تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 103

نام تاپيک: Game of Thrones : A Telltale Games Series

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به خاطر اینکه از سیاست سر در نمیاریم D: از همون اول شاید منتظر یه بهونه بودن که ironwood رو بگیرن.
      محتوای مخفی: جواب 

من به سفارش داییم گوش کردم و رویلاند رو دستیارم کردم ولی به هر حال بازم فرقی نمیکنه . رویلاند بیشتر استراتژیسته . کاش به حرفش گوش میکردم و با جنگ جلو میرفتم . اما حتی اگه رمزی رو هم میکشتیم باز رز بولتون میومد یه خونی به پا میکرد .

در کل فرقی نداره چه سیاستی رو به کار بگیری . به نظرم اخر اپیزود یه هدف جالب داشت و اونم اینکه میخواست شخصیت رمزی رو کامل نشون بده .
    حروم زاده ای سادیسمی که هیچ جوره نمیشه باهاش کنار اومد . نه با سیاست نه با پول . فقط اگه قدرت داشته باشی جلوی همچین ادمایی میتونی بایستی و در اولین فرصت باید سرشونو از تنشون جدا کنی .

ولی یه چیزی بهم میگه این رمزی در اینده به دست جان اسنو کشته میشه . نمیدونم اما حس میکنم این اتفاق بیفته . یا شایدم تئون .
    کلا فکر کنم اگه رای گیری بشه که اگه میتونستین سه تا اسم به جاکن هاکار بدین اسم کی رو میدادین ، این سه اسم در صدر بودن : جفری (که خوشبختانه خودش با پای خودش حذف شد) ، ولدر فری ، رمزی اسنو
    Last edited by Gregar; 05-12-2014 at 01:27.

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بازی بعدی Telltale هم اعلام شد که بین این همه فیلم/سریال/بازی فکر نمیکردم از رو این بازی بسازن !
    Minecraft : Story Mode ! یه بازی با همون سبک Minecraft اما داستان دار که توش انتخابا مثل بقیه بازیا تاثیر گذارن !

4. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بازی بعدی Telltale هم اعلام شد که بین این همه فیلم/سریال/بازی فکر نمیکردم از رو این بازی بسازن !
    Minecraft : Story Mode ! یه بازی با همون سبک Minecraft اما داستان دار که توش انتخابا مثل بقیه بازیا تاثیر گذارن !

تبریک به TTG . دیگه رسما خودشو از بابت گرافیک بازی خلاص کرد . هیچ وقت از این بازی خوشم نمیومد .

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

تبریک به TTG . دیگه رسما خودشو از بابت گرافیک بازی خلاص کرد . هیچ وقت از این بازی خوشم نمیومد .
    اکثریت ناراحتن ، چون ماینکرفت جز بدترین سری بازی هایی هست که میشه روش کار کرد ، چون کلا داستان و کاراکتر نداره در حالی که TTG تخصصش تو داستانه .
    ولی خوب ، اگه بتونن جدی ازش یه بازی موفق بسازن اوج هنرمندیشونو به نمایش گذاشتن . باید صبر کرد و دید .
    پ.ن : قبل خبر گفته بودن که بازی جدید میخوان معرفی کنن ، به شدت امیدوار بودم Star Wars باشه(اگرچه با توجه به لایسنس ها کار خیلی سختیه) .

7. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اکثریت ناراحتن ، چون ماینکرفت جز بدترین سری بازی هایی هست که میشه روش کار کرد ، چون کلا داستان و کاراکتر نداره در حالی که TTG تخصصش تو داستانه .
    ولی خوب ، اگه بتونن جدی ازش یه بازی موفق بسازن اوج هنرمندیشونو به نمایش گذاشتن . باید صبر کرد و دید .
    پ.ن : قبل خبر گفته بودن که بازی جدید میخوان معرفی کنن ، به شدت امیدوار بودم Star Wars باشه(اگرچه با توجه به لایسنس ها کار خیلی سختیه) .
    با این روند صددرصد TTG وارد دنیای DC یا مارول هم میشه . TWAU نشون داد که این سبک TTG خیلی خوراک ابرقهرمانهاست . فکر کن بازی Arrow بیاد

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

با این روند صددرصد TTG وارد دنیای DC یا مارول هم میشه . TWAU نشون داد که این سبک TTG خیلی خوراک ابرقهرمانهاست . فکر کن بازی Arrow بیاد
    آره.من تو فکر دنیای کلی دی سی هستم مثل سری بازیای آرخام.خیلی توش داستانای قشنگ میتونن در بیارن به خاطر شخصیت پردازی بی نظیر این جهان(که من از مارول خیلی بیشتر دوستش دارم)

Sent from my LG-G2 using Tapatalk

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این خبر ماینکرفت دیگه خیلی عجیب بود!
    همین جوری پیش بره Telltale سراغ همه بازی ها میره
    درسته توی Borderland خیلی موفق ظاهر شد ولی تضمینی نیست همیشه به این صورت باشه

هر چند من خودم این شرکت رو دوس دارم
    ولی فک کنم اگه سراغ همین کمیک و سریال و کتاب و اینا بره خیلی بهتره
    کلا از همین بازی هایی مثل TWD و GOT هم خودش می تونه خیلی داستان های جالبی دربیاره که به این زودی ها هم تموم نشن و فصل های زیادی داشته باشن

12. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

به قول کاربر یک سایت , تا چند وقت دیگه این شرکت قسمت داستانی فیفا یا پی اس رو می سازه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

تریلر قسمت 2 اومد .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3 فبریه که میشه سه شنبه ی دو هفته دیگه برای بیشتر کنسولا از جمله PC میاد ، فرداشم واسه بقیه .

15. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

Launch Trailer هم اومد :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Asher احتمالا تا چند قسمت بمونه اونور ، چون طبق تریلر هدفش جمع کردن ارتش برای کمک به فارستر هاست .

17. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •