تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 87

نام تاپيک: ترفند برخی پزشکان برای درآمدزایی بیشتر

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بعد از سال 88 بیشتر ایرانی ها روی به پول پرست شدند اوردند ولی پزشک ها با درامد هنگفتشون بیشتر تو چشم هستند.علت اصلی هم اینکه خیلی از کشور ها افراد که درامد بالایی دارند مالیات بالایی هم باید بدند که همین مالیات برای قشر مستعف خرج میشه و باعث نشه روش خیلی فشار بیاد.
    اینکه پزشک 7 سال درس خوند و 2 سال باید خدمت کنه خوب خیلی سخته ولی اینو در نظر بگیرید که تو این اوضاع بیکاری فردی بتونه یک شغل کارگری گیر بیاره 12 ساعت کاری بدون استراحت به شما میدند چقدر 1 میلیون تومان(خونه پرش رو گفتم اگر نه هستند کارهایی با 14 ساعت کاری 700 تومان سندش هم نیازمندی ها روزنامه ها)حالا اگر این فرد مجرد باشه خوب پول خوبیه ولی اگر متاهل باشه حدقال حداقل باید 400 تومان اجاره بده.برجی حدود 70 تومان کرایه رفتن تا محل کارش میشه.و هیچ خرج دیگه هم نکنه براش میمونه 530 با این مقدار پول چقدر براش باقی میمونه که بخواد هزینه های سنگین پزشکان رو بده.الان یک سرما خوردگی ساده حدود 20 تا 25 تومان با دارو هاش میشه.یعنی طرف یاد یک روز هیچی نخوره تا بتونه هزینه درمان رو بده حالا بماند که تو این روز ها از کار هم میوفته
    این پزشکان قسم خوردند ی طبیعی هست مثل خیلی از افراد دیگه قسم دروغ میخورند.یک پزشک با دیدن زیاد بیمار دیگه اون حس انسان بودن رو نسبت به بیمار از دست میده مثل قصاب که اولین حیوان رو که میخواد سر ببره سخت هست ولی بعد شماره 10 همی اسون میشه.

2. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببخشید شما پزشک عمومی هستید؟
    بله.....و میدونم توی بیمارستانهای دولتی چقدر به مریض ها کمک میشه و چقدر جراحی های سخت و پیشرفته انجام میشه و چقدر بیماری های خطرناک و مشکل درمان میشن

4. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بعد از سال 88 بیشتر ایرانی ها روی به پول پرست شدند اوردند ولی پزشک ها با درامد هنگفتشون بیشتر تو چشم هستند.علت اصلی هم اینکه خیلی از کشور ها افراد که درامد بالایی دارند مالیات بالایی هم باید بدند که همین مالیات برای قشر مستعف خرج میشه و باعث نشه روش خیلی فشار بیاد.
    اینکه پزشک 7 سال درس خوند و 2 سال باید خدمت کنه خوب خیلی سخته ولی اینو در نظر بگیرید که تو این اوضاع بیکاری فردی بتونه یک شغل کارگری گیر بیاره 12 ساعت کاری بدون استراحت به شما میدند چقدر 1 میلیون تومان(خونه پرش رو گفتم اگر نه هستند کارهایی با 14 ساعت کاری 700 تومان سندش هم نیازمندی ها روزنامه ها)حالا اگر این فرد مجرد باشه خوب پول خوبیه ولی اگر متاهل باشه حدقال حداقل باید 400 تومان اجاره بده.برجی حدود 70 تومان کرایه رفتن تا محل کارش میشه.و هیچ خرج دیگه هم نکنه براش میمونه 530 با این مقدار پول چقدر براش باقی میمونه که بخواد هزینه های سنگین پزشکان رو بده.الان یک سرما خوردگی ساده حدود 20 تا 25 تومان با دارو هاش میشه.یعنی طرف یاد یک روز هیچی نخوره تا بتونه هزینه درمان رو بده حالا بماند که تو این روز ها از کار هم میوفته
    این پزشکان قسم خوردند ی طبیعی هست مثل خیلی از افراد دیگه قسم دروغ میخورند.یک پزشک با دیدن زیاد بیمار دیگه اون حس انسان بودن رو نسبت به بیمار از دست میده مثل قصاب که اولین حیوان رو که میخواد سر ببره سخت هست ولی بعد شماره 10 همی اسون میشه.
    صحبت شما رو در مورد مشکلات درآمدی مردم و اختلاف طبقاتی کاملا قبول دارم
    اما در نظر بگیرید که پزشک مقدار مشخصی‌ بر اساس مصوبه ویزیت و تعرفه خدمات میگیره....پس درآمدشون شرعی و قانونی هست....حالا این حرفه پردرآمد هست گناه پزشکا نیست

این پزشکان قسم خوردند ی طبیعی هست مثل خیلی از افراد دیگه قسم دروغ میخورند..
    این حرف شما ناروا هست.....شما نمیتونین پزشکا رو به این راحتی محکوم به قسم دروغ کنین.......پزشک ها در هرجایی اخلاق پزشکی رو رعایت میکنن....اگه خلاف این باشه در تعداد معدودی هست....این افراد خطاکارهستند و گناه این عده نباید به پای کل جامعه پزشکی گذاشته بشه

با دیدن زیاد بیمار دیگه اون حس انسان بودن رو نسبت به بیمار از دست میده مثل قصاب که اولین حیوان رو که میخواد سر ببره سخت هست ولی بعد شماره 10 همی اسون میشه.
    این حرف شما ناشی از ناآگاهی هست....پزشک همواره به بیمارش به چشم یک انسان نگاه میکنه و به غیر از بعد فیزیکی بعد اجتماعی و روحانی انسان رو هم در نظر میگیره
    اما شما باید به پزشک که مثلا در طول کارش مرگ انسانهای زیادی رو دیده باید حق بدین با مرگ هر بیمار اون احساسات رو که اراد عادی دارن بروز نده.....و تازه تصور کنید مشاهده این همه بدبختی و مرگ و میر انشان ها چقدر در روحیه پزشک تاثیر منفی داره....اما کسی بجز حسد به درآمد پزشک به مشکلات روحی و جسمی که بر پزشک وارد میشه نگاهی نمی اندازه

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

افراد به بیمارستان های عمومی مراجعه نمی کنند چون رسیدگی در حد صفر هست.چند مورد رو میگم
    بنده در دوران کودکی از دهان نفس می کشیدم ودادن چرک زیاد , دکتر متخصص بیمارستان قائم مشهد برای برطرف شدنش لوزه سوم من رو برداشت و هیچ فرقی نکرد جز خرج بیمارستان(دکتر محمد مهدی قاسمی مطب خصوصی با دادن انتی بیوتیک ها قوی برطرف کرد)
    در دبیرستان بینی بنده از قسمت پایین شکسته شد که با مراجعه به بیمارستان قائم قسمت پایینی رو جا انداختن ولی قسمت بالایی رو که سالم بود شکستن که باعث شده قسمت بالایی بینیم دچار انحراف بشه
    پدر بنده سنگ کبد دچار شده بود به بیمارستان امام رضا مشهد مراجعه کرد 11 ظهر وارد بیمارستان شدیم بعد از حدود 20 دقیقه بستری شد.از شدت درد پدرم فریاد میزد گفتم حداقل یک مسکن بزنید گفتند دکتر بخواد معاینه که تشخصیش سخت میهش بعد از حدود نیم ساعت از بستری شدن خود پدر چون کارمند بازشسته بیمارستان قائم هست با فریاد زدن توسنت به کی امپول مسکن بگیره. ساعت 2 بعد از ظهر ما رو فرستادن رادیولوژی.ساعت 5 بعد از ظهر اندوسکپی.ساعت 7:45 شب انترن اومد و ساعت 8:30 دقیقه شب پزشک اومد معاینه گفت امشب رو باید بستری باشند دستگاه سنگ شکن خراب شده شما باید فردا رو هم بستری(جمعه) باشید تا پس فردا دستگاه اگر درست شده بود براتون اقدام کنند.فکر کنید یک معاینه پزشک 10 ساعت طول بکشه مریض داره از درد بخودش میپیچه و بهش مسکن نمیدند.که پدرم بیخال شد اومد خونه مایعات زیاد خورد سنگ دفع شد.
    درسته که در این بیمارستان ها هزینه درمان ناچیزه ولی عملا با مخلفاتش خیلی گرون میشه چون باید پول رادیولوژی و اندوسکوپی و لباس هزینه تخت و تست نوار قلب هزار چیز مزخرف دیگه واقعا به بیماری شما ربطی نداره باید بده هیچ وقتش رو کلا تلف می کنن هیچ اخرشم به نتیجه نمی رسه(برای ما که فرقی نمی کرد چون هزینه کاملا رایگانه)
    پدرم خودش بازنشسته داشنگاه علوم و درمان پزشکی هست.با خیلی متخصص ها سر کار داشته و میگه این دو بیمارستان قصاب خونه هستند و نه بیمارستان. اون روزم از فشار درد جایی دیگه به ذهنش نرسیده.حتی یک متخصص معروف بهش گفته اگر من فردا مشکل داشته باشم هیچوقت خودم رو زیر تیغ این جراح ها نمی سپارم.قضیه محرم نوید کیا فکر کنم همه فوتبال دستان یاد داشته باشند
    یکی از اقوام هست حساسیت داره و باید یک اسپری که حدود 17 تومان هست رو دائم بزنه.خسته شده بود گفته بره پیش یک دکتر دیگه.این دکتر جدید که تو خیابان داشنگاه مشهد هست ویزیتش 25 تومانه عملا اگر بخواد وقت بده برای یک ماه دیگه وقت میده(نشون دادن خاص بودنش)هر بیماری جدید که بیاد بدون نگاه اولیه شما رو با اتاق تست حساسیت مراجعه میده که اونجا هم 50 تومان باید بدید.در اخر بهش یک قرص داده و همون اسپری قدیمیش(که دکتر نوروز بیگی خیابون سجاد مشهد که بالاشهره با وقت فردا و بدون تست حساسیت داده) گفته اگر خوب نشد بیا بهت امپول ضد حساسیت بدم.فردا میره میگه اقای دکتر من همین نسخه قبلا داشتم میگه این امپول که قیمتش 30 تومان هست و ماهیان به مدت 2 سال باید بزنی تا ببینی خوب میشی یا نه(فکر کنید هر بار نزدیک 55 توان باید بدی تا ببینی خوب میشی یا نه؟)این دکتر که استاد دانشگاه هم هست و تحصیل کرده امریکا به هر مریضش وقت ماه دیگه هم میده.مریض ها بنده خدا همه قشر مستعضف که حتی گاهی از شهرستان ها میاند
    عمو بنده خیلی وقت بود مشکل سنک کلیه و قلب داشت.الان حدود 10 ساله ساکن المان شده بدون هیچ هزینه ازش بگیرند سه تا فنر تو قلبش گذاشتند و مشکل کلیه اش هم رفع شده.چرا نوع تحصیل و خدمات دکتر هامون با کشور هایی مثل کانادا و المان مقایسه نکنیم؟زمان حکومت پهلوی هم مردم باید برای درمان پول قلمبه به دکتر ها می دادند؟
    مراکز رسدگی به شکایت هم در حد جک هست چون اینقدر مورد هست که فقط به مورد های اساسی رسیدگی میشه.
    وقتی هیچ جای مملکت حساب نداره و همه به فکر پول هستند میخواید قشر دکترمون سالم باشند؟
    امثال دکتر شیخ تبدیل به افسانه شدند

7. 3 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همیشه استثنا هم وجود داره. به خدا من خودم از پزشکان ناراضی هستم اگر بخواهم بنویسم 3 صفحه میشه
    اما در همین سایت M.R.S داره رایگان به سواات همه جواب میده ... و کمک میکنه

9. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

همیشه استثنا هم وجود داره. به خدا من خودم از پزشکان ناراضی هستم اگر بخواهم بنویسم 3 صفحه میشه
    اما در همین سایت M.R.S داره رایگان به سواات همه جواب میده ... و کمک میکنه
    اتفاقا ایشون جز همون نوادر پزشکان خوب هست و کمترپزشکی به صورت رایگان به سوال مریض جواب میده و همین مسئله باعث شده ایشون فکر کنند همه پزشکان خوب هستند!!!!درصورتیکه واقعیت چیز دیگری هست

11. 3 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

جنابد MRS حرف هایی که من زدم در پست قبلی نتیجه صحبت های پدرم که 30 سال چه قبل انقلاب چه بعد انقلاب زیر دستان پزشکان خدمت کردند.نمی گم همه پزشکان اینجوری هستند ولی قشر اکثریتشون انیجوریه مثل تمامی شغل ها که هیچ کس کار درست انجام نمیده و همه می خواند یک شبه راه صد سال رو برند.به قول یک فردی همه ایرانی ها دستشون تو جیب همدیگه حالا پزشک ها قدرت دستشون بیشتره
    اگر بحث دستمزد باشه اون صاحب کارم هم میگه قانونن من که دارم به کارگرم برجی یک 700 میدم کار خلاف شرع نمی کنم(تیغ که پیش گلوش نزاشتم که بیاد پیش من کار کنه) خودتون بهتر میدونید که قانون اینجا مال کسایی هست که نتونند دورش بزنند, شرع هم مشخصه مال چه کسایی هست ولی انسانیت چیز دیگه ایی میگه.اگر بخوام از نظام پرشکی ایران بگم که فاتحه اش خونده.مثلا همین بیمارستان قائم مال زمان حکومت پهلوی هستند که پدرم می گه نه تنها نتوستند یکی مثلش رو بسازند بلکه تجهیرات ساختمون هم نه نوسازی می کنند و حتی نمی تونند مثل روز اولش نگه دارند.امثال بیمارستان رضوی هم استثنا هستند که برای هر شب بستری پول کلان می گیرند(حدود یک میلیون).
    قرار نیست مریض میره پیش دکتر ,دکتر بشینه زار زار گریه کنه(که سراغ دارم دکتری از بالای بیمار هاش قرص ضد افسردگی و اعصاب میخوره بخاطر اینکه بالاش فشار میاد) ولی اکثریت اصلا گوش نمیدند بیمار چی میگه.اخه نامرد تو داری 25 تومان پول میگیری که حقوق یک روز کارگر 5 دقیقه بهش وقت بده

13. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

افراد به بیمارستان های عمومی مراجعه نمی کنند چون رسیدگی در حد صفر هست.چند مورد رو میگم
    بنده در دوران کودکی از دهان نفس می کشیدم ودادن چرک زیاد , دکتر متخصص بیمارستان قائم مشهد برای برطرف شدنش لوزه سوم من رو برداشت و هیچ فرقی نکرد جز خرج بیمارستان(دکتر محمد مهدی قاسمی مطب خصوصی با دادن انتی بیوتیک ها قوی برطرف کرد)
    در دبیرستان بینی بنده از قسمت پایین شکسته شد که با مراجعه به بیمارستان قائم قسمت پایینی رو جا انداختن ولی قسمت بالایی رو که سالم بود شکستن که باعث شده قسمت بالایی بینیم دچار انحراف بشه
    پدر بنده سنگ کبد دچار شده بود به بیمارستان امام رضا مشهد مراجعه کرد 11 ظهر وارد بیمارستان شدیم بعد از حدود 20 دقیقه بستری شد.از شدت درد پدرم فریاد میزد گفتم حداقل یک مسکن بزنید گفتند دکتر بخواد معاینه که تشخصیش سخت میهش بعد از حدود نیم ساعت از بستری شدن خود پدر چون کارمند بازشسته بیمارستان قائم هست با فریاد زدن توسنت به کی امپول مسکن بگیره. ساعت 2 بعد از ظهر ما رو فرستادن رادیولوژی.ساعت 5 بعد از ظهر اندوسکپی.ساعت 7:45 شب انترن اومد و ساعت 8:30 دقیقه شب پزشک اومد معاینه گفت امشب رو باید بستری باشند دستگاه سنگ شکن خراب شده شما باید فردا رو هم بستری(جمعه) باشید تا پس فردا دستگاه اگر درست شده بود براتون اقدام کنند.فکر کنید یک معاینه پزشک 10 ساعت طول بکشه مریض داره از درد بخودش میپیچه و بهش مسکن نمیدند.که پدرم بیخال شد اومد خونه مایعات زیاد خورد سنگ دفع شد.
    درسته که در این بیمارستان ها هزینه درمان ناچیزه ولی عملا با مخلفاتش خیلی گرون میشه چون باید پول رادیولوژی و اندوسکوپی و لباس هزینه تخت و تست نوار قلب هزار چیز مزخرف دیگه واقعا به بیماری شما ربطی نداره باید بده هیچ وقتش رو کلا تلف می کنن هیچ اخرشم به نتیجه نمی رسه(برای ما که فرقی نمی کرد چون هزینه کاملا رایگانه)
    پدرم خودش بازنشسته داشنگاه علوم و درمان پزشکی هست.با خیلی متخصص ها سر کار داشته و میگه این دو بیمارستان قصاب خونه هستند و نه بیمارستان. اون روزم از فشار درد جایی دیگه به ذهنش نرسیده.حتی یک متخصص معروف بهش گفته اگر من فردا مشکل داشته باشم هیچوقت خودم رو زیر تیغ این جراح ها نمی سپارم.قضیه محرم نوید کیا فکر کنم همه فوتبال دستان یاد داشته باشند
    یکی از اقوام هست حساسیت داره و باید یک اسپری که حدود 17 تومان هست رو دائم بزنه.خسته شده بود گفته بره پیش یک دکتر دیگه.این دکتر جدید که تو خیابان داشنگاه مشهد هست ویزیتش 25 تومانه عملا اگر بخواد وقت بده برای یک ماه دیگه وقت میده(نشون دادن خاص بودنش)هر بیماری جدید که بیاد بدون نگاه اولیه شما رو با اتاق تست حساسیت مراجعه میده که اونجا هم 50 تومان باید بدید.در اخر بهش یک قرص داده و همون اسپری قدیمیش(که دکتر نوروز بیگی خیابون سجاد مشهد که بالاشهره با وقت فردا و بدون تست حساسیت داده) گفته اگر خوب نشد بیا بهت امپول ضد حساسیت بدم.فردا میره میگه اقای دکتر من همین نسخه قبلا داشتم میگه این امپول که قیمتش 30 تومان هست و ماهیان به مدت 2 سال باید بزنی تا ببینی خوب میشی یا نه(فکر کنید هر بار نزدیک 55 توان باید بدی تا ببینی خوب میشی یا نه؟)این دکتر که استاد دانشگاه هم هست و تحصیل کرده امریکا به هر مریضش وقت ماه دیگه هم میده.مریض ها بنده خدا همه قشر مستعضف که حتی گاهی از شهرستان ها میاند
    عمو بنده خیلی وقت بود مشکل سنک کلیه و قلب داشت.الان حدود 10 ساله ساکن المان شده بدون هیچ هزینه ازش بگیرند سه تا فنر تو قلبش گذاشتند و مشکل کلیه اش هم رفع شده.چرا نوع تحصیل و خدمات دکتر هامون با کشور هایی مثل کانادا و المان مقایسه نکنیم؟زمان حکومت پهلوی هم مردم باید برای درمان پول قلمبه به دکتر ها می دادند؟
    مراکز رسدگی به شکایت هم در حد جک هست چون اینقدر مورد هست که فقط به مورد های اساسی رسیدگی میشه.
    وقتی هیچ جای مملکت حساب نداره و همه به فکر پول هستند میخواید قشر دکترمون سالم باشند؟
    امثال دکتر شیخ تبدیل به افسانه شدند
    ببینید در بیمارستان های دولتی به علت مراجعه زیاد و نیروی کار کم رسیدگی سخت تر هست...خوب مسلمه با خداپولی که بیمارستان خصوضی بدین و هزینه هتلینگی که هست بیمارستان خصوصی رسیدگی بیشتر داره
    پزشک ۱۰۰ برابر میگیری با ۱۰۰ برابر مریض کمتر معلومه که هر لحظه بالای سر مریض حاضر میشه یا هر لحظه پرستار مهربان بر بالین بیمار میاد
    به غیر از شهر های بزرگ که بیمارسان های فوق تخصصی خصوصی دارن و البته هزینه اینقدر زیاده که هرکس نمیتونه بره ٬در بیمارستان های دولتی درمان و مراقبت از بیماری های سخت و خطرناک به خوبی انجام میشه و بعضی از بیماری ها فقط در این مراکز امکان درمانشون هست
    جراحی هایی که در مراکز دولتی انجام میشه واقعا بخوبی انجام میپذیره و من شخصا شاهد این بودم

چون عوام به علم پزشکی‌آگاه نیستند باعث میشه خیلی راحت در مورد وزشکی‌نظر بدن و کار های پزشک رو خطا بدونن.....مثلا در مورد درد شکم جراح ها معتقد هستند دریافت مسکن قبل از معاینه صحت معاینه رو بخطر میندازه اما متخصصین طب اوژناس معتقدند یک دوز مسکن مشکل ایجاد میکنه
    یا مثلا در رابطه باسنگ کیسه صفرا مورفین نباید تزریق بشه
    پس هر کس نمیتونه به راحتی در مورد پزشکی اظهار نظر کنه
    و باز هم میگم در تمام مراکز دولتی واحد رسیدگی به شکایات وجود داره و پیگیری میشه
    اما مردم چون بیمارستان دولتی‌هست و شلوغ فحش و داد سر پزشک و پرستار میکشن اما بعد از خوب شدن اون هزینه ناچیزی که میدن دیگه همه چی یادشون میره و فکر نمیکنن اون اینترن ۲۴ ساعته داره کشیک میده و یک مریض سی پی آر کرده و مشکل ما هم حل شده...فقط میگن رفتیم فلان جا قصاب خونه بود

هزینه بستری هم با همه چی...ویزیت اتاق رادیولوژی آزمایشگاه همه رو بیمار فقط ۱۰ درصد میده و با بیمه روستایی ۵ درصد و همه هم بیمه هستند

باز هم میگم فقط نظام پزشکی و وزارت بهداشنچت میتونه در باره عملکرد پزشکی نظر بده و پزشک اگه آزمایش‌در خواست میکنه تستی میگیره یا پرپسیجری انجام میده کسی صلاحیت قضاوت و متهم کردن به انجام این کارها برای درآمد زایی نداره چو ن به پزشکی و مسائل اون آگاهی ندارید
    فقط در صورتی که به پزشکی‌شک دارید میتونین به کس دیگه مراجع کنید و نظر دومی را جویا بشید

15. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ما پزشک خوب هم داریم... مثل همه صنف های دیگه... پزشکایی هستند تمام عمرشون رو وقف پیشرفت و درمان کردند... بله این موضوع رو کسی رد نمی کنه... کار یه پزشک واقعا با ارزش هست... نجات جان جامعه خودش چه مادی و چه معنوی با ارزش هست... اگه تند و یا بد صحبت کردم عذر خواهی می کنم... گیر من هم در مورد مطب شخصی متخصصین هست
    منتها شرایط کشور ما به گونه ای هست که بیشتر پزشکان بالاخص متخصصین در حال سو استفاده از قانون و وضعیت اجتماعی اقتصادی کشور هستند... کشوری که نصف جمعیتش رو جامعه کارگری با حقوق زیر یه میلیون تشکیل میده اونم با روزی بیش از 8 ساعت کار رو انصاف نیست درش پزشکی باشه که به راحتی با سو استفاده از قوانین و شرایط کشور درامدش ده ها برابری کسب کنه...

ما کشورهایی رو داریم که اصلا در اونها مطب و کلینیک شخصی وجود نداره و غیر قانونی هست... از میان 8 کشور پیشرفته جهان تنها کشوری که بخش سلامتش خصوصی هست و از بیمار پول می گیرند امریکاست... در انگلیس مردم دفترچه درمان ندارند چون طبق قانون به ازای دریافت مالیات همه از طرف دولت بیمه هستند!
    یا در استرالیا چیزی با نام بیمارستان خصوصی و دولتی وجود نداره ...
    همه بیمارستان ها زیر نظر بخش بهداشت استرالیا اردامه میشه و درمانش رایگان هست...هزینه درمان جامعه هم از مالیات تامین میشه. البته درامد پزشک در اونجا با درامد سطح عمومی مردم تقریبا برابره.در اونجا پزشک درامد و حقوق مشخص داره و باید در بیمارستانی که براش تعیین میشه خدمت کنه... کافیه قوانین کشور ژاپن در مورد نظام سلامت رو بخونید! کوچکترین وجهی از بیمار گرفته بشه و یا با بیمار نادرست رفتار بشه با کادر درمانی برخورد میشه...این درسته...نه وضع اسفناک ما... اگه اینجا بخش کوچکی از پزشکان درستکارند اونجا بخش اعظمی از پزشکان درستکارند...
    Last edited by Argada; 16-01-2015 at 12:22.

17. 3 کاربر از Argada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جنابد MRS حرف هایی که من زدم در پست قبلی نتیجه صحبت های پدرم که 30 سال چه قبل انقلاب چه بعد انقلاب زیر دستان پزشکان خدمت کردند.نمی گم همه پزشکان اینجوری هستند ولی قشر اکثریتشون انیجوریه مثل تمامی شغل ها که هیچ کس کار درست انجام نمیده و همه می خواند یک شبه راه صد سال رو برند.به قول یک فردی همه ایرانی ها دستشون تو جیب همدیگه حالا پزشک ها قدرت دستشون بیشتره
    اگر بحث دستمزد باشه اون صاحب کارم هم میگه قانونن من که دارم به کارگرم برجی یک 700 میدم کار خلاف شرع نمی کنم(تیغ که پیش گلوش نزاشتم که بیاد پیش من کار کنه) خودتون بهتر میدونید که قانون اینجا مال کسایی هست که نتونند دورش بزنند, شرع هم مشخصه مال چه کسایی هست ولی انسانیت چیز دیگه ایی میگه.اگر بخوام از نظام پرشکی ایران بگم که فاتحه اش خونده.مثلا همین بیمارستان قائم مال زمان حکومت پهلوی هستند که پدرم می گه نه تنها نتوستند یکی مثلش رو بسازند بلکه تجهیرات ساختمون هم نه نوسازی می کنند و حتی نمی تونند مثل روز اولش نگه دارند.امثال بیمارستان رضوی هم استثنا هستند که برای هر شب بستری پول کلان می گیرند(حدود یک میلیون).
    قرار نیست مریض میره پیش دکتر ,دکتر بشینه زار زار گریه کنه(که سراغ دارم دکتری از بالای بیمار هاش قرص ضد افسردگی و اعصاب میخوره بخاطر اینکه بالاش فشار میاد) ولی اکثریت اصلا گوش نمیدند بیمار چی میگه.اخه نامرد تو داری 25 تومان پول میگیری که حقوق یک روز کارگر 5 دقیقه بهش وقت بده
    ببینید حرف من این هست که شما و هر کس دیگه ای در هر سطح سوادی هم که باشه چون آگاهی به پزشکی داره نمیتونه در باره عملکرد پزشکی قضاوت کنه(قضاوت اخلاق پزشک چرا اما قضاوت در باره درمان و تشخیص و ازمایش‌و اینها خیر)
    اما شکایات رسیدگی میشه....مراکز دولتی با تمام کاستی ها جوابگو هستند و مشکلات بیماران حل میشه
    در مورد ویزیت پزشک......تعرفه ها رو که اظلاع دارید
    خوب ویزیت متخصص ۲۵ تومن هست که ۳۰ درصد رو بیمه میده اما در مرکز دولتی این ویزیت۱۰ تومن هست که ۷۰ درصد رو بسمه میده یعنی شما یک مراجعه به متخصص رو با ۳-۴ تومن انجام میدین
    و در درمانگاه دولتی چون تعداد نوبت تعیین شده زمان اختصاص یافته هم مناسب‌میشه
    و متخصص و دانش اون هم به اندازه همون متخصص هست که خصوصی کار میکنه
    پس چرا اصرار به ویزیت خصوصی هست؟
    در ضمن این تعرفه از سوی دولت هست....پس قانونی هست و نمیتونین بگین پزشک داره حق خوری میکنه......همسن حالا هم ویزیت ها به صرفه و کافی نیست.....تون وقت مردم میتونن با ۳ تومن متخصص ببینن و این متخصص ها هم برای پر کردن مراکز دولتی‌موظف هستند مطب نزنند در شهرستان ها به دور از شهر خودشون دور میشن و تازه این کارانه و پولی که از ویزیت و کار دریافت کردن همه رپ بهشون نمیدن و با تاخیر زیاد یهشون میدن
    این طرح تحول همه به نفع بیمار هست و کسب درآمد پزشکا رو هم به زحمت اورده....با این حال نمیدونم چرا اینهمه از پزشک مینالن و قدر زحمت ها رو نمیدونن
    کجای دنیا برای یک متخصص ۳ تومن....۱ دلتر ویزیت پرداخت میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •