تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 55 از 55

نام تاپيک: خرید اینترنتی از دیجی کالا و دروغی به نام هدیه نوروزی!

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دیجی کالا برچسب هدیه 20 هزار تومانی آسیاتک که روی مودم 120 هزار تومنی نصب هست رو هم دزدیده بود و قلابیش رو به جاش زده بود.
    بهشون تلفن زدم بعد کلی صحبت کردن گفت به ما ربطی نداره میخواستین موقع خرید دقت کنین که برچسبش واقعیه یا تقلبی ! اوج فهم و شعورشون در همین حده دیگه در مورد کالایی که از اینترنت خریداری شده این حرفو میزنن
    عذر میخوام برچسب 20 هزار تومنی برای مودم؟؟؟ برچسب برای کجای مودم؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

عذر میخوام برچسب 20 هزار تومنی برای مودم؟؟؟ برچسب برای کجای مودم؟!!
    وقتی میخری یک برچسب اینترنت داره که روی سر کارتن بحساب پلمپ شده هست که باید کد یا یوزر پسورد .... رو از زیر لاک تراش بدی مشخص بشه

من وقتی خریدم برچسبه بود منتها انقضا شده بودش 2ماه هم از اعتبارش گذشته بود

3. 3 کاربر از namgo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

ولی من دو تا دستگاه All in one خریدم هر کدوم به قیمت تقریبی 3200000 تومن، یکی از دستگاهها رسید دیدم یک پیکسل سوخته رو مانیتورش داره، مرجوع کردم اونام قبول کردن و پولم رو برگردوندن، در نهایت برای خرید دو تا دستگاه دو بار این اتفاق افتاد یعنی 4 تا دستگاه گرفتم تا دو تاش درست در اومد ولی هم پول رو برگردوندن هر بار و هم هزینه پستی که براشون برگردونده بودم، البته یکبار که ارسال از دیجی برای من رایگان افتاد ولی هزینه ارسال دفعه دوم هنوز برنگشته
    البته بماند که اولیش طرح یلدا بود شلوغ بود دیر فرستادن، ولی خود گارانتی ماتریکس هم در حالت عادی یک پیکسل خراب رو قبول نمیکنه و حتی تو برگه گارانتیش هم نوشته، اما اینا قرارداد اصالت و سلامت فیزیکی دارن، البته موقع برگردوندن منم قشنگ بسته بندی کردم و کارتن کالا رو تو یه کارتون دیگه گذاشتم که کوچکترین آسیبی حتی کارتونش نبینه

ولی خب اینکه بعضی اجناسشون از بازار و سایتهای دیگه گرونتره رو قبول دارم حتی گاهی میبینی یه چیزی مثلا 100 تومن تخیف خورده بعد تو سایتهای دیگه قیمتش از قیمت اصلی دیجی 80 تومن پایینتره یعنی نهایتا 20 تومن تخفیف داده نه 100 تومن بعضی اوقات هم در حد چند تومن، نمی‌دونم چه کاریه بعضیا یاد گرفتن قیمت رو بالا میبرن بعد میگن تخفیف داره فکر می‌کنن مردم از پشت کوه اومدن و هیچی نمیفهمن !!!

5. 2 کاربر از hmdfar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ما یک رنگ مو color and soin از دی جی کالا سفارش دادیم هم دیر اوردن (قرار بود دوشنبه بیارن چهارشنبه اوردن) و هم اینکه تاریخ تولیدش مال 4 سال پیش (2012) بود کم مونده تاریخ انقضاش تموم بشه

7. 2 کاربر از ehsaaaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    سالهاست که از دیجی کالا خرید میکنم. اما توی 4-5 سفارش قبلم همیشه با تاخیرهای چند روزه و بعد از ده ها بار پیگیری و زنگ زدن به دستم رسیده. بسیار بی نظم شدند و سفارش را حتی ناقص هم آورده اند. فکر نمیکنم دیگر از دیجی کالا خرید کنم. واقعا ارزش این همه اعضاب خرد کردن را ندارد.

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •