تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 92

نام تاپيک: موفقیت و شکست در زندگی

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

پژوهش در زمینه تاثیر وراثت بر شخصیت

تحقیق در مورد اثرات ژنتیک (وراثت) روی شخصیت مشکل است. دلایل چندی برای این موضوع وجود دارد، یکی از آنها این است که یک اتفاق نظر عمومی در زمینه تعریف شخصیت وجود ندارد. وقتی هیچ‌گونه توافقی در زمینه اینکه چگونه می‌توان شخصیت را اندازه گیری کرد، وجود ندارد و با توجه به این که تحقیقات نیاز به روشهای عینی اندازه گیری دارد، دچار مشکل می‌شویم.

اشکال دیگر این است که از نظر اخلاقی امکان ندارد بتوانیم آزمایشاتی را انجام بدهیم که لازمه‌شان تغییر دادن متغیرهای ژنتیکی است. برای این که جانداران را از نظر ژنتیکی مورد مطالعه قرار دهیم، می‌توانیم از تلقیح مصنوعی یا تولید مثل انتخابی استفاده کنیم. در حالی که انجام چنین کاری در مورد انسان امکان پذیر نیست. در این مورد یک محقق ژنتیکی می‌تواند از به اصطلاح آزمایشات طبیعت که در مورد دوقلوها اتفاق می‌افتد، سود ببرد.

شیوه‌های مطالعه تاثیر وراثت بر شخصیت
    دو شیوه مطالعه رایج در زمینه بررسی تاثیر وراثت بر شخصیت وجود دارد:

مطالعات مقایسه‌ای روی دوقلوها
    شیوه‌های کنترل دوقلوها
    مطالعه‌های مقایسه‌ای روی دوقلوهای یک تخمکی و دو تخمکی
    دوقلوهای یک تخمکی از یک تخم که به وسیله یک اسپرم لقاح یافته، بوجود می‌آیند. بنابراین ساختار ژنتیکی آنها یکی است و آنها همیشه از یک جنس هستند. دوقلوهای دو تخمکی که از دو تخم که به وسیله دو اسپرم جداگانه لقاح یافته‌اند، بوجود می‌آیند و شباهت آنها از لحاظ ژنتیکی همچون خواهر و برادران معمولی است.

در تحقیقات و بررسی‌های قدیمی روی دوقلوها ، گروههای دوقلوی یک تخمکی یا دوقلوهای دو تخمکی که از یک جنس هستند، در خصوصیات مورد نظر محقق با هم مقایسه می‌شوند. اگر جفتهای دوقلوی یک تخمکی در مقایسه با جفتهای دوقلوی دو تخمکی شباهت بیشتری نسبت به یکدیگر داشته باشند، می‌توانیم نتیجه گیری کنیم که عوامل ژنتیکی نقش مهمی در بوجود آوردن آن خصوصیت داشته‌اند. لیکن این نوع نتیجه گیری فقط در صورتی معتبر است که دوقلوهای هر جفت تحت تاثیر فاکتورهای محیطی یکسان قرار گرفته باشند و این امر امکان پذیر نیست، مگر در موارد بسیار نادر. بر اساس این مشکل محققان ژنتیک شخصیت ، به روش تحقیقی دیگری روی آورده‌اند که روش کنترل با دوقلوها نامیده می‌شود.

شیوه کنترل دوقلوها
    شواهد و دلائل متعددی وجود دارد که تعدادی از دوقلوهای دو تخمکی و یک تخمکی از هم جدا شده و در محیطهای جداگانه‌ای بطور متفاوت تربیت شده‌اند و علی‌رغم متفاوت بودن محیط ، دوقلوهای یک تخمکی شباهت بیشتری به هم داشتند. وقتی که شخصیت این دوقلوها بعدا مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت، برخی از تفاوتهای شخصیتی موجود بین آنها ناشی از محیط و برخی از وجوه اشتراک آنها ناشی از وراثت بود. این بررسیها نشان داده‌اند که دوقلوهای یک تخمکی از نظر شخصیت بطور قابل ملاحظه‌ای به هم شبیه هستند.

نتیجه تحقیقات در مورد تاثیر وراثت بر شخصیت
    با وجود مشکلات مربوط به روش شناسی در زمینه تاثیر وراثت بر شخصیت ، تحقیقات انجام گرفته ، این فرض را تائید می‌کنند که فاکتورهای ژنتیکی نه تنها نقش عمده‌ای در میزان فعالیت ، نوع‌دوستی ، پرخاشگری ، اضطراب ، الکسیم ، مجرمیت ، برونگرایی ، هوشمندی و مردم آمیزی دارد، بلکه نقش عمده‌ای نیز در زمینه‌های مربوط به روانپزشکی همچون اختلالات عاطفی ، مانیک _ دپرسیو ، روان پریشی و اسکیزوفرنی دارد.

شیوه عمل وراثت بر شخصیت
    البته آنچه باید مورد توجه قرار گیرد این است که هیچ کدام از خصوصیات شخصیتی از طریق یک ژن به تنهایی ایجاد نمی‌شوند، بطوری که هیچ ژنی به تنهایی نمی‌تواند پایه و اساس نمونه‌های پیچیده خصوصیاتی باشد که تحت عنوان شخصیت مطرح می‌شوند. این نمونه‌ها به صورت ویژگیهای چند ژنی (پلی ژنی) نامیده می‌شوند. وقتی کسی می‌گوید خصوصیات شخصیتی مثل مردم آمیزی ، متاثر و مبتنی بر عوامل ژنتیکی است، این بدان معناست که یک ژن یا ترکیبی از ژنها بطور مستقیم مسئولیت ایجاد آن خصوصیت را بر عهده دارند.

فقط وراثت؟
    آیا وراثت به تنهایی یا در تعامل با عوامل دیگر شخصیت را تحت تاثیر قرار می‌دهد؟ هیچ کدام از جنبه‌های شخصیت مطلقا ناشی از تاثیرات ژنهای منفرد نیست و آنچه مسلم است تعامل اثرات ژنتیکی و محیطی شالوده و اساس همه اعمال ، افکار ، احساسات و نیازهای انسان هستند. اگر یک قسمت از خصوصیات شخصیتی مبتنی بر عوامل ژنتیکی باشد، مسلما قسمت دیگر آن بایستی بر اساس فاکتورهای محیطی حاصل شده باشد، تا آنجا که رفتار انسانی نشان می‌دهد، ژنها به تنهایی نمی‌توانند کاری انجام دهند. ظهور آنها همیشه به هماهنگی با محیط بستگی دارد.

منبع:فصلنامه تخصصی روان شناسی

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

قرمز :
    من دقیقا همچین حرفی نزدم ؛ معتقدم اکثر چیزها کسب کردنیه ، اما این محیطه که مثل یک تاس میچرخه و یک حرفه رو برای ما پیشفرض قرار میده.
    اگه به موسیقی علاقه مند بشی به شرط پشتکار و تلاش میتونی پیشرفت کنی. اصلا تا بحال امتحان کردی ؟
    من هم موسیقی و هم هنر رو امتحان کردم و به میزانی که وقت و علاقه گذاشتم پیشرفت هم کردم. مثلا وقتی یه فیل یا طوطی میتونه نقاشی بکشه ( هرچند نا مفهوم ) انسانها نمیتونن ؟؟؟
    مجموع شرایط باعث میشه که من من بشم و کارن همایونفر یه موسیقیدان بزرگ .

سبز :
    اگه منظور محیط باشه بله تاثیر زیادی داره ، اما اگه استعداد ذاتی مهمترین علت موفقیت باشه ( که نیست ) ، پس بحث در مورد موفقیت یعنی چی ؟
    یعنی سرنوشت همه از پیش تعیین شده و اختیار در تصمیم گیری هم عملا فایده ای نداره ؟

بله بعضیها مثل آرنولد یه ویژگی ذاتی دارن که کمی تاثیرگذاره ( آناتومی خاص بدنش - که خودش قبول نمیکرد ) و بخاطر همین هیچکس با انجام تمرینات پیشنهادیش مثل اون نشد . اما این علاقه و تلاشش بود که باعث کشف این استعدادش شد و تا وقتی دنبالش نره نمی فهمه استعداد داره یا نه . با این حال کسی مثل رونی کلمن هم هست که ازش بهتر میشه .

با پست 44 موافقم. اما سوال شما در مورد هوش نبود بلکه به نبوغ و استعداد اشاره کردین .

من خیلی امتحان کردم ..نتونستم نقاشی بکشم در حالی که خواهرم تو نقاشی حرفه ایه و خیلی تابلوهای زیبایی کشیده .. تو موسیقی هم من نتونستم هیچ تاری رو یاد بگیرم واسم خیلی سخت بود ولی خواهرم ساز سنتور رو به صورت حرفه ای میزنه

ولی من تو زمینه کامپیوتر و شبکه خیلی خیلی مهارت دارم طوری که همه آشنا ها و فامیلام برای سوال و یادگیری به من مراجعه میکنند ..خواهرم استعداد منو در زمینه علوم کامیپوتری ستایش میکنه منم استعداد هنری اونو و هر دو به هم غبطه میخوریم !!!

من معتقدم هر انسانی برای یه کاری افریده شده ...و به تقدیر الهی انسان ها اعتقاد دارم...

مثلا" داوینچی رو برای هنر...بروس لی رو برای ورزش کونگ فو....حضرت مسیح رو برای امر رسالت .... مایکل جکسون را برای خوانندگی و همه و همه انسان ها به همین ترتیب هر کسی یک استغداد ذاتی و خدادادی داره باید همونو کشف کنه و به فعلیت برسونه

هر انسانی یک موجود شگفت انگیز و منحصر به فرده ..در کل جهان هیچ دو انسانی رو نمیتونیم پیدا کنیم که دقیقا" شبیه هم باشن .هر کسی یه خصیصه و ویژگی منحصربه فرد خودشو داره ..
    Last edited by badboys_87; 29-07-2014 at 21:09.

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من معتقدم هر انسانی برای یه کاری افریده شده ...و به تقدیر الهی انسان ها اعتقاد دارم...
    میلیون ها کودکی که سالانه در جنگ ها یا زلزله یا قحطی و... از بین میرن برای چی آفریده میشن؟
    عروسک های خیمه شب بازی هستن که مثلا مایی که به بلوغ رسیدیم درس عبرت بگیریم؟

4. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

پرسش دهم

استعداد و نبوغ چیه ؟؟ استعداد رو چه جوری میشه کشف کرد؟؟؟ آیا فقط یک مربی واستاد میتونه نبوغ و استعداد انسان رو کشف کنه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

میلیون ها کودکی که سالانه در جنگ ها یا زلزله یا قحطی و... از بین میرن برای چی آفریده میشن؟
    عروسک های خیمه شب بازی هستن که مثلا مایی که به بلوغ رسیدیم درس عبرت بگیریم؟
    ببخشید چه لزومی داشت این سوال رو اینجا مطرح کنید؟؟؟؟ اینجا ما در زمینه موفقیت و خوداگاهی بحث میکنیم باید در فروم سرنوشت و اختیار مطرح میکردید.

شما که اصلا" به آفرینش و خدا معتقد نیستید و همه چیز رو از دید فرگشت و چارلز داروین و دیدگاه های برتراند راسل میبینید.... اگه به خدا اعتقاد دارین بدونین که خداوند هیچ وقت ظلمی به کسی نمیکنه .

فرض کنید الان یه جنگی بشه و به بمب هسته ای منفجر بشه و خدای نکرده من و چندین میلیون نفر هم بمیریم..ایا من باید یقه خدا رو بگیرم و خدا رو مواخذه کنم که چرا مرا آفرید ؟؟؟؟

بودن خیلی بهتره ... میلیون ها انسان آفریده شد ند تا زنگی کنند و از زندگی لذت ببرند انسان ها اختیار دارند میتونند درست زندگی کنند و هم میتونند هم دیگرو نابود کنند این تقصیر انسان هاست .تقصیر خدا که نیست ....خدا که نگفته جنگ کنید و همدیگرو بکشید؟؟؟؟

این سوال هیچ ربطی به موضوع موفقیت نداره...

خداوند فرموده :
    من قتل نفسا فکانما قتل الناس جمیعا ومن احیا نفسا فکانما احیا الناس جمیعا " یعنی کسی که یک نفر انسان را بکشد مثل این است که تمام انسان‏ها را کشته است و کسی که به یک نفر انسان خدمت کند و او را زنده کند مثل این است که تمام انسان‏ها را زنده نموده است
    Last edited by badboys_87; 29-07-2014 at 21:36.

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ببخشید چه لزومی داشت این سوال رو اینجا مطرح کنید؟؟؟؟ اینجا ما در زمینه موفقیت و خوداگاهی بحث میکنیم باید در فروم سرنوشت و اختیار مطرح میکردید.

شما که اصلا" به آفرینش و خدا معتقد نیستید و همه چیز رو از دید فرگشت و چارلز داروین و دیدگاه های برتراند راسل میبینید.... اگه به خدا اعتقاد دارین بدونین که خداوند هیچ وقت ظلمی به کسی نمیکنه .

فرض کنید الان یه جنگی بشه و به بمب هسته ای منفجر بشه و خدای نکرده من و چندین میلیون نفر هم بمیریم..ایا من باید یقه خدا رو بگیرم و خدا رو مواخذه کنم که چرا مرا آفرید ؟؟؟؟

بودن خیلی بهتره ... میلیون ها انسان آفریده شد ند تا زنگی کنند و از زندگی لذت ببرند انسان ها اختیار دارند میتونند درست زندگی کنند و هم میتونند هم دیگرو نابود کنند این تقصیر انسان هاست .تقصیر خدا که نیست ....خدا که نگفته جنگ کنید و همدیگرو بکشید؟؟؟؟

این سوال هیچ ربطی به موضوع موفقیت نداره...

خداوند فرموده :
    من قتل نفسا فکانما قتل الناس جمیعا ومن احیا نفسا فکانما احیا الناس جمیعا " یعنی کسی که یک نفر انسان را بکشد مثل این است که تمام انسان‏ها را کشته است و کسی که به یک نفر انسان خدمت کند و او را زنده کند مثل این است که تمام انسان‏ها را زنده نموده است

من چی ازتون پرسیدم شما چی جواب دادید، احتمالا نمیخوای آیه قصاص رو برای من تفسیر کنید !!!!

شما مدعی شدی هر موجودی بنا بر تقدیری میره جلو و برنامه ها چیده شده و جهان هدفمند است و ... گفتم برنامه این قتل عام کودکان رو برای ما تشریج کن.
    در ضمن جنگ فقط بخش کوچکش هست.
    خیلی از همین کودکان روی بلای طبیعی مثل سیل و زلزله و طوفان و ... از بین میرن.

اینجا هم تاپیک تحلیل شخصیت نیست، من به هرچی اعتقاد دارم یا ندارم به خودم مربوط هست و جایی هم فکر نکنم از اعتقادات شخصیم گفته باشم.

وقتی با کسی بحث میکنید به صورت ترول وار حملات شخصی انجام ندهید که تو فلانی و طرفدار راسل هستی و....
    وگرنه من یکی از هنرهای اصلیم نبرد با ترول هست، اونوقت ترول هست که پشیمون میشه چرا بحث رو به سمت عقاید شخصی برده.
    اینکه خدای شما چه فرموده یا نفرموده هم مورد بحث نیست، بحث سر آنچه در طبیعت رخ میدهد هست.
    اگر توانستید ظلم رو تعریف کنید و بعدا بگین چی ظلم هست چی نیست، بدون نیاز به فرمایش ماورالطبیعه، اونوقت میشه گفت بحثتون پایه های استدلالی داره وگرنه من سر بحث های تعبدی با کسی بحثی ندارم.

8. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

من چی ازتون پرسیدم شما چی جواب دادید، احتمالا نمیخوای آیه قصاص رو برای من تفسیر کنید !!!!

شما مدعی شدی هر موجودی بنا بر تقدیری میره جلو و برنامه ها چیده شده و جهان هدفمند است و ... گفتم برنامه این قتل عام کودکان رو برای ما تشریج کن.
    در ضمن جنگ فقط بخش کوچکش هست.
    خیلی از همین کودکان روی بلای طبیعی مثل سیل و زلزله و طوفان و ... از بین میرن.

اینجا هم تاپیک تحلیل شخصیت نیست، من به هرچی اعتقاد دارم یا ندارم به خودم مربوط هست و جایی هم فکر نکنم از اعتقادات شخصیم گفته باشم.

وقتی با کسی بحث میکنید به صورت ترول وار حملات شخصی انجام ندهید که تو فلانی و طرفدار راسل هستی و....
    وگرنه من یکی از هنرهای اصلیم نبرد با ترول هست، اونوقت ترول هست که پشیمون میشه چرا بحث رو به سمت عقاید شخصی برده.
    اینکه خدای شما چه فرموده یا نفرموده هم مورد بحث نیست، بحث سر آنچه در طبیعت رخ میدهد هست.
    اگر توانستید ظلم رو تعریف کنید و بعدا بگین چی ظلم هست چی نیست، بدون نیاز به فرمایش ماورالطبیعه، اونوقت میشه گفت بحثتون پایه های استدلالی داره وگرنه من سر بحث های تعبدی با کسی بحثی ندارم.
    جهان کاملا" بر اساس برنامه جلو نمیره ....ما هم تو این تاپیک و هم تاپیک های مشابه گفتیم که جبر و اختیار نسبی هست ......

انسان ها کاملا" آزاد ومختار هستند و اگر هم گناه و قتلی اتفاق می افته کاملا" از جانب انسان هاست ..

چرا از من میخواهی برنامه جهان رو تشریح کنم مگه من خدا هستم ..خدا هر کاری دوست داره انجام میده به من چه

تازه فرض میگیریم که خدا مقصره اگر هم خدا مقصر باشه باز هم حق داره ..خداوند مالک و صاحب جهانه هر کاری دوست داشته باشه و بخواد میکنه..من هم اگه جهان رو می آفریدم هر کاری دوست داشتم میکردم
    Last edited by badboys_87; 29-07-2014 at 22:13.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

اصلا" اگه خدا منو تیکه تیکه هم کنه باز هم محقه چون من هیچ حقی ندارم و نمیتونم خدا رو مواخذه کنم...../ الیته خدا هیچ وقت چنین کاری نمیکنه محض مثال گفتم..
    خواهش میکنم بحث تاپیک رو منحرف نکنید.... من معذرت میخواهم ..اصلا" من اشتباه کردم ..خوبه؟؟؟

خواهش میکنم بحث نبوغ و استعداد رو ادامه بدیم
    Last edited by badboys_87; 29-07-2014 at 22:23.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بدبوی گرامی یک مگاتاپیک ایجاد کردید که از سرنوشت و جبر و خودآگاهی و آی کیو و اِی کیو و خیلی چیزهای دیگه که براشون تک تک تاپیکهای جامعی داریم صحبت میکنید، منتها چون در راستای یک موضوع (موفقیت) است ، جلوی آف تاپیکها در آن گرفته نشد...
    اما حالا که کسی از بنیانهای بحثتون سوال میکنه به آف تاپیک استناد میکند، اما این موضوع(آف تاپیک) اصلا در این تاپیک محلی از اعراب نداره.
    نمیتونه کسی مانع پرسش دیگر کاربران بشه وقتی خارج از بحث نیست، انجمن خصوصی نیست و تاپیکها با بحث پویا هستند.

+اگر بحث اعتقادی تحریکتون میکنه از آغاز اونرو درنیاندازید! و دیگران رو هم درگیر جلوگیری از موارد خلاف قوانین نکنید.

12. 5 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

هرکدام از ما یک استعداد کاملاً خاص و منحصر به فرد داریم—درست مثل اثر انگشتمان که کاملاً منحصر به فرد است. این استعداد شما ممکن است در تربیت حیوانات باشد، یا در متدهای طبقه بندی و جمع آوری کتاب ماهر باشید، یا در خواندن کتاب داستان برای بچه ها، یا در پرورش گل و گیاه.

استعداد طبیعی شما ممکن است در ورزش، نویسندگی، هنر، سفالگری، ارتباطات و ... باشد. این فهرست بی انتهاست. اما مسئله اینجاست که نمی توانید آن توانایی خود را تشخیص دهید چون تصور می کنید بقیه هم می توانند مثل شما آن کار را انجام دهند.
    و از آنجا که پایین آوردن ارزش استعداد ذاتیمان خیلی ساده است، معمولاً در ابتدای زندگی این اتفاق برایمان می افتد. به کودک هنری گفته می شود که نقاشی را کنار بگذارد و یک درس جدید تر را دنبال کند. یا به یک کودک علاقه مند به کتاب که می تواند در آینده نویسنده ای عالی شود گفته می شود که سر از کتاب بیرون بکشد و برود با بقیه بچه ها فوتبال بازی کند.

با اینکه یاد گرفتن مهارت های جدید برای رشد شخصیمان خیلی خوب است اما روی گرداندن از استعداد ذاتیمان برای رسیدن به تعادل عاقلانه ترین و بهترین کار نیست.

تصور کنید اگر بتهوون یا آلبرت انیشتین استعداد ذاتی خود را نادیده می گرفتند تا با بقیه بچه ها سرگرم بازی شوند، آنوقت چه می شد؟

اما این افراد نامی، وقت خود را صرف رشد دادن به استعداد ذاتی خود کردند. و درنتیجه تلاشهایشان به موفقیت دست پیدا کردند.

در طول تاریح موفق ترین کارفرمایان، هنرمندان، نویسندگان، مخترعین، دانشمندان، ورزشکاران، و ... آنهایی بوده اند که استعداد طبیعی خود را دنبال کردند.
    Last edited by badboys_87; 29-07-2014 at 22:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •