جنابد MRS حرف هایی که من زدم در پست قبلی نتیجه صحبت های پدرم که 30 سال چه قبل انقلاب چه بعد انقلاب زیر دستان پزشکان خدمت کردند.نمی گم همه پزشکان اینجوری هستند ولی قشر اکثریتشون انیجوریه مثل تمامی شغل ها که هیچ کس کار درست انجام نمیده و همه می خواند یک شبه راه صد سال رو برند.به قول یک فردی همه ایرانی ها دستشون تو جیب همدیگه حالا پزشک ها قدرت دستشون بیشتره
اگر بحث دستمزد باشه اون صاحب کارم هم میگه قانونن من که دارم به کارگرم برجی یک 700 میدم کار خلاف شرع نمی کنم(تیغ که پیش گلوش نزاشتم که بیاد پیش من کار کنه) خودتون بهتر میدونید که قانون اینجا مال کسایی هست که نتونند دورش بزنند, شرع هم مشخصه مال چه کسایی هست ولی انسانیت چیز دیگه ایی میگه.اگر بخوام از نظام پرشکی ایران بگم که فاتحه اش خونده.مثلا همین بیمارستان قائم مال زمان حکومت پهلوی هستند که پدرم می گه نه تنها نتوستند یکی مثلش رو بسازند بلکه تجهیرات ساختمون هم نه نوسازی می کنند و حتی نمی تونند مثل روز اولش نگه دارند.امثال بیمارستان رضوی هم استثنا هستند که برای هر شب بستری پول کلان می گیرند(حدود یک میلیون).
قرار نیست مریض میره پیش دکتر ,دکتر بشینه زار زار گریه کنه(که سراغ دارم دکتری از بالای بیمار هاش قرص ضد افسردگی و اعصاب میخوره بخاطر اینکه بالاش فشار میاد) ولی اکثریت اصلا گوش نمیدند بیمار چی میگه.اخه نامرد تو داری 25 تومان پول میگیری که حقوق یک روز کارگر 5 دقیقه بهش وقت بده