تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 60 از 60

نام تاپيک: MSI GE60 Apache یا ASUS N550JK یا ASUS N56JR

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

متاسفانه G56 گرافیکش ddr3 هستش که این واسه لپ تاپ گیمینگ یه ضعفه! و نسبت به هزینه ای که واسه خریدش میشه ارزش نداره! از نظر سخت افزاری GE60 2PC بهتره مخصوصا اینکه گیمینگ هست و به نظرم از سری N ایسوس مقاوم تره، مشکلی که هست اینه که به گفته بعضیا صفحه نمایش خوبی نداره و لولاهاش ضعیفن... حالا تا چه حد و در مقایسه با کدوم مدل اینو نمیدونم.

از دوستانی که تجربیاتی دارن در این زمینه ممنون میشم راهنمایی کنن
    گرافیگ این دو مدل انچنان تفاوت از زمین تا اسمانی نداره شاید در حد چند فریم...
    سری n ایسوس مخصوصا n550 مشکل گرم شدن بدنه رو داره که میتونه ازار دهنده باشه..فراموش نکنید که سری n مالتی مدیا هست..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

پس به شما پیشنهادم اینه که صبر کنید و لپ تاپ Asus N551JM رو بخرید که با نیاز های شما کاملا منطبقه.
    دوست عزیز قیمت رو هم باید در نظر گرفت...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سری n ایسوس مخصوصا n550 مشکل گرم شدن بدنه رو داره که میتونه ازار دهنده باشه..فراموش نکنید که سری n مالتی مدیا هست..
    بحث فقط تفاوت بین چند فریم نیس، اینکه گیمینگه مهمه... و قطعاتی که واسه لپ تاپ های گیمینک به کار برده میشه!
    با این سیستم خنک کننده و وجود دو فن واقعا مشکل گرم شدن بدنه داره!!؟ البته n550 رو کلا بیخیال شدم و بین N56JK/JR و GE60 2PC میخوام انتخاب کنم...

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

حجت جان گرم نمی کنه زیاد که.
    با وجود 2 فن و بدنه آلومینیومی گرماش خیلی کمه.
    مسئله دیگه هم این هست که اگر دو لپ تاپ با سخت افزار مشابه یکی بیش تر گرم کنه نشانه بهتریه.
    شاید دلیلش رو بدونی دلیلش هم اینه که اون لپ تاپ گرما رو به بیرون انتقال میده و تو خودش نگه نمی داره برعکس لپ تاپای پلاستیکی.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

بحث فقط تفاوت بین چند فریم نیس، اینکه گیمینگه مهمه... و قطعاتی که واسه لپ تاپ های گیمینک به کار برده میشه!
    g56 که معرفی کردم سری گیمیگنه...
    با این سیستم خنک کننده و وجود دو فن واقعا مشکل گرم شدن بدنه داره!!؟ البته n550 رو کلا بیخیال شدم و بین N56JK/JR و GE60 2PC میخوام انتخاب کنم...
    حجت جان گرم نمی کنه زیاد که.

با وجود 2 فن و بدنه آلومینیومی گرماش خیلی کمه.
    مسئله دیگه هم این هست که اگر دو لپ تاپ با سخت افزار مشابه یکی بیش تر گرم کنه نشانه بهتریه.
    شاید دلیلش رو بدونی دلیلش هم اینه که اون لپ تاپ گرما رو به بیرون انتقال میده و تو خودش نگه نمی داره برعکس لپ تاپای پلاستیکی.
    ببیند یک بار دیگه هم فک کنم توی یک تاپیک دیگه هم گفتم من دوستم n550 از اون سری های اول که کارت gt750 روش بود داره با اینکه گرافیکش قوی نیست اما توی بازی های مثل rivas و cod:g بالای لپتاپ داغ میشه یکی از دوستای دیگه ام هم y5070 داره اون اصلا ب این شدت داغ نمیشه جالب اینجاست که دمای cpu و گرافیک این دو در یک خد هستند
    پس داغ شدن n550 مشکلی نیست و فقط بدنه داغ میشه که دوتا علت داره یکی بدلیل الومینیومی بودنشه یکی هم بدلیل اینکه جای درچه فن مناسب نیست زیرا بین لولا در هست و باعث میشه نصف باد خروجی ب lcd و نصفش به زیر لپتاپ منتقل بشه و ب این دلیل بدنه داغ بشه..(مشکلی که لپتاپ خودم هم داره اما چون cpu -u داره زیادی فنش روشن نمشه که درد سر بشه) این روش مخصوص الترا بوک ها است..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

[QUOTE=HOJ-JAT;8471821]g56 که معرفی کردم سری گیمیگنه...

بله اما نسبت به هزینه ای که واسه خریدش میشه ارزش نداره گرافیک ddr3 و اینکه امکان اضافه کردن ssd به صورت مجزا نداره (باید یا جایگزین هارد خودش شه یا dvd drive)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

چرا MSI تو رتبه بندی برترین برندهای لپ تاپ در دنیا اسمی نداره!!!؟ کسی در جریان هست!؟ ایسوس سوم و لنوو واسه 3 سال دوم بوده!!! ولی MSI حتی دهم هم نشده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کسی نبود عایا !؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستانی که n56 دارن یه سوال،
    مواقعی که لپ تاپ داغ شده، میشه سرعت فن رو به صورت نرم افزاری بالا برد؟؟ (مثل lenovo z510)

پلیز جواب بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان اطلاعی ندارن مدل GE60 2PE Apache Pro کی وارد میشه؟!؟ این مدل فوق العاده ست...

• Windows 8.1
    • Chipset Intel® HM87
    • The latest 4th generation Intel® Core™ i7 Processor
    • 15.6" Full HD (1920x1080) anti-glare LCD panel in LED backlight
    • NVIDIA® GeForce GTX 860M discrete graphics card provides great detail images quality
    • SteelSeries Engine to customize every key and devices for personalizing your play style
    • XSplit Gamecaster for easily recording gaming moments, broadcasting and sharing live gameplay sessions to YouTube, Twitch, UStream and more
    • Wide viewing angle
    • Super RAID with 2 SSD RAID0 gives you over 900MB/s reading speed
    • Exclusive Cooler Boost technology allows user to cool down the system temperature 5%~10%
    • Killer™ E2200 Game Networking for smarter, faster, networking for all online entertainment
    • Keyboard made just for gamers by SteelSeries
    • Matrix Display expands the vision for extreme gaming experience
    • Sound by Dynaudio for authentic fidelity
    • Exclusive Audio boost design for crystal clear audio fidelity

کنتراست و برایتنس صفحه نمایش 20% بهتر شده و همچنین زاویه دید، که واقعا عالیه:
    Experience better image quality, the Wide-view angle panel enhanced 20% more contrast level and 20% more brightness level than TN panel, with vivid colors and consistent brightness levels whether you’re looking at the screen from above, below, the front or the side.

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •