تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 95

نام تاپيک: دلایل فروپاشی نظام خانواده در ایران و جهان؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

میشه سوال کنم نسلی که مادربزرگان طلاق نگرفته ما تحویل دادن با طلاق نگرفتشون چه گلی! به سر این ممکلت زدن و چه ویزگی مثبتی درشون بوده که نسل طلاق گرفته غربی و شرقی ازش بی بهره هستن؟

ما که هیچ بار مثبتی از اون نسلها نذیده این و نسلهاست که ممکلت ما در عقبماندگی و فلاکت بسر بره
    آن نسل انقلاب مقدس اسلامی را پدید آوردند که بی تردید مبارک ترین و برترین واقعه تاریخ این سرزمین است و بعد از آن هم نسلی بسیار غنی از شهیدان تربیت شدند که مقابل دشمن ایستادند تا از دین و ارزش های خود دفاع کنند و امروزه شما می گویید چه گلی به سر این مملکت زده اند. تاریخ صدر اسلام را شاید بتوانید فراموش کنید ولی تاریخ معاصر همین چند دهه گذشته را چطور فراموش کرده اید؟ چگونه می توانید یاد و خاطره شهیدان کشورمان را پایمالی کنید؟
    Last edited by Arash4484; 06-06-2014 at 13:45. دليل: فونت

2. 4 کاربر از مهندس مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آن نسل انقلاب مقدس اسلامی را پدید آوردند که بی تردید مبارک ترین و برترین واقعه تاریخ این سرزمین است و بعد از آن هم نسلی بسیار غنی از شهیدان تربیت شدند که مقابل دشمن ایستادند تا از دین و ارزش های خود دفاع کنند و امروزه شما می گویید چه گلی به سر این مملکت زده اند. تاریخ صدر اسلام را شاید بتوانید فراموش کنید ولی تاریخ معاصر همین چند دهه گذشته را چطور فراموش کرده اید؟ چگونه می توانید یاد و خاطره شهیدان کشورمان را پایمالی کنید؟
    تا اونجا که من یادمه اون نسل زنان و مادران همه فاحشه و مینیژوب پوش و یاغی و .... بودن که با تیغ انقلاب اسلامی شما اجبار روسری و تو سری براشون وضع کردید
    حالا تبدیل به .... شدن؟

نسل کودتای 28مرداد چه؟
    نسل قرارداد ترکمانچای چه؟
    نسل تسخیر کشور بدست متفقین چه؟
    و ...

تمام این نسلها ننگ تاریخ رو رقم زدن که از دامان همان مادران طلاق نگرفته پرورش یافتن

پس یک اتفاق اونهم توسط دقیقا برعکس چیزی که شما میگین و توسط افرادی مخالف رای شما اتفاق افتاد رو مصادره به مطلوب کردن خیلی راحته
    Last edited by Arash4484; 06-06-2014 at 13:45. دليل: فونت نقل قول

4. 4 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

تا اونجا که من یادمه اون نسل زنان و مادران همه فاحشه و مینیژوب پوش و یاغی و .... بودن که با تیغ انقلاب اسلامی شما اجبار روسری و تو سری براشون وضع کردید
    حالا تبدیل به .... شدن؟

نسل کودتای 28مرداد چه؟
    نسل قرارداد ترکمانچای چه؟
    نسل تسخیر کشور بدست متفقین چه؟
    و ...

تمام این نسلها ننگ تاریخ رو رقم زدن که از دامان همان مادران طلاق نگرفته پرورش یافتن

پس یک اتفاق اونهم توسط دقیقا برعکس چیزی که شما میگین و توسط افرادی مخالف رای شما اتفاق افتاد رو مصادره به مطلوب کردن خیلی راحته
    آقای محترم به مادران شهید پرور کشورمان توهین نکنید. همیشه افراد منافق در کشور وجود دارند که گول لذت های دنیوی را می خورند و ارزش های خود را به دشمن می فروشند. ولی زمانی که کل کشور رای آری به جمهوری اسلامی دادند این افراد پرورده همین مادربزرگان ما و مادرانشان بوده اند کفه همیشه در زندگی به جای خودخواهی به همسر و فرزندانشان خدمت می کردند و از همسرانشان با بهانه های بی اهمیت جدا نمی شدند چون می دانستند ازدواج و خانواده جایگاه مقدسی دارد که هدفش پرورش فرزندان صالح است و فرزند صالح نیاز به پدر و مادر دارد. بنده در دادگاه ها بسیار مشاهده کردم زوج های جوانی که بعد از بچه دار شدن از یکدیگر جدا می شوند با دلایل بسیار کودکانه مانند خشونت مرد یا ازدواج موقت یا عدم تمایل مرد به کار کردن و از خانه بیرون رفتن زن که همگی اختیارات شرعی مرد هستند که زن به خاطر آن ها در حین دریافت نفقه حاضر به تمکین نمی شود. دروغ فمینیسم غرب باعث شده زنان کشور ما جایگاه خود یعنی خدمت به همسر و پرورش فرزندان در خانه را فراموش کنند و تمایل داشته باشند به عنوان کالا در خارج از خانه مشغول خدمت به سایرین شوند در حالی که خانواده خویش در حال نابودی است. چه بر سر این فرزندان می آید؟ اگر این فرزندان همنجنس باز شوند آیا پدر و مادر طلاق گرفته پاسخگو هستند؟ گناهش بر گردن کیست؟ آیا من و شما که ساکت نشسته ایم مسئول نیستیم؟
    Last edited by Arash4484; 06-06-2014 at 13:44. دليل: فونت

6. 2 کاربر از مهندس مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بنده در دادگاه ها بسیار مشاهده کردم زوج های جوانی که بعد از بچه دار شدن از یکدیگر جدا می شوند با دلایل بسیار کودکانه مانند خشونت مرد یا ازدواج موقت یا عدم تمایل مرد به کار کردن و از خانه بیرون رفتن زن که همگی اختیارات شرعی مرد هستند که زن به خاطر آن ها در حین دریافت نفقه حاضر به تمکین نمی شود.
    این دلایل کودکانه ای که عرض می کنید از نگاه من خیلی کودکانه هم نیست ها!!!!!!!!!!!
    یعنی شما می فرمایید مرد مجاز هست که زن رو در خونه زندانی کنه و یا اینکه بدون درنظر گرفتن رضایت زن اقدام به ازدواج موقت کنه و یا اینکه اینکه هر موقع دلش خواست دستش رو رو زنش بلند کنه و بد و بیراه به زن و خانواده اش بکنه.
    حالا تبدیل به .... شدن؟
    این قدر در مورد هموطنانتون و حتی مردمان خارج از کشور این قدر سطحی قضاوت نکنید.هم خطابم به جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می باشد.تا یکی میاد بدون روسری از خیابون رد میشه قضاوت ناجور نباید به اون فرد کرد.تا یکی هم چادر به سر رد میشه نباید گفت چه انسان خوبی هستش.برعکسش هم همین طوره.تا یک نفر بدون روسری از خیابون رد شد نباید گفت که چه انسان خوبی هستش.پاک و ناپاک بودن یک انسان صرفا به خاطر اینکه روسری داره و یا نداره نیست.امثال من و یا شما چه حقی رو داریم که این قدر سطحی و کودکانه بیایم در مورد خلق خدا با این دلایل سست ننگ بی ابرویی بزنیم.
    Last edited by Arash4484; 06-06-2014 at 13:51. دليل: فونت

8. 2 کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این قدر در مورد هموطنانتون و حتی مردمان خارج از کشور این قدر سطحی قضاوت نکنید.هم خطابم به جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می باشد.تا یکی میاد بدون روسری از خیابون رد میشه قضاوت ناجور نباید به اون فرد کرد.تا یکی هم چادر به سر رد میشه نباید گفت چه انسان خوبی هستش.برعکسش هم همین طوره.تا یک نفر بدون روسری از خیابون رد شد نباید گفت که چه انسان خوبی هستش.پاک و ناپاک بودن یک انسان صرفا به خاطر اینکه روسری داره و یا نداره نیست.امثال من و یا شما چه حقی رو داریم که این قدر سطحی و کودکانه بیایم در مورد خلق خدا با این دلایل سست ننگ بی ابرویی بزنیم.
    گرامی یکبار دیگه پست رو بخونید اگر تا حالا نظرات دیگه منو نخوندین
    این مطلبی که من گفتم نظر من نبوده و نیست بلکه دیدگاه و بیانات و نظرات افرادی مثل این مهندس بوده و هست درباره زنان و مردان گذشته و حالا
    پس خلت مبحث نکنید لطفا و نظرات بنده در اینجور موارد کاملا روشن هست

اصولا از دیگاه من چیزی به اسم پاک و ناپاک ندارم و اعمال و سبک رفتار و زندگی هر فرد به خودش مربوطه و انگ پاکی و ناپاکی فقط برای تخطئه و ترور شخصیتی افراد هست نه چیز دیگه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

این دلایل کودکانه ای که عرض می کنید از نگاه من خیلی کودکانه هم نیست ها!!!!!!!!!!!
    یعنی شما می فرمایید مرد مجاز هست که زن رو در خونه زندانی کنه و یا اینکه بدون درنظر گرفتن رضایت زن اقدام به ازدواج موقت کنه و یا اینکه اینکه هر موقع دلش خواست دستش رو رو زنش بلند کنه و بد و بیراه به زن و خانواده اش بکنه.
    بنده نمی گویم مرد حق دارد هر موقع که دلش خواست دست روی زن بلند کند ولی در شرایط خاص این کار هم ممکن است لازم شود و زن نباید به خاطر این دلایل کودکانه و خودخواهانه از وظیفه خود یعنی تمکین همسر و تربیت فرزندان کناره گیری کند. مرد حق ازدواج موقت دارد و دلیلی ندارد زن به خاطر استفاده مرد از حق الهی و شرعی وی تقاضای جدایی کند. اینها همگی تاثیرات نظام فاسد غرب است.
    Last edited by Arash4484; 06-06-2014 at 13:43. دليل: فونت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

مرد حق ازدواج موقت دارد و دلیلی ندارد زن به خاطر استفاده مرد از حق الهی و شرعی وی تقاضای جدایی کند.
    لطفا نظر شخصی تون رو به چیزی به اسم حق الهی نسبت ندهید.درست نیست نظراتمون رو طوری بیان کنیم که انگار خدا هم با نظرمون موافق هستش.خیلی از مردها هدفشون نسبت به ازدواج موقت خوشگذرانی هستش.از نظر من بی بند و باری خوشبختی نمیاره.بی بند وباری فقط این نیست که ادم ها به صورت هر کی هر کی با همدیگه در ارتباط جنسی باشند.این ازدواج موقتی که من در ایران می بینم خیلی تفاوت خاصی رو با بی بند وباری که در جوامع جهان وجود داره نداره.واقعا یعنی چی که مرد بیاد با یک زنی ازدواج موقت بکنه و این وسط خوشگذرانی بکنه و زمانی که قرارداد تموم شد هر کدومشون بروند پی کارشون تا نوبت یک مرد و یا یک زن متفاوت دیگر!!!!!!این چه فرقی با بی بند وباری که در دنیا ازش یاد می کنند داره؟؟؟؟من با ازدواج دوم مرد به همراه رضایت زن که موقتی نباشه موافق هستم.اما این که زن و مرد بیان قرار داد چند ماهه ببندند که از وجود هم که بیشترش هم جنسی هستش بهره مند شوند و بعد از اون نخود نخود هر که رود خانه ی خود رو اصلا قبول ندارم.ازدواج موقت از نظر من بی بند و باری هستش.و هیچ فرقی با بی بند و باری که در جوامع از اون یاد می کنند نداره.
    اینها همگی تاثیرات نظام فاسد غرب است.
    بی بند و باری رو یک کلاه شرعی به اسم ازدواج موقت گذاشتند که که مردان کشور های محدود هم از تنوع طلبی لذت ببرند.نفس بی بند و باری خیلی بد هست و علت اون از هم پاشیدن نظام خانواده است حال چه با کلاه شرعی و چه بی کلاه شرعی.
    Last edited by Arash4484; 06-06-2014 at 13:46. دليل: فونت نقل قول

12. 3 کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

لطفا نظر شخصی تون رو به چیزی به اسم حق الهی نسبت ندهید.درست نیست نظراتمون رو طوری بیان کنیم که انگار خدا هم با نظرمون موافق هستش.خیلی از مردها هدفشون نسبت به ازدواج موقت خوشگذرانی هستش.از نظر من بی بند و باری خوشبختی نمیاره.بی بند وباری فقط این نیست که ادم ها به صورت هر کی هر کی با همدیگه در ارتباط جنسی باشند.این ازدواج موقتی که من در ایران می بینم خیلی تفاوت خاصی رو با بی بند وباری که در جوامع جهان وجود داره نداره.واقعا یعنی چی که مرد بیاد با یک زنی ازدواج موقت بکنه و این وسط خوشگذرانی بکنه و زمانی که قرارداد تموم شد هر کدومشون بروند پی کارشون تا نوبت یک مرد و یا یک زن متفاوت دیگر!!!!!!این چه فرقی با بی بند وباری که در دنیا ازش یاد می کنند داره؟؟؟؟من با ازدواج دوم مرد به همراه رضایت زن که موقتی نباشه موافق هستم.اما این که زن و مرد بیان قرار داد چند ماهه ببندند که از وجود هم که بیشترش هم جنسی هستش بهره مند شوند و بعد از اون نخود نخود هر که رود خانه ی خود رو اصلا قبول ندارم.ازدواج موقت از نظر من بی بند و باری هستش.و هیچ فرقی با بی بند و باری که در جوامع از اون یاد می کنند نداره.

بی بند و باری رو یک کلاه شرعی به اسم ازدواج موقت گذاشتند که که مردان کشور های محدود هم از تنوع طلبی لذت ببرند.نفس بی بند و باری خیلی بد هست و علت اون از هم پاشیدن نظام خانواده است حال چه با کلاه شرعی و چه بی کلاه شرعی.
    خداوند نظرش را خیلی صریح بیان کرده است. اگر تمایل دارید در جبهه حق باشید باید گوش فرا دهید نه اینکه سعی کنید حرف خداوند را طوری تفسیر کنید که مشابه وسوسه های شیطان شود.
    Last edited by Arash4484; 06-06-2014 at 12:55. دليل: فونت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خداوند نظرش را خیلی صریح بیان کرده است. اگر تمایل دارید در جبهه حق باشید باید گوش فرا دهید نه اینکه سعی کنید حرف خداوند را طوری تفسیر کنید که مشابه وسوسه های شیطان شود.
    لطفا پامنبری نکنید.من از اولین پستی که در این انجمن دادم هیچ وقت سعی نکردم برای نظراتم از قران استفاده کنم.(می تونید پست های قبلی من رو ببینید) . بنابراین سعی در تحریف قران از جانب من بنا به انچه که شما می گویید کاملا غلط هستش.چون که من به هیچ عنوان از ایات قرانی استفاده نمی کنم.و علت اون هم اینه اگر قرار باشه این فدر راحت در نظراتمون از ایات قران استفاده کنیم در واقع تاپیک میشه محل تفسیر قران.و اگه قرار باشه هر کاربری با هر خصوصیات فکری بیاد به قران و یا هر کتاب ادیان دیگه ای برای نظراتش استناد کنه اون وقت دیگه تاپیک میشه پر از مطالب تحریف شده کتاب های خاصی مثل قران و یا ادیان دیگه.لطفا نظر شخصی خودتون رو در این تاپیک مطرح کنید و کاری با نظرات خارج از خودتون نداشته باشید.دوست من تاپیک عکس های فلسفی رو فکر می کنم دیده باشی.هرکسی برای خودش یک جور تفسیر می کنه.یکی میگه عکس این پیغام رو میده.اون یکی میگه اصلا این عکس هیچ پیغامی رو نداره!!!!.هر کسی نظر شخصی خودش رو میگه.در مورد قران هم همین طوره.شما بیا یک ایه رو نشون بده و بگو هر کسی بیاد این ایه رو تفسیر کنه.خب هر کسی میاد یک چیزی میگه.و تا اونجا که به خاطر دارم تفسیر و اظهار نظر شخصی در مورد ادیان در این انجمن ممنوع هستش.و علت اون هم به خاطر حساسیت اون هستش.شما اگه لالایی بلدی برای خودت بخون تا خوابت بگیره.اینکه ایا شخصی در جبهه ی حق است و یا نیست وظیفه شما نیست!!!اینجا کسی به موئظه شما توجهی نمی کنه.بلکه فقط به نقد و نظر البته شخصی تون توجه می کنه.اگه واقعا ازدواج موقت از نظر شما امر پسندیده ای هستش برای صحبتاتون یک دلیلی بیارید.مثلا بگید به این دلیل نظام خانواده سست نمیشه.نه اینکه مثل بالا نظری شبیه به فتوا رو ارائه بدید.
    Last edited by Arash4484; 06-06-2014 at 12:55. دليل: فونت نقل قول

15. 2 کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

لطفا پامنبری نکنید.من از اولین پستی که در این انجمن دادم هیچ وقت سعی نکردم برای نظراتم از قران استفاده کنم.(می تونید پست های قبلی من رو ببینید) . بنابراین سعی در تحریف قران از جانب من بنا به انچه که شما می گویید کاملا غلط هستش.چون که من به هیچ عنوان از ایات قرانی استفاده نمی کنم.و علت اون هم اینه اگر قرار باشه این فدر راحت در نظراتمون از ایات قران استفاده کنیم در واقع تاپیک میشه محل تفسیر قران.و اگه قرار باشه هر کاربری با هر خصوصیات فکری بیاد به قران و یا هر کتاب ادیان دیگه ای برای نظراتش استناد کنه اون وقت دیگه تاپیک میشه پر از مطالب تحریف شده کتاب های خاصی مثل قران و یا ادیان دیگه.لطفا نظر شخصی خودتون رو در این تاپیک مطرح کنید و کاری با نظرات خارج از خودتون نداشته باشید.دوست من تاپیک عکس های فلسفی رو فکر می کنم دیده باشی.هرکسی برای خودش یک جور تفسیر می کنه.یکی میگه عکس این پیغام رو میده.اون یکی میگه اصلا این عکس هیچ پیغامی رو نداره!!!!.هر کسی نظر شخصی خودش رو میگه.در مورد قران هم همین طوره.شما بیا یک ایه رو نشون بده و بگو هر کسی بیاد این ایه رو تفسیر کنه.خب هر کسی میاد یک چیزی میگه.و تا اونجا که به خاطر دارم تفسیر و اظهار نظر شخصی در مورد ادیان در این انجمن ممنوع هستش.و علت اون هم به خاطر حساسیت اون هستش.شما اگه لالایی بلدی برای خودت بخون تا خوابت بگیره.اینکه ایا شخصی در جبهه ی حق است و یا نیست وظیفه شما نیست!!!اینجا کسی به موئظه شما توجهی نمی کنه.بلکه فقط به نقد و نظر البته شخصی تون توجه می کنه.اگه واقعا ازدواج موقت از نظر شما امر پسندیده ای هستش برای صحبتاتون یک دلیلی بیارید.مثلا بگید به این دلیل نظام خانواده سست نمیشه.نه اینکه مثل بالا نظری شبیه به فتوا رو ارائه بدید.
    امر به معروف و نهی از منکر وظیفه بنده است. بنده معتقدم نظام خانواده باید بر اساس آموزه های دین اسلام بنا شود که ازدواج موقت هم بخشی از آن است. در نظام خانواده غربی مرد حق ازدواج موقت را ندارد و مخالفت جوانان ما با ازدواج موقت هم به دلیل نفوذ فرهنگ غرب در کشور ما است که باید با آن مبارزه کرد. اکثر طلاق های کشور به دلیل دوری گرفتن از آموزه های اسلام است که مثال هایی از آن را قبلا عنوان کرده بودم. بنده معتقدم زنان به جای خودخواهی لازم است به فکر خانواده و فرزندان خود باشند. چه معنی دارد زن به دلیل عدم اجازه شوهر برای کار در خارج از منزل تقاضای طلاق کند؟ وقتی زن نیازی به کار در بیرون از منزل ندارد چه دلیل دارد تحصیل کند که از شوهرش اجازه تحصیل می خواهد؟ به خصوص وقتی این همه مرد بیکار در کشور وجود دارد و جمعیت کثیری از دانشگاه های کشورمان را زنان تشکیل می دهند که باعث می شود به جای خانه داری به فکر مدیریت خانواده باشند که حق و وظیفه مرد است. بنده فکر می کنم اکثر مصیبت های کشورمان به دلیل فرهنگ غربی تحصیل زنان شکل گرفته است. زنان برای خانه داری و تربیت فرزندان و تمکین همسر به چیزی بیشتر از سواد ابتدایی خواندن و نوشتن و تحصیلات مقطع ابتدایی نیاز ندارند.
    Last edited by Arash4484; 07-06-2014 at 17:07. دليل: font

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •