دوست خوبم بايد بري بالاي سر بمب و بمب رو بر داري بعد ..
همين طوري كه بري بالاي سر بمب فقط تايمرش معلومه نه سيماش ! اگر بتوني از كاري مي كني عكس بگيري اون موقع بهتر ميتونم كمكت كنم ..
عاليه!
به درد بخور بود
خوب
بدك نيست
به دردم نخورد
مذخرف ترين چيزي كه تو عمرم ديده بودم اين تاپيك بود
دوست خوبم بايد بري بالاي سر بمب و بمب رو بر داري بعد ..
همين طوري كه بري بالاي سر بمب فقط تايمرش معلومه نه سيماش ! اگر بتوني از كاري مي كني عكس بگيري اون موقع بهتر ميتونم كمكت كنم ..
با كدوم دكمه ميشه عكس گرفت؟
ميگم كسي دانلود تمام مراحل اين بازي رو داره تروريست هاش هم ازاد باشنا
اگه كسي داره حتما بزاره
نوشته شده توسط mohammadagha
با هيچ دكمه اي ولي ويندوز اين قابليت رو داره :
دكمه : print scrn بالاي كيبورد كنار f12 با اون يه دونه بگير بعد از بازي بايا بيرون در برنامه پينت كنترل + وي رو بزن بعد عكس رو ذخيره بعد آپلود و انجمن ..![]()
بازیه خوبی بود یادش بخیر...کمکی خواستید در خدمتیم...
آقا من يه مشكل دارم مجير خان بگو اسم ورژن جديد اين بازي چيه كه بريم بخريم من يه جا توي يه انجمن ديده بودم كه دربارش حرف ميزندن حالا شما لطف كن اگه اسمشو داري بگو .
مرسي از توضيحات در ضمن اگر من نباشم خب يارام خنثي ميكنن.
ميگم اگه ميشه سيو اين بازي رو بزاريد با مرحله تروريست هاش ازاد باشه.
من كه همون اول اسم نزديك ترين بازيي كه به اون بود رو گفتم ميخواهي دوباره بگم؟آقا من يه مشكل دارم مجير خان بگو اسم ورژن جديد اين بازي چيه كه بريم بخريم من يه جا توي يه انجمن ديده بودم كه دربارش حرف ميزندن حالا شما لطف كن اگه اسمشو داري بگو .
محمد اقا نه مي خوام مجير مومن خدا بگه از شما هم متشكرم ..
سامان جان اون بازی رو که میگم گلوبال بود که پول باید میداشتی تا اصلحه برداری و میتونستی به اسلحه ها هم چیزهای اضافه ببندی از خشاب بیشتر تا دوربین و تشکیلات دیگه مرحله اخر هم یه مرد پشت قطار بود که باید میرسوندیش بیرون و البته زنده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)