تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: درصد هنگ گوشی شما به نسبت استفاده روزمره شما به طور متو

راي دهنده
32. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بین 0 تا 25 درصد

20 62.50%
  • بین 25 تا 50 درصد

6 18.75%
  • بین 50 تا 75 درصد

0 0%
  • بین 75 الی 100 درصد !!!

6 18.75%
صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 80

نام تاپيک: هنگ کردن نوکیا N73 ، مشکلی غیر قابل انکار !!!

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

شما بهتره بری توی انجمنی که بهت مربوط میشه اظهارنظر کنی....یادت نره
    چیه چون بالای اسم نوشته کاربر فعال انجمن سخت افزار باید اونجا پست بدم
    شما هم نوشته اگه نباشه جاش خالی میمونه. ولی نباشی بهتره
    دیگه بهتره چیزی نبینم وتو هم ادامه ندیو برا خودت بهتره . هنوز خیلی نو پایی
    خدا حافظ.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام رامینت جان . چی شد 70 80 تا برنامه دان میکنی ؟ خوب جوابمو گرفتم پس حرفمو تایید کردی . مرسی .
    رامینت جان یه وقتی ناراحت نشیا خدایش خیلی دوست دارم . بلاخره این سو تفاهمها بعضی وقتها پیش میاد .
    دیگه بگذریم . زندگی ارزش اعصاب خوردکردنو نداره .

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ببین عزیزم فکر نکن اینجا تاپیکه دوست یابیه!!!
    بادی گاردشمو این مزخرفات رو هم نگه دار واسه وقتی که بت جواب مثبت داد !!!
    از این به بعد فقط در مورد عنوان تاپیک صحبت میشه نه بحث های جانبی
    این چرته پرتها چیه سر هم کردی....
    این وصله ها بهم ما نمیچشبه داداش
    اینجا تایپیک دوست یابی نیست. مگه شما اینجا دوستی پیدا کردی؟
    دیگه از این مزخرفات نبافین
    در ضمن ادامه ندین که تایپیک منحرف نشه
    تمام
    به خاطر خودت تمومش کن بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوبه همین جوری ادامه بدین این وسط ما هم استفاده علمی می کنیم 4 تا دونه اطلاعاتم گیرمون میاد

بسه دیگه
    ببین دوست عزیزم فرزانه جون من و رامینت جون درسته داریم بحث میکنیم ولی خیلی باهم دوست هستیم خواهش میکنم شما این وسط نرخ تعیین نکن. اصلا از این کارت خوشم نیومد . اونوقت انتظار هم داری برات برنامه ارسال کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از تمامی دوستان خواهش میکنم از این پست من به بعد دیگه خارج از بحث صحبت نکنه . خوب سوال اصلا چی بود . یادم اومد . راستی ان 73 هم مگه هنگ میکنه؟ حالا توضیح بدید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون
    اما این رجیستر دستی که میگن چیه ؟؟
    من دیروز رفتم گفتم بهم خندیدن، یعنی اصلاً اصلش چطوری رجیستر میشه؟
    یعنی اینا دستکاریش میکنن؟
    سلام
    رجیستر دستی مربوط به سریال نامبر گوشی میشه یا همون imei که زیر باتری روی گوشی هم نوشته شده
    گوشیهایی که رجیستر دستی یا به اصطلاح این موبایل فروشها سریال چنج ( البته اکثریتشون بیسوادن چون تلفظ صحیحش serial changed هست ) هستن در واقع بصورت قاچاق وارد کشور میشن
    وقتی شرکتی از خارج کشور گوشی وارد ایران میکنه شماره سریال (imei ) گوشی توسط گمرک یادداشت شده و به مخابرات تحویل داده میشه و مخابرات هم فقط این شماره سریالها رو که از گمرک گرفته در شبکه فعال میکنه یعنی فقط این گوشیها میتونن در ایران کار کنن
    اما گوشیهایی که بصورت قاچاق وارد میشن خب مسلما شماره سریالشون به مخابرات داده نمیشه و صد البته سیم کارت بذاری توشون کار هم نمیکنن
    بنابراین برای اینکه بشه از این گوشیهای قاچاق هم استفاده کرد بوسیله نرم افزار مخصوص و دستگاهی به نام universal box یا امثال اون سریال نامبر داخل حافظه گوشی رو عوض میکنن( هر گوشی 3 تا سریال نامبر داره یکی زیر باتری یکی روی جعبه گوشی و یکی دیگه داخل حافظه گوشی) و به یک سریال نامبر که قبلا بصورت قانونی در مخابرات ثبت شده تغییر میدن که به این گوشیها میگن serial changed

یعنی اگه شما گوشی serial changed بخری در واقع یه گوشی دستکاری شده خریدی که :
    1-این گوشیها بیشتر هنگ میکنن
    2-مخابرات هر وقت که دلش بخواد میتونه به این گوشیها سرویس نده که دیگه کار نمیکنن
    3-اگه گوشی دزدیده بشه امکان ردیابی از طرف مخابرات وجود نداره چون در شبکه ثبت نشده
    4-امکان update کردن گوشی وجود نداره چون اگه update کنی گوشی به سریال اصلی خودش بر میگرده و چون توی شبکه ثبت نیست وقتی گوشیو روشن کردی دیگه انتن نمیده و شبکه رو پیدا نمیکنه
    بنابراین حداقل برای اینکه بتونیم گوشیو update کنیم باید گوشیمون 3 تا سریالش مثل هم باشه

موقع خرید با زدن کد #06#* روی صفحه اصلی گوشی سریال نامبر ( IMEI ) ظاهر میشه که این عدد 15 رقمی باید با IMEI روی قوطی و زیر باتری یکی باشه بعنی کاملا مثل هم باشن بدون حتی یک رقم تقاوت
    اگه این 3 تا با هم یکی بودن و بعد از گذاشتن سیم کارت گوشی توی شبکه ثبت شد ( IR-TCI روی صفحه گوشی ظاهر شد) یعنی گوشی بصورت قانونی رجیستر شده و دستکاری هم نشده و این گوشی هیچ مشکلی نخواهد داشت
    همین هفته قبل یکی از بچه ها N73 با سریال اصلی و VERSION بالای ..../3 خریده بود 450 تومن که 15 تومن هم ازش پول برنامه ریزی گرفته بودن بعنی جمعا 465 تومن
    N73 هیچ نقصی نداره و نگران هنگ کردن و این چیزایی که با UPDATE درست میشه نباش فقط گوشیت سریال اصلی باشه که بتونی UPDATE کنی فقط همین
    موفق باشی

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اره فرزاد جان ماله من ورژن 3.06 هست ولی گاهی اوقات هنگ هم میکنه که البته زیاد به چشم نمیاد و قابله چشم پوشیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

برای من موقعی که زیاد برنامه درحال اجرا بود در مدت این دو ماه دو بار فقط هنگ کرد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

رامینت جان میشه در قسمت کلوپ گوشیها تاپیکی که ساراگل در مقایسه دو گوشی k800 و n73 زده بری وصفحه 5 رابخونی . ونظرتو راجبه مقایسه من بگی؟ ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

رامینت جان میشه در قسمت کلوپ گوشیها تاپیکی که ساراگل در مقایسه دو گوشی k800 و n73 زده بری وصفحه یکی به آخررابخونی . ونظرتو راجبه مقایسه من بگی؟ ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •