عذر میخوام برچسب 20 هزار تومنی برای مودم؟؟؟ برچسب برای کجای مودم؟!!
عذر میخوام برچسب 20 هزار تومنی برای مودم؟؟؟ برچسب برای کجای مودم؟!!
وقتی میخری یک برچسب اینترنت داره که روی سر کارتن بحساب پلمپ شده هست که باید کد یا یوزر پسورد .... رو از زیر لاک تراش بدی مشخص بشه
من وقتی خریدم برچسبه بود منتها انقضا شده بودش 2ماه هم از اعتبارش گذشته بود
سلام
ولی من دو تا دستگاه All in one خریدم هر کدوم به قیمت تقریبی 3200000 تومن، یکی از دستگاهها رسید دیدم یک پیکسل سوخته رو مانیتورش داره، مرجوع کردم اونام قبول کردن و پولم رو برگردوندن، در نهایت برای خرید دو تا دستگاه دو بار این اتفاق افتاد یعنی 4 تا دستگاه گرفتم تا دو تاش درست در اومد ولی هم پول رو برگردوندن هر بار و هم هزینه پستی که براشون برگردونده بودم، البته یکبار که ارسال از دیجی برای من رایگان افتاد ولی هزینه ارسال دفعه دوم هنوز برنگشته
البته بماند که اولیش طرح یلدا بود شلوغ بود دیر فرستادن، ولی خود گارانتی ماتریکس هم در حالت عادی یک پیکسل خراب رو قبول نمیکنه و حتی تو برگه گارانتیش هم نوشته، اما اینا قرارداد اصالت و سلامت فیزیکی دارن، البته موقع برگردوندن منم قشنگ بسته بندی کردم و کارتن کالا رو تو یه کارتون دیگه گذاشتم که کوچکترین آسیبی حتی کارتونش نبینه
ولی خب اینکه بعضی اجناسشون از بازار و سایتهای دیگه گرونتره رو قبول دارم حتی گاهی میبینی یه چیزی مثلا 100 تومن تخیف خورده بعد تو سایتهای دیگه قیمتش از قیمت اصلی دیجی 80 تومن پایینتره یعنی نهایتا 20 تومن تخفیف داده نه 100 تومن بعضی اوقات هم در حد چند تومن، نمیدونم چه کاریه بعضیا یاد گرفتن قیمت رو بالا میبرن بعد میگن تخفیف داره فکر میکنن مردم از پشت کوه اومدن و هیچی نمیفهمن !!!
سلام دوستان ما یک رنگ مو color and soin از دی جی کالا سفارش دادیم هم دیر اوردن (قرار بود دوشنبه بیارن چهارشنبه اوردن) و هم اینکه تاریخ تولیدش مال 4 سال پیش (2012) بودکم مونده تاریخ انقضاش تموم بشه
سلام
سالهاست که از دیجی کالا خرید میکنم. اما توی 4-5 سفارش قبلم همیشه با تاخیرهای چند روزه و بعد از ده ها بار پیگیری و زنگ زدن به دستم رسیده. بسیار بی نظم شدند و سفارش را حتی ناقص هم آورده اند. فکر نمیکنم دیگر از دیجی کالا خرید کنم. واقعا ارزش این همه اعضاب خرد کردن را ندارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)