تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره کپی رایت چیست؟

راي دهنده
49. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کپی رایت باید برای همه محصولات (نرم افزار، موسیقی، فیلم و ...) داخلی و خارجی رعایت شود.

26 53.06%
  • کپی رایت باید فقط برای نرم افزار های داخلی و خارجی رعایت شود.

0 0%
  • کپی رایت باید فقط برای محصولات داخلی رعایت شود.

11 22.45%
  • نیازی به رعایت هیچ کپی رایتی نیست.

6 12.24%
  • نمی دانم / سایر موارد.

6 12.24%
صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 93

نام تاپيک: رعایت/عدم رعایت کپی رایت ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خدای من من دیگه نمیدونم چی بگم

خوب شما بگو وقتی میخری و تحریمت میکنن میگن حق نداری استفاده کنی چی میگی؟
    وقتی به خاطر کار هایی که دست تو نیست تو رو مجازات میکنن تو چیکار میکنی؟ وقتی من میرم تو گوگل پلی بعد نمیتونم مثلا فلان اهنگ از فلان خواننده مورد علاقم رو بخرم چیکار کنم؟ مگه من مثل بقیه مردم جهان پول ندادم؟ اگر اونا دخالتی تو دزدی هایی که کردن ندارن من چه دخالتی دارم تو سیاست هسته ای و ...؟
    وقتی با منطق برخورد نمیکنن باهات چرا باید با منطق برخورد کنی؟
    چرا وقتی به تو بی احترامی میکنن تو باید به اونا احترام بزاری؟ چرا وقتی مردم اونا میگن ما دخالت نداشتیم که دزدی کردن پس شما حق ندارید به ما توهین کنید پس چطوری این قانون برای ما صادق نیست؟ میگه جواب اینا رو بدید؟
    تا کجا و تاکی اش نخورده ودهن سوخته؟
    من چرا باید مجازات بشم؟
    شما جواب اینا رو بده
    یک عده به خاطر کارهایی که دست من نیست من رو مجازات می کنند، پس من هم میرم یک عده دیگه رو به خاطر کارهایی که دستشون نیست مجازات می کنم! این استدلال شماست.

تحریم بودن شما ربطی به اون شرکت ها نداره و از طرف دولت ها میاد. اتفاقا برای اون شرکت ها مضر هم هست چون بطور بالقوه مشتری هایی ایران رو از دست میدن و به موقعش هم انتقاد کردن از این قوانین تحریم. Adobe دخالتی در مشکلات شما و مجازات شما و ... نداشته، و طبیعتا شما هم حقی نسبت به اموالش ندارید، و در این بین فقط شما نیستید که ضرر کردید، Adobe هم شما رو به عنوان یک مشتری بالقوه از دست داده. اما شما برای خودتون "حق" قائل هستید نسبت به اموال این شرکت های نرم افزاری.

شما در نهایت بگید "من کرک می کنم و یک لیوان آب هم روش" ، حرفی نیست و اشکالی هم به استدلالتون وارد نیست. ولی این تلاش عجیب شما برای اینکه بگید این کار "حق" شماست بسیار عجیبه.

2. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

با این استدلال شما، پس دزدی از رستوران هم اوکی هست چون شما چه پول بدید و چه ندید یک ریال هم به حقوق آشپز اضافه نمیشه! واضحه که پرداخت هزینه به منظور حمایت از کل اکوسیستم نرم افزاری است و اگه این اکوسیستم به دلیل کرک و ... کوچکتر بشه، طبیعتا حقوق برنامه نویس ها یا تعدادی که می تونن کار داشته باشند یا سرمایه ای که صرف نسخه های بعدی نرم افزار میشه کاهش پیدا می کنه.

حرفتون در نهایت مثل اینه که بگیم مگه تقصیر منه در خانواده میلیاردر به دنیا نیومدم؟ چون پلیس نیست و دوربین مداربسته هم نیست چرا دزدی نکنم؟ خب دزدی می کنم.

تاریخ و سیاست در تایید رفتار شما نیست اگه همه جهان مثل شما فکر می کردن الان اهالی هند باید به ایرانیان جهان حمله می کردن. یادتون رفته ما ایرانیان خودمون از بزرگترین غارتگران ثروتهای سایر کشورها بودیم. تفاوت اینجاست که بعضی از مردم جهان فهمیدن اگه یک ایرانی اموال شما رو دزدید دلیل نمیشه شما کل کشور ایران و هر ایرانی رو مسئول بدونید ولی امثال شما هنوز میگید مثلا فلان شرکت نفتی نفت ما رو دزدید و اموال ما در فلان بانک مصادره شد، پس من میرم از مایکروسافت و Autodesk و Adobe نرم افزار می دزدم چون ما "حقمونه". من شخصا هیچ "حقی" نسبت به اموال Adobe ندارم. اگه شما فکر می کنید دارید، اوکی، حرفی نیست.
    در مثال شما یک مشکل هست:

حقوق آشپز رعایت شود، اما حقوق مشتری رعایت نشود!! ببخشید متوجه نمیشم(مگر مصرف کننده دلیل بودن آشپز را تایید نمی کند پس چطور تممی حقوق به آشپز باز می گردد؟!) ممنون می شم توضیح بدید.

4. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در مثال شما یک مشکل هست:

حقوق آشپز رعایت شود، اما حقوق مشتری رعایت نشود!! ببخشید متوجه نمیشم(مگر مصرف کننده دلیل بودن آشپز را تایید نمی کند پس چطور تممی حقوق به آشپز باز می گردد؟!) ممنون می شم توضیح بدید.
    منظور از حقوق درآمد بود در پست من، در پاسخ به جمله "بعدم ما چه لایسنس بخریم چه نخریم به سنت هم به حقوق برنامه نویس اضافه نمیشه".

اگه بحث شما "حقوق مشتری" است که واضحه شخصی که هزینه سرویسی که دریافت می کنه رو پرداخت نمی کنه حقوقی نسبت به سرویس دهنده نداره (البته این دوست ما معتقد است حقوقی داره چون سایرین دیگه ای در جای دیگه حق دیگری ازش رو پایمال کردن). برای اینکه کسی "مشتری" بشه ابتدا لازمه هزینه سرویس رو پرداخت کنه!

6. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

منظور از حقوق درآمد بود در پست من، در پاسخ به جمله "بعدم ما چه لایسنس بخریم چه نخریم به سنت هم به حقوق برنامه نویس اضافه نمیشه".

اگه بحث شما "حقوق مشتری" است که واضحه شخصی که هزینه سرویسی که دریافت می کنه رو پرداخت نمی کنه حقوقی نسبت به سرویس دهنده نداره (البته این دوست ما معتقد است حقوقی داره چون سایرین دیگه ای در جای دیگه حق دیگری ازش رو پایمال کردن). برای اینکه کسی "مشتری" بشه ابتدا لازمه هزینه سرویس رو پرداخت کنه!
    ممنون
    اما با استفاده از اون و توصیه اون به دیگران فکر نمی کنید به کسب درامد ایشون نوعی کمک اخلاقی کردیم که درآمدزایی هم خواهد داشت. در ضمن من با شما موافقم حقی از ما ضایع نشده چون منابع زمین برای تمام انسان هاست نه ایرانی یا عربی. اما خوب ما خودمون نتونستیم مدیریتش کنیم متاسفان...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ممنون
    اما با استفاده از اون و توصیه اون به دیگران فکر نمی کنید به کسب درامد ایشون نوعی کمک اخلاقی کردیم که درآمدزایی هم خواهد داشت.
    در ضمن من با شما موافقم حقی از ما ضایع نشده چون منابع زمین برای تمام انسان هاست نه ایرانی یا عربی. اما خوب ما خودمون نتونستیم مدیریتش کنیم متاسفان...
    این رو برای هر چیز دیگه ای میشه گفت: "با دزدیدن آیفون از اپل و توصیه دیگران به خرید آیفون به کسب درآمد اپل نوعی کمک اخلاقی کردیم که درآمدزایی هم خواهد داشت." طبیعتا اینها بهانه است، به علاوه افرادی که کرک می کنند معمولا نمیرن سایرین رو توصیه کنند به خرید نرم افزار !! اونها رو هم تشویق می کنند به کرک کردن مشابه این دوست ما.

در نهایت اگه سازنده راضی باشه به این کار خب خودش چنین سرویسی ارائه می کنه (ارائه رایگان نرم افزار به افرادی که بعدا نرم افزار رو توصیه کنند)، و طبیعتا حق انتخاب که اینها رو به چه کسی بدن بر عهده سازنده نرم افزار است و نه ما که خودمون تشخیص بدیم. چنین سرویس هایی ارائه میشه به افرادی که واقعا تاثیر گذار هستند نه هر کسی که برای فک و فامیل ویندوز نصب می کنه (همونطور که قطعات سخت افزاری رایگان و ... هم داده میشه به سایت هایی که ریویو می نویسن و ...). سایت آمازون بطور مثال محصولات رایگان میده به افرادی که در آمازون زیاد خرج می کنند و زیاد ریویو می نویسند تا فقط ریویو بنویسند و به دیگران توصیه کنند (یا نکنند) ولی آمازون تشخیص میده این کار رو انجام بده نه اینکه افراد بطور خودجوش از انبارهای آمازون جنس برمیدارن!!

9. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من نمیگم که باید بیان لایسنس رو دو دستی تحویل بدن از نرم افزار کرکی هم انتظار امکانات کامل ندارم
    اما تا وقتی که شرایط خریدش برام پیش نیاد ندبال خرید اورجینال نمیرم اینو میگم نه این که برید کپی کنید منظورم اینه که خوب حالا خیلی هم حرس نخورید
    بعدم من که گفتم من برای کسی نه نصب میکنم نه میدم بهش نه اگر نصب کرد بهش اعتراض میکنم خوب کرد هم کرد دیگه به من چه اما داخلی رو ************** همون طور که تو نطر سنجی زدم
    بعد من حتی الان انتی ویروس روی ویندوزم رایگانه میگم تا مجبور نشم کرک نمیکنم نمیدونم چرا این طور برداشت میکنید که من دارم میگمم برید کپی کنید میگم اگر کپی هم میکنید نگرانش نباشید همون طور که شما گفتید نرم افزار کپی و کرکی مشکلاتی داره مثل ناپایداری و ....
    بعدم من میگم اونا مارو تخریم میکنن خوب نصب امکانات رو بهمون نمیدن مثلا گوگل استور که ما فقط برنامه های رایگان و بیکیفیتش رو میتونبم استفاده کنیم نه مثلا بازی مثل اسفالت و .... که گرافیک بسار خوب و با کیفیتی داره بعد مثلا خیلی از این شرکتای ارایه دهنده سزویس های بازی های نلاین مار تحریم نکردن و حتی اکانت های اورجینال رو حذف نکردن خوب بخرم که امکانات نصفه نیمه و با منت بهم بدن تازه پول کامل هم بدن نه؟ خوب معلومه میرم کرک میکنم که حداقل اش خورده و دهنه سوخته باشه
    Last edited by Stream; 28-05-2015 at 21:31. دليل: ادبیات نامناسب

11. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

این رو برای هر چیز دیگه ای میشه گفت: "با دزدیدن آیفون از اپل و توصیه دیگران به خرید آیفون به کسب درآمد اپل نوعی کمک اخلاقی کردیم که درآمدزایی هم خواهد داشت." طبیعتا اینها بهانه است، به علاوه افرادی که کرک می کنند معمولا نمیرن سایرین رو توصیه کنند به خرید نرم افزار !! اونها رو هم تشویق می کنند به کرک کردن مشابه این دوست ما.

در نهایت اگه سازنده راضی باشه به این کار خب خودش چنین سرویسی ارائه می کنه (ارائه رایگان نرم افزار به افرادی که بعدا نرم افزار رو توصیه کنند)، و طبیعتا حق انتخاب که اینها رو به چه کسی بدن بر عهده سازنده نرم افزار است و نه ما که خودمون تشخیص بدیم. چنین سرویس هایی ارائه میشه به افرادی که واقعا تاثیر گذار هستند نه هر کسی که برای فک و فامیل ویندوز نصب می کنه (همونطور که قطعات سخت افزاری رایگان و ... هم داده میشه به سایت هایی که ریویو می نویسن و ...). سایت آمازون بطور مثال محصولات رایگان میده به افرادی که در آمازون زیاد خرج می کنند و زیاد ریویو می نویسند تا فقط ریویو بنویسند و به دیگران توصیه کنند (یا نکنند) ولی آمازون تشخیص میده این کار رو انجام بده نه اینکه افراد بطور خودجوش از انبارهای آمازون جنس برمیدارن!!
    البته تعداد کاربر مصرف کننده اون محصول باعث ترغیب دیگران برای خرید می شه بنظر من نه اینکه کرکش کنند. چون این هم یکجور تبلیغاته در حوزه دنیای مجازی. و ممکنه از 100 نفر 50 نفر هم محصول رو خریداری کنند. البته شما فکر نمی کنید ایده های اپل و مایکروسافت هم خودش نوعی دزدی نیست و برداشت منفعت به نفع خودشون. هرچند کارهای مفیدی هم انجام دادند این شرکت ها اما همچین سیستم سالمی هم ندارند. چون خودشون هم دزدی سورس و ایده انجام دادند. و از منابع رایگان به نفع خودشون استفاده کردند و حالا قیمت گذاری آنچنانی می کنند.

خوب آمازون اون کار رو در وهله اول به نفع خودش انجام می ده چون محصول جدیدی نیست که به طور کل امتیاز بالایی نگیره.(چون به طور کل بین بیشتر تست کننده ها و ارایه دهندگان محصول جدید و رایگان رابطه خوبی به وجود میاد.نه؟!)...هرچند باز هم با شما موافقم ولی این اعمال رو نمی شه جرم محسوب کرد و بیشتر می شه بهش گفت فقر و فقدان فرهنگ جهانی حتی در جهان اول...

ولی بازم خوشحال میشم جوابم رو بدید امکانش هست شاید من اشتباه کنم و با این کار چون بنظرم شما اطلاعات بیشتری دارید دوست عزیز شاید بنده رو آگاه تر کنید.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

البته تعداد کاربر مصرف کننده اون محصول باعث ترغیب دیگران برای خرید می شه بنظر من نه اینکه کرکش کنند. چون این هم یکجور تبلیغاته در حوزه دنیای مجازی. و ممکنه از 100 نفر 50 نفر هم محصول رو خریداری کنند. البته شما فکر نمی کنید ایده های اپل و مایکروسافت هم خودش نوعی دزدی نیست و برداشت منفعت به نفع خودشون. هرچند کارهای مفیدی هم انجام دادند این شرکت ها اما همچین سیستم سالمی هم ندارند. چون خودشون هم دزدی سورس و ایده انجام دادند. و از منابع رایگان به نفع خودشون استفاده کردند و حالا قیمت گذاری آنچنانی می کنند.

خوب آمازون اون کار رو در وهله اول به نفع خودش انجام می ده چون محصول جدیدی نیست که به طور کل امتیاز بالایی نگیره.(چون به طور کل بین بیشتر تست کننده ها و ارایه دهندگان محصول جدید و رایگان رابطه خوبی به وجود میاد.نه؟!)...هرچند باز هم با شما موافقم ولی این اعمال رو نمی شه جرم محسوب کرد و بیشتر می شه بهش گفت فقر و فقدان فرهنگ جهانی حتی در جهان اول...

ولی بازم خوشحال میشم جوابم رو بدید امکانش هست شاید من اشتباه کنم و با این کار چون بنظرم شما اطلاعات بیشتری دارید دوست عزیز شاید بنده رو آگاه تر کنید.
    ممنون
    ایده ها رو می خرند (بین خریدن و دزدیدن خیلی فرق است!) ، شما یک مثال بیارید اپل یا مایکروسافت رفته باشه و سورس دزدیده باشه! حتی یک مورد هم نیست. استفاده از سرویس های رایگانی که در اختیار همه است برای این شرکت ها دزدی محسوب نمیشه. هر بار هم که عمدا یا سهوا دست روی پتنت ها و تریدمارک های سایرین گذاشتن کشیده شدن به دادگاه و به موقعش میلیون ها و بعضی مواقع میلیاردها دلار خسارت دادن. این چیزها ربطی به فقر فرهنگ و ... نداره ، هر شخصی که صاحب بیزنسی است از سرویس های در اختیار خودش استفاده می کنه. اون چیزی که در صنعت و کارآفرینی مدرن بهش "دزدی" گفته میشه یعنی من یک شرکت تاسیس می کنم برای یک کار خاص، شما می بینید من ایده خوبی دارم و میرید ایده من رو بهتر از خودم اجرا می کنید (وقتی میگن اپل و مایکروسافت یک سری تکنولوژی ها رو فرضا از Xerox در دهه 1980 دزدیدن منظور این بوده نه اینکه شبانه رفتن و سورس کد اونها رو گرفتن). این کار نه غیرقانونی است و نه غیراخلاقی، و صرفا بازار رقابتی است.

به هر حال حتی اگه اینها از شخص دیگه هم دزدی کرده باشند باز هم من و شما حقی نسبت به اموالشون نداریم (بدهیشون به افرادی است که ازشون دزدی شده و نه به من و شما)، طبیعتا شما هم موافقید، و هر بحثی در این باره بی ربط به موضوع تاپیک است.

14. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من نمیگم که باید بیان لایسنس رو دو دستی تحویل بدن از نرم افزار کرکی هم انتظار امکانات کامل ندارم
    اما تا وقتی که شرایط خریدش برام پیش نیاد ندبال خرید اورجینال نمیرم اینو میگم نه این که برید کپی کنید منظورم اینه که خوب حالا خیلی هم حرس نخورید
    بعدم من که گفتم من برای کسی نه نصب میکنم نه میدم بهش نه اگر نصب کرد بهش اعتراض میکنم خوب کرد هم کرد دیگه به من چه اما داخلی رو ************** همون طور که تو نطر سنجی زدم
    بعد من حتی الان انتی ویروس روی ویندوزم رایگانه میگم تا مجبور نشم کرک نمیکنم نمیدونم چرا این طور برداشت میکنید که من دارم میگمم برید کپی کنید میگم اگر کپی هم میکنید نگرانش نباشید همون طور که شما گفتید نرم افزار کپی و کرکی مشکلاتی داره مثل ناپایداری و ....
    شما در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتید: ما حقمونه دوستان بخورید نگرانشم نباشید

بعدم من میگم اونا مارو تخریم میکنن خوب نصب امکانات رو بهمون نمیدن مثلا گوگل استور که ما فقط برنامه های رایگان و بیکیفیتش رو میتونبم استفاده کنیم نه مثلا بازی مثل اسفالت و .... که گرافیک بسار خوب و با کیفیتی داره بعد مثلا خیلی از این شرکتای ارایه دهنده سزویس های بازی های نلاین مار تحریم نکردن و حتی اکانت های اورجینال رو حذف نکردن خوب بخرم که امکانات نصفه نیمه و با منت بهم بدن تازه پول کامل هم بدن نه؟ خوب معلومه میرم کرک میکنم که حداقل اش خورده و دهنه سوخته باشه
    خوب این انتقاد وارد است ولی مثل هر چیز دیگه، اگه فکر می کنید برای هزینه ای که می پردازید سرویس کافی دریافت نمی کنید خب نخرید. این توجیهی برای کرک کردن نیست. همون آیفونی هم که می خرید بخشی از قیمتش مربوط به خدمات اپل هست که در ایران نمی تونید استفاده کنید پس این رو هم بدزدید!!!

مثال بازی اسفالت رو زدید، این بازی توسط شرکت خصوصی فرانسوی Gameloft تهیه میشه. بفرمایید چطور شما "حقتونه" نتیجه زحمات این شرکت و کارمندانش رو بطور رایگان "بخورید".

16. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب من میخرم برید رو گوگل پلی ببینید میشه خرید اگر شد من میخرم خوب خودشون تحریم کردن میگن نه نمیتونید بخرید خوب نداشته باشم؟از امکانات گوشیم استفاده نکنم؟ لذت داشتن گوشیم رو نداشته باشم؟ من ادم نیستم که لذتش رو ببرم ؟ خوب وقتی میان تحریم میکنن من چیکار کنم؟ بعدم بخریم شما میتونید انلاینم بازی کنید با نت بازی کنید اکانت های همین ماها نبود که حذف شد؟ رو استیم و ....
    خوب من ایفون ندارم کلان محصولات اپل بن خلق من نمیخوره من سیستمم رو دوست دارم بهش ور برم و کل کل کنم باهاش به جونش بیوفتم و سمج بشم بهش خوب این تو اپل نیست منم میرم سراغ اندروید الانم اندروید دارم
    من نمیگم امکانات اصلی نرم افزار کمه ولی وقتی تحریم میکنن اره کم میشه دیگه کارایی و کیفیت عادی رو ندارم چون دارم مجازات میشم سر چیزی که دست من نبود خوب نمیخرم معلومه نمیخرم هر وقت باز شد امکاناتش کامل برام باز بود بعد
    شما میگید باید خرید چشم میخریم ولی از حقوق کپی رایتشون دفاع نمیکنم وضیفه پلیس و .... قضایی نمیدونم که برن پیگیر باشن که کسس نرم افزار خارجی کپی نکنه ولی داخلی رو چرا اگر کردن میزنم دهنشون رو اسفالت میکنم سفت و سخت میگیرم برای حسابی یک نفر حق نداره نرم افزار داخلی رو کپی کنه
    مثلا وقتی میریم کنسول میخریم بازیش رو نمتونیم بخریم از استور ها خوب میریم کرکش میکنیم کپی خوب میشه و کپی میزاریم روش والا من نمیفهمم برای چی باید برای کسی که برای ادم تره ای خورد نمیکنه تره خورد کرد؟

18. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •