بود در مدت این دو ماه دو بار فقط هنگ کرد .
رامینت جان میشه در قسمت کلوپ گوشیها تاپیکی که ساراگل در مقایسه دو گوشی k800 و n73 زده بری وصفحه 5 رابخونی . ونظرتو راجبه مقایسه من بگی؟ ممنون میشم
رامینت جان میشه در قسمت کلوپ گوشیها تاپیکی که ساراگل در مقایسه دو گوشی k800 و n73 زده بری وصفحه یکی به آخررابخونی . ونظرتو راجبه مقایسه من بگی؟ ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)